Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ρε συ πολλη βροχη εβγαινα να δω αν βρεχοταν τοπουλι εξω στο μπαλκονι ,και αερας δυνατος.....απαππαπα!μαςμουλιασε1,μανιταρι αθ αβγουν και σαλιγκαρια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ρε συ πολλη βροχη εβγαινα να δω αν βρεχοταν τοπουλι εξω στο μπαλκονι ,και αερας δυνατος.....απαππαπα!μαςμουλιασε1,μανιταρι αθ αβγουν και σαλιγκαρια!

ναι αλλα τωρα μαλακωσε και ειναι μια χαρα!

κισακι νιωθεις οτι θα γεννησεις?:P

ο καιρο ςμααλακωσε πολυ!ανεβηκε η θεμροκραισα,ξες τι ειναι και το εντερο που μεενοχλει κιολας και δενξερω πραγματικα!αλλα προχτες ειχ αμονο ενοχλησες ι στη μεση,χτες τιποτα,σημερ απονο και στηνκοιλια χαμηλα....εχω και το εντερο ...γαμω το εντερομου!ουφ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κισάκι έτοιμη σε βλέπω.....ύποπτοι αυτοί οι πόνοι που περιγράφεις....το σακ βουαγιάζ σου να το έχεις από κοντά κοπέλα μου :tongue: και με το καλό, όποτε είναι η ώρα σου! Εδώ βρε κορίτσια δεν καταλάβαμε τέτοια βροχή και αέρα...normal καταστάσεις!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

ο καιρο ςμααλακωσε πολυ!ανεβηκε η θεμροκραισα,ξες τι ειναι και το εντερο που μεενοχλει κιολας και δενξερω πραγματικα!αλλα προχτες ειχ αμονο ενοχλησες ι στη μεση,χτες τιποτα,σημερ απονο και στηνκοιλια χαμηλα....εχω και το εντερο ...γαμω το εντερομου!ουφ!

κισακι για ξαπλωσε και ξεκουρασου λιγο και εγω χτες τα ιδια ειχα και το πρωι ξυπνησα μια χαρα.

Κοριτσια εδω βρεχει παρα πολυ και μ΄ αρεσει...θελω να χειμωνιασει, ξερετε τι σκεφτομαι εγω εχω γεννηθει 8/11 λετε ο μπεμπης να μου κανει καμια εκπληξη, πλακα θα ειχε...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κάνετε?

Ναι το είδα οτι 4/4 δεν άρεσε το όνομα :? Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο εμένα μου κάνει ένα κλικ φυσικά θα το ξαναδώ

Βασικά τώρα τα υποψήφια είναι

1. Διώνη

2. Κύνθια

3. Βενέρια

4. Μυρσίνη

5. Βιτάλια

6. Εμμέλεια

7. Λυδία

8. Δανιέλα

Από αυτά σιγά σιγά θα αφερώ και θα καταλήξω στο τελικό.

Μια φίλη μου που γέννησε πριν 2 μέρες ονόμασε την κόρη της Παντέλεια από το Παντελής. Πως σας φαίνεται ???

Αμάν σήμερα κορίτσια έχω μια κούραση !!!! Ειχα κοπέλα σήμερα και καθάριζε το σπίτι και μαζί της και εγώ και τώρα είμαι πτώμα και με πονάει αφόρητα η μέση :cry:

Αύριο το πρωινό έχω κομμωτήριο θα κάνω ανταύγεια το μαλλί θα το κόψω και λιγάκι και θα το ισιώσω κιόλας ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Ναι το είδα οτι 4/4 δεν άρεσε το όνομα :? Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο εμένα μου κάνει ένα κλικ φυσικά θα το ξαναδώ

1. Διώνη***

2. Κύνθια***

3. Βενέρια

4. Μυρσίνη

5. Βιτάλια

6. Εμμέλεια*

7. Λυδία***

8. Δανιέλα

Μια φίλη μου που γέννησε πριν 2 μέρες ονόμασε την κόρη της Παντέλεια από το Παντελής. Πως σας φαίνεται ???

Αμάν σήμερα κορίτσια έχω μια κούραση !!!! Ειχα κοπέλα σήμερα και καθάριζε το σπίτι και μαζί της και εγώ και τώρα είμαι πτώμα και με πονάει αφόρητα η μέση :cry:

Αύριο το πρωινό έχω κομμωτήριο θα κάνω ανταύγεια το μαλλί θα το κόψω και λιγάκι και θα το ισιώσω κιόλας ;)

Το Παντέλεια δεν μου αρεσει αλλα μια φιλη την εβγαλε Μανώλια απο το Μανώλης αυτο πως σου φαινεται...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

1. Διώνη***

2. Κύνθια****

3. Βενέρια

4. Μυρσίνη******

5. Βιτάλια

6. Εμμέλεια

7. Λυδία*

8. Δανιέλα**

τα εβαλα με σειρα000203FB.gif

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

πω!πώ! εδώ ακόμα σκάμε...30 βαθμούς είχε πάλι σήμερα.εδώ πότε θα κρυώσει επιτέλους να φύγουν και τα παλιοκουνούπια!

fire με γειά το σουτιέν?τι μάρκα είναι?και εγώ μια και δεν βρίσκω στο νουμερό μου θα καταλήξω στα αθλητικά που ανόιγουν μπροστά.προς το παρόν λέω να βολευτώ με κάτι μαλακά που πήρα από το ousho.αν πιάνει το χέρι σου ευχαρίστως να ανταλλάξουμε ιδέες και πατρόν!

trianmeli δεν απολείεται το 8/11.στο εύχομαι ολόψυχα λοιπόν.το καλύτερο δώρο!

κισάκι σταμάτησαν τα πονάκια.τώρα με έπιασαν και μένα!

κούλα Λυδία και Διώνη ψηφίζω.τι έγινε με τα αμυγδαλωτά?

Κάτα μου πολύ ευχάριστα τα νέα!πέρα από το περπάτημα δεν ξέρω κανα άλλο κόλπο να κατέβει!

To ενα γραφει lady επανω και το αλλο ειναι της μινερβα παλιο μοντελο μου ειπε και το χε σε προσφορα

Δεν ηξερα οτι ειχε στο οusho ενδιαφεροντα σουτιενακια.θα κοιτουσα για πυτζαμακια εκει..

Απο μικρη εχω μια κλιση στα υφασματα τα ραψιματα και χω μια μηχανη κοβω κανα πατρον και πειραματιζομαι γενικα

Επειδη ομως το επαγγελμα μου ειναι τελειως διαφορετικο απο την καλλιτεχνικη αυτη ταση που εχω τα εχω ψιλοπαρατησει

κοριτσια μπορει οι γιατροι κ οι μαιες κ δεν ξερω ποιος αλλος να συστηνει να κοιμομαστε στο αριστερο πλαι αλλα εγω δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο και νομιζω οτι εξαρταται απο τη θεση που εχει το μωρο στην κοιλια

Εγω οταν ειμαι στο ενα ή στο αλλο πλαι με κλωτσαει τρελλα κ μολις γυρισω ανασκελα ηρεμει

τη βρισκει ανασκελα το μωρακι μου γιατι να του τη χαλασω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...