Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάααααλι μόνη μου θα μιλάω; Χθες που λέτε μ' έπιασε ένας δυνατός πόνος στην κοιλιά που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πήρα μια τρομάρα... Τηλεφώνησα τον γιατρό μου και μου λέει κολικός είναι, μην ανησυχείς. Τα έντερα μου γ%&@!

ακουω και εγω ....!!!με τα εντερικα μου ειχα και εγω θεμα στη πρωτη εγκυμοσυνη ..και ολο νομιζα οτι ειχα προβλημα με το μωρο ...

αν μπορεις οχι πολλα λαχανικα ...αν και πρεπει να σου περασουν τωρα ...σ' εμενα περασαν μετα το 1ο τριμηνο και με ξαναθυμηθηκαν πριν γεννησω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αχ μ' ακούει κάποια εγκυο-ψυχούλα! Να 'σαι καλά Κατερινάκι. Δεν πλακώνομαι και στις σαλάτες. Απλά τρώω πολύ υγιεινά λόγω πίεσης και μάλλον γι' αυτό έχω χορωδίες τα βράδυα. Τουλάχιστον το εμβρυάκι μου κοιμάται με νανουρίσματα! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Διαφημίσεις

μην σε ανησυχούν τέτοιου είδους πόνοι κούκλα, είναι συχνό φαινόμενο στην εγκυμοσύνη για δυο βασικούς λόγους. όπως είπαν ήδη, τα πολλά λαχανικά και τα utrogestan αλλά και καμιά φορά η προγεστερόνη προκαλεί υποκινητικότητα στο έντερο με επακόλουθο την δημιουργία αερίων τα οποία όπως κινούνται μέσα στον εντερικό σωλήνα προκαλουν αυτούς τους πόνους. συνήθως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.περαστικούλια!:D

μην σε ανησυχούν τέτοιου είδους πόνοι κούκλα, είναι συχνό φαινόμενο στην εγκυμοσύνη για δυο βασικούς λόγους. όπως είπαν ήδη, τα πολλά λαχανικά και τα utrogestan αλλά και καμιά φορά η προγεστερόνη προκαλεί υποκινητικότητα στο έντερο με επακόλουθο την δημιουργία αερίων τα οποία όπως κινούνται μέσα στον εντερικό σωλήνα προκαλουν αυτούς τους πόνους. συνήθως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.περαστικούλια!:D

πολυ διαβασμενη εισαι εσυ!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Και με τόσα εντερικά άντε να καταλάβω εγώ το μωράκι μου, βρε κορίτσια! Είτε στο έντερο μου θα μιλάω είτε το μωράκι θα πρέπει να με σαπίσει στα κλωτσομπουνίδια για να το καταλάβω η έρμη!!!

Και με τόσα εντερικά άντε να καταλάβω εγώ το μωράκι μου, βρε κορίτσια! Είτε στο έντερο μου θα μιλάω είτε το μωράκι θα πρέπει να με σαπίσει στα κλωτσομπουνίδια για να το καταλάβω η έρμη!!!

θα το καταλαβεις ..ειναι αλλο το αυναισθημα ...την 1η φορα μπορει να ψαχνεσαι ...μετα θα το καταλαβαινεις

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα! τελικά ο μεσημεριανός ύπνος σε κάνει άλλο άνθρωπο!άσε που γλυτώνεις κανα δύωρο φλερταρίσματος με το ψυγείο...μετά βέβαια είναι άλλο θέμα, του δίνω και καταλαβαίνει!!!

όσο για το "διαβασμένη" δεν θα το έλεγα, μάλλον λόγω επαγγέλματος είναι το ιατρικό backround. (κτηνίατρος βλέπεις)κάποια πράγματα παραμένουν παντού τα ίδια;)

Καλημέρα κορίτσια

Γύρισα στην δουλεια σήμερα :-( Είχα καλομάθει σπίτι με τον μπέμπη μου και μου έχει βαρυφανεί λιγάκι :( Αλλά θα συνιθίσω πάλυ τι να γίνει. 2,5 βδομάδες πέρασα σουπερ και ξεκουράστηκα. Η εγκυμοσύνη πάει καλά ευτυχώς μια από τα ίδια. :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια.

Κούλα γι' αυτό εξαφανίστηκες πουλάκι μου ε;

Βασιλική υπέγραψες την καταδίκη σου! :mrgreen:Τώρα θα σε τρελάνω στις ερωτήσεις για την σκυλίτσα μου (τρίψιμο χεριών):tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...