Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια εκανα ενα φρικασε μουρλια!

3η φορα το κανω στη ζωη μου κι αν δεν φοβομουν το αυγολεμονο θα ταν ακομη πιο τελειο.. φοβαμαι μην αφησω το αβγο αβραστο τωρα στην εγκυμοσυνη και το ψηνω κομματακι παραπανω.. εχουν σχηματιστει κατι ασπρακια ομελετας.. anyway αν ξερετε κανα κολπο ευχαριστως να μου το πειτε

Φροσω νιωθεις κακοδιαθετη φανταζομαι εξαιτιας της απωλειας σου,δεν πρεπει ομως να εισαι λυπημενη γιατι το μωρακι σου τα αισθανεται ολα :cry:

και να το ριξεις στο φαι ουτε αυτο ειναι λυση

Σκεψου κατι ομορφο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geia saw koritsia δεν εχω ορεξη μου εχει κοπη η διαθση θελω να τρωω σαν τρελλη παλι κ με το ζορι κρατιεμαι

Βρε Γατουλίνι δεν πας καμιά βόλτα κέντρο Πειραιά μπας και στρώσει η διάθεση;

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

geia saw koritsia δεν εχω ορεξη μου εχει κοπη η διαθση θελω να τρωω σαν τρελλη παλι κ με το ζορι κρατιεμαι

φροσακι, υπομονη ξερω ειναι δυσκολο πολυ αλλα απο το να βασανιζεται το γατακι ισως ειναι καλυτερα ετσι, σκεψου οτι σε λιγο θα κρατας το μωρο σου αγκαλια και χαμογελα...

fire, μου τρεχουνε τα σαλια αφου θελω πολυ να φαω φρικασε, παω να ψωνισω για να φτιαξω αυριο thanx

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

3η φορα το κανω στη ζωη μου κι αν δεν φοβομουν το αυγολεμονο θα ταν ακομη πιο τελειο.. φοβαμαι μην αφησω το αβγο αβραστο τωρα στην εγκυμοσυνη και το ψηνω κομματακι παραπανω.. εχουν σχηματιστει κατι ασπρακια ομελετας.. anyway αν ξερετε κανα κολπο ευχαριστως να μου το πειτε/QUOTE]

εγω χτυπαω καλα το αυγο με το λεμονι να κανουν αφρο μετα προσθετω σιγα σιγα λιγο ζουμακι απο το φαι και συνεχιζω το χτυπημα αφου παρει τη θερμοκρασια το προσθετω στο φαγητο και κουναω κυκλικα την κατσαρολα, ελπιζω να βοηθησα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

3η φορα το κανω στη ζωη μου κι αν δεν φοβομουν το αυγολεμονο θα ταν ακομη πιο τελειο.. φοβαμαι μην αφησω το αβγο αβραστο τωρα στην εγκυμοσυνη και το ψηνω κομματακι παραπανω.. εχουν σχηματιστει κατι ασπρακια ομελετας.. anyway αν ξερετε κανα κολπο ευχαριστως να μου το πειτε/QUOTE]

εγω χτυπαω καλα το αυγο με το λεμονι να κανουν αφρο μετα προσθετω σιγα σιγα λιγο ζουμακι απο το φαι και συνεχιζω το χτυπημα αφου παρει τη θερμοκρασια το προσθετω στο φαγητο και κουναω κυκλικα την κατσαρολα, ελπιζω να βοηθησα

οταν το κανεις αυτο εχεις σβησει το ματι ή το χεις ανοιχτο και ριχνεις το αυγολεμονο και το αφηνεις να παρει βραση?

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάνω και εγώ το αυγολέμονο!;)

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Φροσσάκι, κάνε κάτι άλλο ώστε να εστανθείς καλύτερα! Σκέψου το μωράκι σου να μην στεναχωριέσαι!

MbGIp1.png

koritsia mou mou leipsate eixa ena problima me ton upoligisti sas exesa mallon ta exei paixei ta efage ta pswmia tou ti egine exasa tipota gennitouria???ego ola kala doxa ton theo perimenw nw mpw ston 9 ego eimai apo tis teleutaies xixixi ti wraia pou pernaei o kairos!!! egw soutien pira apo ton kapetanio 14.50 euro mia xara!twra tha erthei mia fili gia kafedaki tha ta poume meta!!!kisha pos ta pas me to saxaro kai tis syspaseis ta exeis kopsei ta xapia kai perimeneis twra e????sou eipe tipota gia kaisariki i oxi??

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

σαμαλιιιιιιιιιιιιιιιιι?ΑΧ ΜΕ ΡΗΜΑΖΕΤΕ!!!!η δημητρουλα σας στελνει χαιρετισματα ειναικαλα αλλα εχιει προβλημα με το ιντερνετ!μεχρι το βραδυ ελπιζει ν α τακτοποιηθει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...