Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

παστιτσιο...μιαμ!μπορω να τρωω καθε μερα μακαρονια!

Γράψε διεύθυνση Κισάκι να σου στείλω 2 κομμάτια να τα ευχαριστηθείς! Θα φτάσουν αύριο βέβαια, αλλά δεν πειράζει θα τα βάλω και σε ισοθερμική τσάντα!:D

MbGIp1.png

αχαχα !οκ κρτανε!ααααααααα με κιμα το κανιες?εγ δδντρωω κιμ!!!ναι ναι δεν ωκιμα!απο μωρο!κεαθα προσφατα οτι και ο μμςπ του μμπαμου δενετρωγε...με τον οποιο ζουσαμε πολυ μακρια και δεν ειχ ανα παρω απο κει κατικαι νατ ο υιοθετησω σα συνηθεια,αρκαδες ηταν οι παππουδε ςμου!θ ατον βγαλω ομως ,ετσι τρωω και τ ακανελονιακαι το κολοκυθακι γεμιστο!μονο το γυρω γυρω!χιχιχι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Koρίτσια, όσες βάλετε τα μωράκια σας σε καλαθούνες, προσοχή στις ψάθινες καλαθούνες γιατί βγάζουν μαμούνια! Μαγειρεύω παστίτσιο σήμερα!

κι εγω παστιτσιο κανω σημερα και απο τωρα τρεχουν τα σαλια μου.

κισακι με το καλο το κρεβατακι εγω ακομα περιμενω τους μαστορους για να μπορεσω να τελειωσω το δωματιο για να δουμε θα προλαβω... στο κρεβατακι λεω να το βαλω το μωρο στο δωματιο του, αν και ο αντρας μου φωναζει θελει να το εχω κοντα τους πρωτους μηνες θα δουμε...

Κοριτσια να κανω μια ερωτηση? εδω και δυο εβδομαδες εχω πολλα νευρα με το παραμικρο προσπαθω να τα κοντρολαρω αλλα δυστυχως δεν τα καταφερνω παντω συμβαινει και σε σας ή ειμαι η μονη τρελλη???

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

trianmeli και εγώ από νευρα δεν πάω πίσω!όλοι πια στο σπίτι με φοβούνται και δεν τολμούν να μου πούν το παραμικρό γιατί μετά γίνεται έκρηξη!

εγώ μαγειρεύω κοτόπουλο με κολοκάσι(παραδοσιακό κυπριακό φαγητό).κοπιάστε!

γαμω τα φασολακια ολε ςκανετε τελειο φαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!μιαμμμμμμμ!εγω νευρα δενειχ ακαθολου σε ολη την εγκυμοσυνη!το μωροκατικανει εκει κατω και με ενοχλει λεμεεεεεεε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

trianmeli και εγώ από νευρα δεν πάω πίσω!όλοι πια στο σπίτι με φοβούνται και δεν τολμούν να μου πούν το παραμικρό γιατί μετά γίνεται έκρηξη!

εγώ μαγειρεύω κοτόπουλο με κολοκάσι(παραδοσιακό κυπριακό φαγητό).κοπιάστε!

Βασιλικη αστα εχω μαλωσει με ολους με την μητερα μου τον πατερα μου τον αντρα μου ολους...

τι μου θυμησες τωρα εχω μια παιδικη φιλη που ο πατερας της ειναι απο την κυπρο καθε σαββατοκυριακο εμενε η μια στην αλλη εναλαξ το τι φαγητο εχω φαι δεν το ξεχνω το κοτοπουλο με κολοκασι και ο νταβας τα αγαπημενα μου επισης τα χριστουγεννα τα δαχτυλα αχ τι μου θυμησες...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Βασιλικη αστα εχω μαλωσει με ολους με την μητερα μου τον πατερα μου τον αντρα μου ολους...

τι μου θυμησες τωρα εχω μια παιδικη φιλη που ο πατερας της ειναι απο την κυπρο καθε σαββατοκυριακο εμενε η μια στην αλλη εναλαξ το τι φαγητο εχω φαι δεν το ξεχνω το κοτοπουλο με κολοκασι και ο νταβας τα αγαπημενα μου επισης τα χριστουγεννα τα δαχτυλα αχ τι μου θυμησες...

έχω πρήξει την μαμά μου να κάνω δάχτυλα αλλά δεν με αφήνει.τώρα που μου τα ξαναθύμησες θα τα φτιάξω ίσως και σήμερα και ας μην τα φάει η μαμά μου!

αχαχα !οκ κρτανε!ααααααααα με κιμα το κανιες?εγ δδντρωω κιμ!!!ναι ναι δεν ωκιμα!απο μωρο!κεαθα προσφατα οτι και ο μμςπ του μμπαμου δενετρωγε...με τον οποιο ζουσαμε πολυ μακρια και δεν ειχ ανα παρω απο κει κατικαι νατ ο υιοθετησω σα συνηθεια,αρκαδες ηταν οι παππουδε ςμου!θ ατον βγαλω ομως ,ετσι τρωω και τ ακανελονιακαι το κολοκυθακι γεμιστο!μονο το γυρω γυρω!χιχιχι

Kissa ούτε εγώ τρώω το κιμά!! Στο παστίτσιο (που το φτιάχνω), το ανοίγω στη μέση, το "ξυρίζω" απο κιμά και τρώω το υπόλοιπο. Μακαρόνια με κιμά: κάνω το κιμά ζουμερό και στο πιάτο μου βάζω τη σαλτσούλα σουρωμένη. Βασικά δεν μπορώ τα γλομπαράκια....

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

αχαχα εισαι ο ανθρωπος μου!μαζι θα τρωμε,αλλα πρπεει ν αβουμε κα ιαλλους 2 νατρωνε οτι αφηνουμε!αχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...