Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω χτυπαω καλα το αυγο με το λεμονι να κανουν αφρο μετα προσθετω σιγα σιγα λιγο ζουμακι απο το φαι και συνεχιζω το χτυπημα αφου παρει τη θερμοκρασια το προσθετω στο φαγητο και κουναω κυκλικα την κατσαρολα, ελπιζω να βοηθησα

έτσι ακριβώς το κάνω και εγώ.το μάτι το έχεις ανοιχτό και το αφήνεις μέχρι να πάρει όλο μια βράση.Φαιρ ο λόγος που σου έγινε κομματάκια είναι επειδή αφού χτύπησες το αυγολέμονο δεν έριξες αρκετή ποσότητα ζεστού ζωμού(σιγά σιγά και ανακατέβεις συνέχεια και γρήγορα)ώστε να πλησιάσει την θερμοκρασία της κατσαρόλας που έβραζε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια! Δεν βλέπω κίνηση σήμερα!

Επιτέλους παραλάβαμε και το καρότσι μας! Έχω ρίξει παιχνίδι σήμερα.Μια βάζω πάνω το καθισματάκι του αυτοκινήτου,μια το πορτ-μπεμπέ και το αφήνω και κανονικό! :P

Ελπίζω μέχρι αύριο να έχω κλείσει και την βαλίτσα αλλά με αυτόν τον καιρό άντε να στεγνώσουν ρούχα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

έτσι ακριβώς το κάνω και εγώ.το μάτι το έχεις ανοιχτό και το αφήνεις μέχρι να πάρει όλο μια βράση.Φαιρ ο λόγος που σου έγινε κομματάκια είναι επειδή αφού χτύπησες το αυγολέμονο δεν έριξες αρκετή ποσότητα ζεστού ζωμού(σιγά σιγά και ανακατέβεις συνέχεια και γρήγορα)ώστε να πλησιάσει την θερμοκρασία της κατσαρόλας που έβραζε.

Thanx girls!! next time i ll follow your instructions :D

Καλησπέρα κοριτσάκια! Δεν βλέπω κίνηση σήμερα!

Επιτέλους παραλάβαμε και το καρότσι μας! Έχω ρίξει παιχνίδι σήμερα.Μια βάζω πάνω το καθισματάκι του αυτοκινήτου,μια το πορτ-μπεμπέ και το αφήνω και κανονικό! :P

Ελπίζω μέχρι αύριο να έχω κλείσει και την βαλίτσα αλλά με αυτόν τον καιρό άντε να στεγνώσουν ρούχα.

Μια χαρα σε βρισκω!! εγω εκανα αυτα που γραφεις + βολτες με το καροτσι μεσ το σπιτι :tongue:

Με γεια το καροτσακι,να γεμισει μ ενα υγιες και καλοτυχο μωρο!!

Μια χαρα σε βρισκω!! εγω εκανα αυτα που γραφεις + βολτες με το καροτσι μεσ το σπιτι :tongue:

Με γεια το καροτσακι,να γεμισει μ ενα υγιες και καλοτυχο μωρο!!

Χαχαχα!και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι για δέσιμο αυτή την περίοδο! :P

Χθες ημούν χειρότερη.Πήρα το μουσικό περιστρεφόμενο της fisher-price και χθες θυμήθηκα επιτέλους να πάρω μπαταρίες.είχα κλείσει το φως στο παιδικό δωμάτιο και καθόμουν και το χάζευα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

με προλαβε η βασιλικη, ετσι ακριβως. Κοριτσια με εχει πεθανει η μεση αφου ξαπλωσα στις 5 και τωρα σηκωθηκα απο τον πονο σκεφτομαι να παρω το γιατρο μου τηλεφωνο πρωτη φορα υποφερω ετσι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Χθες ημούν χειρότερη.Πήρα το μουσικό περιστρεφόμενο της fisher-price και χθες θυμήθηκα επιτέλους να πάρω μπαταρίες.είχα κλείσει το φως στο παιδικό δωμάτιο και καθόμουν και το χάζευα.

και εγω για δεσιμο ειμαι τα εχω κανει ολα και βολτες μες το σπιτι και με περιστρεφομενο επαιξα και το βραδυ που ξυπναω να παω τουαλετα μπαινω στο δωματιο καθομαι λιγο στην καρεκλα θηλασμου και περνω αγκαλια το φωτεινουλη ακουγοντας τα νανουρισματα... Τρελη για δεσιμο Νο2...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

και εγω για δεσιμο ειμαι τα εχω κανει ολα και βολτες μες το σπιτι και με περιστρεφομενο επαιξα και το βραδυ που ξυπναω να παω τουαλετα μπαινω στο δωματιο καθομαι λιγο στην καρεκλα θηλασμου και περνω αγκαλια το φωτεινουλη ακουγοντας τα νανουρισματα... Τρελη για δεσιμο Νο2...

Έχεις πάρει και καρέκλα θηλασμού? Τι οργάνωση είναι αυτή καλέ? Εγώ τελικά δεν είμαι και τόσο οργανωμένη.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

με προλαβε η βασιλικη, ετσι ακριβως. Κοριτσια με εχει πεθανει η μεση αφου ξαπλωσα στις 5 και τωρα σηκωθηκα απο τον πονο σκεφτομαι να παρω το γιατρο μου τηλεφωνο πρωτη φορα υποφερω ετσι

Δεν θα είναι τίποτα.Αλλά για να νιώσεις καλά κάνε ένα τηλεφωνάκι.Ετσι για να σε ηρεμήσει.Τελευταίες μέρες το παθαίνω και εγώ.Χθες το βράδυ κοιμήθηκα στους δικούς μου και λέω στη μητέρα μου θα μείνω σήμερα.Δεν μπορούσα να σηκωθώ καθόλου.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Πιστεψε με οχι μονο για δεσιμο,για ζουρλομανδυα!!

Παταω τα παιχνιδια με τους ηχους και κανω τους ιδιους

Νομιζω οτι αν χωρουσα, προχθες που στησαμε το κρεβατακι του, θα μπαινα μεσα..:tongue::tongue::tongue:

Γιουχουουουουουου

κοριτισα η μεση ειναι λιγο υπουλη....αν δεμ κανατε κατι να τηνκουρασετε...εμενα ημαια μ τωτουσε εντονα αν ποναει η μεση μαζι με τ απονακια....της ειπα οχι πονους ενοχλησει ςμονο,λεει αν οταν περιμενες περιοδο πονουσε η μεση παλι εκει θασε πιασει στον τοκετο....μη σας τρομαζω αλλ απαρτε το γιατρο....τικαλα!εγω δενεκανα παιδικο δωματιο....εχω πολυχρωμους τοιχους,απο αυτοκολλητα δ εμου αρεσαν πολλα και μπορντουρεςπου ειδα....ελπιζω με το κρεβατακι ν ακατασταλαξω και σε χρωμα γιατον τοιχο κατι...γιατι το σπιτιεναι νοικιαζομενο και δε θελω ν ακανω κανονικο παιδικικο αλλιως κι εγω θα το χαζευα τωρα!αχ τι καλα,θα γεμισει μωρα τοκαφεεεεεεεεε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Nα του τηλεφ trianmeli, γιατι οχι αν δεν νιωθεις καλα

Σας ευχαριστω τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι μαλλον κουραστηκα σημερα να ξαπλωσω να ξεκουραστω κι αν συνεχισω να ποναω να παω αυριο να με δει. Ο αντρας αυτη την εβδομαδα ειναι νυχτα και ειμαι μονη σπιτι η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι και τωρα με αυτο ακομα πιο πολυ τελοσπαντων θα ξαπλωσω και ελπιζω να περασει.

Nikx, την καρεκλα μας την πηρε δωρο ο μπαμπας μας και μας την εφερε τη Δευτερα, παντως ειναι πολυ βολικη

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...