Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελαφρά στο πλάι θέλει.... Εμένα βολεύεται αριστερά από δεξιά όμως με ρημαζει στα κλωτσιδια

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσια μπορει οι γιατροι κ οι μαιες κ δεν ξερω ποιος αλλος να συστηνει να κοιμομαστε στο αριστερο πλαι αλλα εγω δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο και νομιζω οτι εξαρταται απο τη θεση που εχει το μωρο στην κοιλια

Εγω οταν ειμαι στο ενα ή στο αλλο πλαι με κλωτσαει τρελλα κ μολις γυρισω ανασκελα ηρεμει

τη βρισκει ανασκελα το μωρακι μου γιατι να του τη χαλασω

κοριτσια κι εγω αυτο πιστευω εμενα ειναι βολεμενος ολο αριστερα οταν παω να ξαπλωσω αριστερα κλωτσαει σαν τρελος, οταν ξαπλωνω ανασκελα βολευεται καλυτερα, αλλα εχω ακουσει οτι ανασκελα δεν αιματωνεται καλα ο πλακουντας και δεν ξερω αν κανω καλα ή οχι το εχω αγχος...

κι εγω σας ζηλευω εγω μονο με το πλεξιμο τα παω καλα...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κοριτσια μπορει οι γιατροι κ οι μαιες κ δεν ξερω ποιος αλλος να συστηνει να κοιμομαστε στο αριστερο πλαι αλλα εγω δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο και νομιζω οτι εξαρταται απο τη θεση που εχει το μωρο στην κοιλια

Εγω οταν ειμαι στο ενα ή στο αλλο πλαι με κλωτσαει τρελλα κ μολις γυρισω ανασκελα ηρεμει

τη βρισκει ανασκελα το μωρακι μου γιατι να του τη χαλασω

Fire με τις στάσεις ύπνου δεν βγαίνει άκρη.Η ξαδέρφη μου μου έλεγε οτι κοιμόταν και στα δυο παιδια μπρούμυτα γιατί αλλιώς δεν βολευόταν.εμένα έχει καθίσει στην δεξιά πλευρά οπότε κοιμάμαι αρισστερά και όταν πιάνομαι καθομαι και ανάσκελα.αλλά μου είπαν οτι τώρα δεν κάνει για την μέση!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

αυτο πιστευω και γω οτι δε βγαινει ακρη και δεν υπαρχουν κανονες γι αυτο

προσπαθω "ν ακουω" το μωρο μου

μπρουμυτα ισως ειναι η μονη σταση που δεν θα μπορουσα να βολευτω

θα εφαπτονταν η κοιλια στο στρωμα και η υπολοιπη θα μουν στον αερα χαχαχα σαν να κανα skydiving :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αυτο πιστευω και γω οτι δε βγαινει ακρη και δεν υπαρχουν κανονες γι αυτο

προσπαθω "ν ακουω" το μωρο μου

μπρουμυτα ισως ειναι η μονη σταση που δεν θα μπορουσα να βολευτω

θα εφαπτονταν η κοιλια στο στρωμα και η υπολοιπη θα μουν στον αερα χαχαχα σαν να κανα skydiving :tongue::tongue::tongue:

φανταζεσαι θα ειχε πολυ πλακα χαχαχα... Αντε κοριτσαρες καληνυχτα τα λεμε αυριο, φιλια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

αχ μπηκα καλε επιτελους τι κανετε?εγω οπως καθε βραδυ με συσπασεις!ολη μερα μια χαρα κ καθε βραδυ λές κ γενναω! ελεος πια!οι καουρες μειωθηκαν παντως.να κ ενα καλο..

Holy Diver

Διαφημίσεις

κι εμένα μειώθηκαν οι καουρες. Τώρα παλι με έπιασε το έντερο μια πονάω και πονάει η μέση η κοιλιά και ο κόλπος και εχω σύσπασεις.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέρα!που είστε όλες?η πρώτη είμαι που θα γράψω σήμερα?πλάκα έχει που μιλάω μόνη μου!χι!χι!

κοιμήθηκα πολύ καλά χθές αλλά ξύπνησα άγαρμπα το πρωΐ.πάλι το έκανε το θαύμα της η γιαγιά.σε κάποια φάση που λαγοκοιμόμουν ακούω ένα θόρυβο.πετάγομαι και πάω να δώ τι συμβαίνει!βλέπω τη γιαγιά να έχει ρίξει το κάγκελο του κρεβατιού(εξού και ο θόρυβος)και να προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω από τα κομοδίνα για να κατεβεί κάτω.θεε μου δεν με λυπάσαι!να περπατήσει δεν μπορεί αλλά να κάνει όλες αυτές τις ζημιές μπορούσε!τα νευρα μου!!!!!

και πάλι καλημέρα σας!

Καλημέρα κορίτσια, καλέ κοιμηθείτε όπως βολεύεστε, δεν υπάρχει κανόνας σ'αυτό! Δηλαδή αν το μωράκι σας δεν βολεύετε αριστερά, θα κοιμηθείτε αριστερά? Είναι ανάλογα την θέση που έχει το μωρό σας! Βασιλικούλα αυτή είναι η σούπερ γιαγιά!:tongue:

MbGIp1.png

ax ρε βασιλικουλα ...τι ναπω χειροτερες απο μωρα!!!!καλημερα αγαπακια μου σημερα περιμενω κρεβατακι!οπου ναναι!ποναει η κοιλι αμου δεξια εκειπου ειναι συνηθως το μωρο και ψηλα η μητρα μου,σα να νιωθω κουρασμενη τηνκοιλι αμου σαν ατη νιωθω να σξιζεται ,επισης κοιλι ακαι μεση συνεχιζουν ....χτες με επιασε παλι το εντερο και ειχα πονους...μεχρι τις 2 το πρωι επινα τσαι και περπατουσα νατ ο χαλαρωσω,ξαπλωσα κατα τις 4 και ηρεμησα λιγο...σημερα ειμαι πιο ηρεμα αλλα σα να περιμενω περιοδο...νομιζω δε θ ατον παρω το μηνα...τι λετε?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κορίτσια, καλέ κοιμηθείτε όπως βολεύεστε, δεν υπάρχει κανόνας σ'αυτό! Δηλαδή αν το μωράκι σας δεν βολεύετε αριστερά, θα κοιμηθείτε αριστερά? Είναι ανάλογα την θέση που έχει το μωρό σας! Βασιλικούλα αυτή είναι η σούπερ γιαγιά!:tongue:

καλημερα κι απο εμενα σε ολες, κι εγω αυτο κανω ελενη μου κοιμαμαι οπως με βολευει και θα δειξει εξαλλου αργω την αλλη παρασκευη παω στο γιατρο η περισσοτερες απο εσας πηγαινετε συχνα εγω παω σχεδον 1 φορα το μηνα ελπιζω τωρα να πηγαινω πιο συχνα γιατι μια ανησυχια την εχω η αληθεια ειναι... Σουπερ γιαγια δεν λες τιποτα, μπραβο της... Αντε να αρχισουμε τις δουλειεες και το μαγειρεμα καλημερα και παλι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...