Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσαρες παω να ξαπλωσω καληνυχτα σε ολες και ελπιζω αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα.

Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση! Και εγώ έχω έντονους πόνους στη μέση και όταν κάνω δουλειές και όταν ξαπλώνω και όταν κάθομαι....ειδικά όταν πλένω τα πιάτα!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kοιμοσαστε ολες φανταζομαι..

Εγω ειμαι ξυπνια απ τις 4 που σηκωθηκα να παω τουαλετα

Γυρισα απο δω γυρισα απο κει στο κρεβατι αλλα δεν τα καταφερα:(

Αν αρχισω να σκεφτομαι δε, δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμηθω

Εντωμεταξυ ολο το βραδυ βρεχει καρεκλες τι ειναι αυτο το πραγμα δεν θυμαμαι αλλο τετοιο Οκτωβρη

Παω να κανω ενα χαμομηλακι να πιω

Kοιμοσαστε ολες φανταζομαι..

Εγω ειμαι ξυπνια απ τις 4 που σηκωθηκα να παω τουαλετα

Γυρισα απο δω γυρισα απο κει στο κρεβατι αλλα δεν τα καταφερα:(

Αν αρχισω να σκεφτομαι δε, δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμηθω

Εντωμεταξυ ολο το βραδυ βρεχει καρεκλες τι ειναι αυτο το πραγμα δεν θυμαμαι αλλο τετοιο Οκτωβρη

Παω να κανω ενα χαμομηλακι να πιω

Καλημερα, κι εγω τα ιδια ξυπνια απο τις 5.15 που ηρθε ο αντρας μου, εμεινα καμια ωρα στο κρεβατι μηπως και τα καταφερω αλλα δεν τα καταφερα σηκωθηκα εφτιαξα ενα γαλα και χαζευα, κι εδω βρεχει και ατα απλυτα απλυτα, παω να μαγειρεψω τιποτα.

Α! σημερα ειμαι πολυ καλυτερα δεν ποναω ευτυχως αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι λογω πλακουντα (επιπωματικου) πρεπει να προσεχω πολυ. Υπομονη Μελίνα λεω και περιμενω... Αντε καλη μερα να εχουμε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημέρα!

και εγω τρελή νουμερο 3!βέβαια μπορεί να μην έχω φτιάξει παιδικό ακόμα,αν και στο μυαλό μου το έχω στήσει αρκετά καλά...,εγώ έχω τρέλα με τα ρούχα !τα μυρίζω, τα βάζω πάνω στην κοιλιά μου.τα κουμπώνω,τα ξεκουμπώνω και ούτω καθεξής.άσε με τα παπούτσια...της αγόρασα 2 ζευγάρια και της έφτιαξα ακόμα 3 από δέρμα.βέβαια όλα αυτά ούτε για τον πρώτο μήνα δεν θα της κάνουνε καλά καλά αλλά έχω τρομερό κόλλημα.τα έχω παρατεταγμένα στο γραφείο μου και τα χαζεύω κάθε βράδυ πριν πάω για ύπνο!θα σας βάλω φωτό να γελάσετε!

fire μου θύμησες τον σύντροφό μου με το κρεβατάκι.είχε φάει κόλλημα να βρούμε ένα κρεβατάκι που να τον χωράει και αυτόν μέσα!φαντάσου τι θα γίνει όταν με το καλό γεννηθεί.τον βλέπω ντουγρού για το Δαφνί...!:P

χριστινάκι μου καλορίζικο!με το καλό να το γεμίσετε!

Διαφημίσεις

καλημερα και παλι

καταφερα να κοιμηθω απ τις 8,30 μεχρι τωρα σ ευχαριστω θεουλη μου

βεβαια ο βραδινος υπνος δεν αναπληρωνεται αλλα μην ειμαι ..αχαριστη ε

Βασιλικη πολυ χαιρομαι με τους αντρες που χαζευουν με τα μωρουδιακα και δεν το παιζουν βαρια.. πεπονια

Οταν λες οτι τις εφτιαξες δερματινα παπουτσακια,τι εννοεις τα εδωσες παραγγελια?

Μελινα οπως το λες τ απλυτα απλυτα.Δεν θελω να τα βαλω για πλυσιμο τωρα γιατι οταν δεν στεγνωνουν γρηγορα μυριζουν..καπως

Μα θα βρεχει μεχρι την επομενη βδομαδα.απιστευτο τι να πω

Καλη επιτυχια αν κανεις φρικασε

Ελενη αν οταν λες λεκανη εννοεις ισχια ειναι πολυ φυσιολογικο και ναι καινουριο!! Προσαρμοζονται τα ισχια και κανουν χωρο στο νινι να εμπεδωθει -τι λεξη κι αυτη

Το χω και γω απ την προηγουμενη βδομαδα

Παω να κανω το γαλα μου

Βασιλικη πολυ χαιρομαι με τους αντρες που χαζευουν με τα μωρουδιακα και δεν το παιζουν βαρια.. πεπονια

Οταν λες οτι τις εφτιαξες δερματινα παπουτσακια,τι εννοεις τα εδωσες παραγγελια?

σιγά μην έδινα παραγγελία,θα με είχαν γδάρει!!!βρήκα μερικά πατρόν και είχα μερικά μικρά κομμάτια από δέρματα και τα έκοψα σύμφωνα με το πατρόν και τα έραψα στην ραπτομηχανήμου πήρε γύρω στη μισή ώρα το κάθε ζευγάρι.περίμενε να τα ανεβάσω να τα δείς!

Ξανακοιμήθηκα και εγώ σαν γουρούνα! fire έχεις απόλυτο δίκιο, δεν με πονάει η λεκάνη, πονάω πιο χαμηλά, εκεί που αρχίζει το μπούτι μας, πάνω-πάνω, ψηλά!:confused: γύρω-γύρω και απ'τη μέσα και απ'την έξω μεριά! Λες και πλακώθηκα στο γυμναστήριο ξαφνικά! Βασιλικούλα βάλε τα παπουτσάκια να τα δούμε......και συγχαριτήρια εκ των πρωτέρων που τα έφτιαξες μόνη σου!:P

MbGIp1.png

σιγά μην έδινα παραγγελία,θα με είχαν γδάρει!!!βρήκα μερικά πατρόν και είχα μερικά μικρά κομμάτια από δέρματα και τα έκοψα σύμφωνα με το πατρόν και τα έραψα στην ραπτομηχανήμου πήρε γύρω στη μισή ώρα το κάθε ζευγάρι.περίμενε να τα ανεβάσω να τα δείς!

Και εγω κοριτσια τωρα ξυπνησα και δεν προλαβαινω για φρικασε το βαζω στο προγραμμα για αυριο, σημερα μακαρονακια με σαλτσα απλο γρηγορο και ευκολο.

Βασιλικη και εμενα με εστειλες μιλαμε πολυ χρυσοχερα φτουσου κοπελα μου μπραβο, περιμενουμε φωτο, εγω μια κουβερτουλα πλεκω και τωρα τελευταια τα εχω παρατησει δεν μπορω καθομαι να πλεξω και σε λιγο ποναω μεση πλατη χερια για να δουμε θα τελειωσει ποτε...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Πολλές μπαροβιες σήμερα!χιχιχι!

Αχ και εγώ με πόνο στη μέση σήμερα.Αλλά χθες έφτιαχνα τα δωμάτια. Όλο μεταφέρω πράγματα απο τη μια ντουλάπα στην άλλη. Και όταν λείπει η γάτα (άντρας) χορεύει το ποντίκι (εγώ), ανεβαίνω στη σκάλα για να τα βολέψω.Αν με δει καηκα! :shock:

Βασιλικούλα τι ωραία που είναι να φτιάχνεις τα πράγματα για την μπουμπού σου.

Μια κουβερτούλα έχω ξεκινήσει να πλέξω με βελονάκι και ακόμα ούτε την μισή δεν έχω κάνει. Έβαλα και τα πραγματάκια του μπεμπέ στη σιφινιέρα-αλλαξιέρα (την γέμισα με αλουμινόχαρτο γιατί σιχαινόμουν να την αφήσω έτσι) και θέλω τόσο πολύ να πάω να πάρω κι άλλα για να γεμίσει λίγο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Νιkx μου καλημερα

χι χι και γω ακριβως τα ιδια κανω.. μολις φευγει ανεβαινω σε καρεκλες και ανεβοκατεβαζω πραγματα στη ντουλαπα

Πραγματικα θα με σκοτωσει αν με δει

οταν τηλεφ σπιτι και με ρωταει τι κανεις, λεω αραζω και του αρεσει, ενω εγω ολο και κατι θα μαστορευω!!! χα χα χα:tongue::tongue::tongue:

Νιkx μου καλημερα

χι χι και γω ακριβως τα ιδια κανω.. μολις φευγει ανεβαινω σε καρεκλες και ανεβοκατεβαζω πραγματα στη ντουλαπα

Πραγματικα θα με σκοτωσει αν με δει

οταν τηλεφ σπιτι και με ρωταει τι κανεις, λεω αραζω και του αρεσει, ενω εγω ολο και κατι θα μαστορευω!!! χα χα χα:tongue::tongue::tongue:

και εγω στο club κοριτσια, τα ιδια κανω, τα ιδια λεω πλακα εχει και νομιζα οτι εγω ειμαι μονο...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...