Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγώ μαγειρεύω...είχα πεθυμήσει μπακαλιάρο με άγρια χόρτα και είπα να τον φτιάξω!τώρα μόλις τελείωσα.τον άφησα να σιγοβράζει και σε λίγο θα αρχίσω να συμμαζεύω το χαμό που έκανα!τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!

καλημερα αγαπες λοιπον εχτες πηγαμε με τον αντρα μου στο τζαμπο για να μου φτιαξει το κεφι γυρνωντας στο σπιτι μετα απο μεγαλη κουβεντα που καναμε με ηρεμισε κ μου ειπε οτι εκτος απο το μωρο στενοχωριουνται κ τα υπολοιπα γατια μας στο σπιτι κ ο σκυλος που με βλεπει θλιμμενη

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Τέλεια Βασιλική!Είσαι ταλέντο! ;)

μην φανταστεις οτι είναι κάτι δύσκολο.ούτε θέλει καμιά δεξιοτεχνία.αν ακολουθήσεις το πατρόν μετά όλα τα άλλα γίνονται εύκολα.

με αυτό το πατρόν έκανα τα μωβ και τα άσπρα!αν θέλετε δοκιμάστε τα.θα σας πρότεινα να τα κάνετε απο τσόχα που θα βρείτε σε βιβλιοπωλείο σε πολλά χρώματα γιατί δεν ξεφτάει όπως το ύφασμα και μια χοντρή κλωστή και βελόνα.

post-27275-14825440521866_thumb.jpg

καλημερα αγαπες λοιπον εχτες πηγαμε με τον αντρα μου στο τζαμπο για να μου φτιαξει το κεφι γυρνωντας στο σπιτι μετα απο μεγαλη κουβεντα που καναμε με ηρεμισε κ μου ειπε οτι εκτος απο το μωρο στενοχωριουνται κ τα υπολοιπα γατια μας στο σπιτι κ ο σκυλος που με βλεπει θλιμμενη

αυτό είναι αλήθεια Φροσάκι.ο Λάμπης σας δυτυχώς έφυγε όμως έζησε μια καλή γατίσια ζωή γύρω από ανθρώπους που τον αγαπόύσαν πολύ!και αυτό είναι το πιο σημαντικό.προσπάθησε να συνέλθεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.το χρωστάς άλλωστε τόσο στο μωρό σου και στα ζώα σου όσο και στον Λάμπη που δεν νομίζω να χαιρόταν αν σε έβλεπε σε αυτή την κατάσταση...κουράγιο κούκλα μου...

Διαφημίσεις

αυτό είναι αλήθεια Φροσάκι.ο Λάμπης σας δυτυχώς έφυγε όμως έζησε μια καλή γατίσια ζωή γύρω από ανθρώπους που τον αγαπόύσαν πολύ!και αυτό είναι το πιο σημαντικό.προσπάθησε να συνέλθεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.το χρωστάς άλλωστε τόσο στο μωρό σου και στα ζώα σου όσο και στον Λάμπη που δεν νομίζω να χαιρόταν αν σε έβλεπε σε αυτή την κατάσταση...κουράγιο κούκλα μου...

συμφωνω μαζι σου, κουραγιο φροσακι.

Ταλενταρα εισαι βασιλικη μου εγω δε νομιζω να τα καταφερω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Γυρισα!

Κισακιιιιι που εισαι? βρηκα σουτιενακια σ ενα μαγαζι με νυχτικα στην Δραγουμη,βαμβακερα,με κουμπωμα μπροστα,40 ευρουλακια μου τ αφησε 35

Οποτε δεν θα χρειαστει ν ασχοληθεις, σ ευχαριστω!:D

Βασιλικη τι να πω,ευγε! μου θυμιζουν κατι camper που ειχα αγορασει στ ανηψακι μου

Θα επανελθω στα περι ραψιματος αργοτερα γιατι εχω και γω μια singer σπιτι και το προσπαθω,μηπως να κανουμε κανα ατελιε για μπεμπηδες και μπουμπουδες :tongue:

Καλημέρα κοπελιές!

Βασιλική είσαι ταλεντάρα! Μπράβο! Μήπως να το σκεφτείς να το κάνεις επάγγελμα; Μέσω internet πιστεύω θα έχεις μεγάλη επιτυχία! Ήδη έχεις εξασφαλίσει τις πρώτες αγορές από τις χαζομαμάδες Νοεμβρίου :tongue: !

Κορίτσια, εγώ πήγα γιατρό σήμερα. Η μπέμπα όπως περίμενα δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα. Το κεφαλάκι της είναι λίγο προς τα αριστερά. Και είναι και θρεφταράκι, 3350 μου την έβγαλε! Πήρε 300 γραμμάρια σε 1 βδομάδα! Αν πάρω και τις 40 εβδομάδες τη βλέπω να βγαίνει 4 κιλά! :shock: Καμία συμβουλή για να εμπεδωθεί πιο γρήγορα υπάρχει;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

fire με γειά το σουτιενάκι! Φρόσσω μια χαρά στα είπε ο αντρούλης σου, έτσι είναι, κοίτα να συνέλθεις! Βασιλική μου τέλεια τα παπουτσάκια για το μωράκι και όταν κάτι το φτιάχνεις μόνη σου, είναι ακόμα πιο όμορφο! nikx μπράβο και σε σένα που αυτοδιμηουργείς!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές!

Βασιλική είσαι ταλεντάρα! Μπράβο! Μήπως να το σκεφτείς να το κάνεις επάγγελμα; Μέσω internet πιστεύω θα έχεις μεγάλη επιτυχία! Ήδη έχεις εξασφαλίσει τις πρώτες αγορές από τις χαζομαμάδες Νοεμβρίου :tongue: !

Κορίτσια, εγώ πήγα γιατρό σήμερα. Η μπέμπα όπως περίμενα δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα. Το κεφαλάκι της είναι λίγο προς τα αριστερά. Και είναι και θρεφταράκι, 3350 μου την έβγαλε! Πήρε 300 γραμμάρια σε 1 βδομάδα! Αν πάρω και τις 40 εβδομάδες τη βλέπω να βγαίνει 4 κιλά! :shock: Καμία συμβουλή για να εμπεδωθεί πιο γρήγορα υπάρχει;

Ποποποποπο ένας κορίτσαρος! Φτού, φτού, φτού!:tongue: Όσο πλησιάζουμε στο τέλος, τόσο περισσότερα γραμμάρια πέρνουν στην εβδομάδα!

MbGIp1.png

koritdia ηρθα λιγο στη δουλει ακαλησπερα!!!!ξυπνια απο τις 3 λογω βροχης,,,,εχωπολυ πονο στη μεση και στηνκοιλια χαμηλα,ποναεικαι το εντερο,σα ναμουερχονταινιωθω!φαιρ βρηκες σουτιενακι?κοριτσια δνε προλαβα να σς διαβασω,ελπιζω ολε ςκαλα!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κατα μου μια χαρα τομωρο ειναι1κιεμενα ειχε παρει 400 γρμ σ εμια εβδομαδα αλλα ετα την επομενη ηταν συαθερο!μ σε αγχωνει το βαρις,εγω αγχονομουν λογω σακχαρου....ολα καλα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Bρηκα κισακι μου, στο γραψα πιο πανω!

και γω απ τη βροχη ξυπνησα στις 4,ηταν τοσο δυνατη που νομιζα οτι βρεχει μεσα στο σπιτι

Γιατι πηγες στη δουλεια με τετοιες ενοχλησεις? μηπως να κατσεις λιγο στο σπιτι ν αραξεις..

τι ςκαταλαβα στο αμαξι,οκ ειναι δικοιμου ανθρωποι στη δουλεια δενεχουν φαρο στο αμαξι βεβαια αλλα θα προλαβω στο πρωτο ολοι λενε!αχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...