Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια, καλημερα trianmeli!!

Xαιρομαι που δεν συμβαινει μονο σε μενα!!! δεν εχει παααρα πολυ πλακα??

Εγω εχω και κακια προιστορια με τα κουζινομαχαιρα οποτε ο μπαμπας μας τρεμει μη συμβει κατι.. και οταν βρεχομαι ερχεται κ μου σκουπιζει την κοιλια και μ αλλαζει μπλουζα μην κρυωσει ο γιοκας του :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσια, καλημερα trianmeli!!

Xαιρομαι που δεν συμβαινει μονο σε μενα!!! δεν εχει παααρα πολυ πλακα??

Εγω εχω και κακια προιστορια με τα κουζινομαχαιρα οποτε ο μπαμπας μας τρεμει μη συμβει κατι.. και οταν βρεχομαι ερχεται κ μου σκουπιζει την κοιλια και μ αλλαζει μπλουζα μην κρυωσει ο γιοκας του :tongue::tongue::tongue:

Αν εχει πλακα, πολυ πλακα, σου λεω τα ιδια και χειροτερα, σε καταλαβαινω!!!

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα κούκλες. Ετοιμάζομαι να βγω να ψωνίσω τρόφιμα και καφέ. Θα σας δω το μεσημέρι. Φιλάκια

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Εγώ ξύπνησα απ'τις 7 πάλι :rolleyes:. Πριν λίγο έγραψα το γράμμα απο τον ανηψιό μου τον Λευτεράκη για τον Άγιο Βασίλη...!!!:tongue: Θέλουμε να μας φέρει τα αυτοκινητάκια hot wheels...! Σε λίγο θα γράφουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη για τα δικά μας παιδάκια!:tongue:

MbGIp1.png

Kisa καλα ψωνια και γω πρεπει να παω σουπερ αλλα βαριεμαι

Ελενη ο δικος μου ανιψιος θελει για δωρο καποιον ΒΕΝΤΕΝ ή καπως ετσι,οχι για τα χριστουγεννα ομως, αλλα για μεθαυριο που εχει γενεθλια και κλεινει τα 5!! Απιστευτο μου φαινετε που στις γιορτες θα ειμαστε τρεις!

Διαφημίσεις

Kisa καλα ψωνια και γω πρεπει να παω σουπερ αλλα βαριεμαι

Ελενη ο δικος μου ανιψιος θελει για δωρο καποιον ΒΕΝΤΕΝ ή καπως ετσι,οχι για τα χριστουγεννα ομως, αλλα για μεθαυριο που εχει γενεθλια και κλεινει τα 5!! Απιστευτο μου φαινετε που στις γιορτες θα ειμαστε τρεις!

Ο δικός μου έκλεισε τα 5 τον Αύγουστο και τώρα πάει στο νηπιαγωγείο, μας έχει ζαλίσει με τα hot wheels..:rolleyes:...Όντως είναι απίστευτο fire μου!

MbGIp1.png

Μου λενε οτι δεν θα καταλαβω γιορτες γιατι θα ειναι οι πρωτες μερες με το μπεμπινι και θα μαι μεσα στο αγχος και θα κουτουλαω και θα μαι αυπνη αλλα κλεινω τ αφτια μου σ ολη αυτη τη κυνικοτητα

θα ναι οι καλυτερες γιορτες μου και ας ειμαι αυπνη συνεχεια..

Ουφ συγκινηθηκα :rolleyes:

Εχει και σεντονια hot wheels, τι σεντονια δηλαδη ολοκληρη προικα!

καλημέρααα!!!

αχ,σήμερα είμαι πολύ καλύτερα!χθες όλη τη μέρα γκρίνιαζα και ολα μου έφταιγαν....ευτυχώς κοιμήθηκα καλά το βράδυ και σήμερα έγιναν όλα όπως πριν!

έχει πολύ πλάκα το πλύσιμο των πιάτων!εγώ είμαι 1,67 και η κοιλιά μου ακουμπάει πάνω στον πάγκο με αποτέλεσμα να πλένω τα πιάτα εξ αποστάσεως!

Καλημερα Βασιλικη!

Βρε κοριτσια ψηλο το cafe Νοεμβριου

Μηπως να παμε για κανα μπασκετακι μετα τη γεννα να ... στρωσουμε??:shock:

αχ τι μου θύμησες!όταν έμεινα έγκυος και δεν το είχαμε μάθει ακόμα,ήταν και άνοιξη και την είχαμε δεί επιστροφή στη φύση, ποδηλασία, τένις, περπάτημα, μπάσκετ!βέβαια μόλις το μάθαμε μετά απο λίγο έπαθα και την αποκόλληση και κόπηκαν όλα μαχαίρι.προβλέπω αυτή την άνοιξη να το ξαναρχίσουμε!

Διαφημίσεις

αχ τι μου θύμησες!όταν έμεινα έγκυος και δεν το είχαμε μάθει ακόμα,ήταν και άνοιξη και την είχαμε δεί επιστροφή στη φύση, ποδηλασία, τένις, περπάτημα, μπάσκετ!βέβαια μόλις το μάθαμε μετά απο λίγο έπαθα και την αποκόλληση και κόπηκαν όλα μαχαίρι.προβλέπω αυτή την άνοιξη να το ξαναρχίσουμε!

Ειχες παθει αποκολληση?

Ειχες παθει αποκολληση?

ναι δυστυχώς το περάσαμε και αυτό.πιο πολύ με πείραξε η συγκυρία γιατί το έμαθα σάββατο και η αποκόλληση έγινε στην τετάρτη!η εναλλαγή των συναισθημάτων ήταν το κάτι άλλο...

ευτυχώς όλα πήγαν καλά ''ξανακόλλησε'' η μπέμπα και όλα έιναι μια χαρά!μετά από το συμβάν είχα πάντα τον φόβο μη τυχόν και πάθει κάτι,αν και ξέρω οτι είναι παράλογο να το σκέφτομαι,ο φόβος όμως δεν φέυγει...!

ναι δυστυχώς το περάσαμε και αυτό.πιο πολύ με πείραξε η συγκυρία γιατί το έμαθα σάββατο και η αποκόλληση έγινε στην τετάρτη!η εναλλαγή των συναισθημάτων ήταν το κάτι άλλο...

ευτυχώς όλα πήγαν καλά ''ξανακόλλησε'' η μπέμπα και όλα έιναι μια χαρά!μετά από το συμβάν είχα πάντα τον φόβο μη τυχόν και πάθει κάτι,αν και ξέρω οτι είναι παράλογο να το σκέφτομαι,ο φόβος όμως δεν φέυγει...!

παντως τωρα μια χαρα κι αν σκεφτεις ποσα κανεις καθε μερα λες και δεν το περασες ειναι, κοριτσια θελω να παω σουπερ και βαριεμαι εχω βαλει και φτιαχνω μοσχαρακι βραστο, και 1 πλυντήριο, και ο μπεμπης εχει λοξυγγα...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καταλαβαινω Βασιλικη μου

Εγω ειχα σκουρο αιμα στον 2,5 μηνα και εχασα τη γη απο τα ποδια μου κυριολεκτικα.Τηλεφ στο γιατρο στις 6 το πρωι και στις 8 ημουν στο ιατρειο

Τελικα εμαθα οτι ξεραμενο αιμα περιοδου,οτι τελος παντων καθαρισε ο τραχηλος

Η εναλλαγη συναισθηματων ομως οπως λες πραγματι ηταν το κατι αλλο

Απο τις 6 ως τις 8 νομιζα οτι ειχε περασει ΑΙΩΝΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...