Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις γύρισα και εγώ απο το σούπερ μάρκετ! Κοτόπουλο με μακαρόνια στο φούρνο θα φάμε εμείς. Πάω να μαζέψω τα ρούχα που άπλωσα, να απλώσω τα άλλα, να βάλω το φαγητό στο φούρνο, να κάνω το μπανάκι μου και τα λέμε μετά!

MbGIp1.png

πανε σε οποιοδηποτε μαγαζι αθλητικων ,η στονκαπετανιο.....αλλιως κουκου.αλλα δε ςπρωτα στον καπετανιο...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

πανε σε οποιοδηποτε μαγαζι αθλητικων ,η στονκαπετανιο.....αλλιως κουκου.αλλα δε ςπρωτα στον καπετανιο...

πηγα στο πιτερ σπορ προχθες αλλα δε βρηκα

Φλασια.μηπως να εχει η τριουμφ?

Διαφημίσεις

απαλ θ ατα χρυσοπληρωσει ςμαλλλον απο κει!πολλ ακαταστηματα απλα εσωρουχω ν θ αεχουν....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

θες να βγω να ψαξω και ν ασου παρω?καιοταν ερθεις απο καλαμαρι ανα τα παριες,τα δοκιμαζει ςκι αν δεν τα αλλαζεις...?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

θες να βγω να ψαξω και ν ασου παρω?καιοταν ερθεις απο καλαμαρι ανα τα παριες,τα δοκιμαζει ςκι αν δεν τα αλλαζεις...?

αχ κισακι μου χιλια ευχαριστω!

Αν δεν βρω αυριο που θα παω κεντρο στον καπετανιο στην ερμου ή εκει προς δραγουμη θα σου πω μηπως εχεις καλυτερη τυχη

σ ευχαριστω :D

Διαφημίσεις

οκ!!!πες μου αριο να πεταχτω να δω κι εγω,νουμερο και χρωμα!κι αν δε...τα αλλαζεις!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Πίκρα. Χτες πήγα με το αδερφάκι μου να δούμε το δόλωμα γένους θηλυκού. Αντέξαμε 40 λεπτά. Μετά πήραμε δρόμο. Πριν μας πιάσει κατάθλιψη. ή τα νεύρα μας.

Κρίμα στον Ρ.ντε Νίρο....

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...