Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω ελενιτσα την προηγουμενη εβδομαδα ημον ετσι ηθελα να κανω διαφορα και δενειχαΚΟΥΡΑΓΙΟ να κανω τιποτα μ ατιποτα!!!!!τωρα ντουρασελ...οπως στην αρχη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αυτο με τα βλαστοκυτταρα δε ν το ηξερα,μηπως να μην κανω τιποτα τελικα????

Εγώ εκνευρίστηκα γιατί αν κάποιος θέλει να δωρίσει βλαστοκύτταρα και δεν έχει τα 1200 Ε δεν δέχονται στη δημόσια να πάρουν τα βλαστοκύτταρα! :evil:

Αυτό μου φαίνεται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Να θέλεις να προσφέρεις σε συνανθρώπους σου και αυτούς το μόνο που τους νοιάζει είναι το κέρδος. Είναι σαν να γίνεσαι δωρητής αίματος και να σου λένε αν δεν πληρώσεις δεν το θέλουμε. Και όταν κάνουν την ενημέρωση σου τη λένε ότι η Ελλάδα είναι τελευταία στις δωρεές. Φυσικά και είναι τελευταία αφού είναι και η μοναδική που σε αναγκάζει να πληρώσεις για να γίνεις δωρητής. Αίσχος!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

ρε συ εμενα δε μυ ειπανα τιποτα τετοιο,μου ειπαν οτ ι απλα πρεπει να παριες χαρτι οτιειναι για δωρεα και να μηνπληρωσεις αλλιως θα σου ζητησουν 200-3-- ευρω για φυλαξη απο το μαιευτηριο....τιναπω κατα μου!ελλαδιτσα!!!!!η χωρα του παραλογου!εσυ πως πας,πονακια συμπτωματα εχει ςκατι?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Έκανες ενημέρωση και σου είπαν δωρεάν ή σου το είπε κάποιος άλλος; Γιατί μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν όντως δωρεάν. Μετά μυρίστηκαν χρήμα φαίνεται...

Εγώ ούτε πονάκια ούτε ενοχλήσεις. Μου φαίνεται τελευταία θα γεννήσω. Ούτε καν έχω βαρύνει και την κοιλιά μου τη βλέπω ψηλά ακόμα. Μόνο η μέση μου πονάει από την αλλαγή κέντρου βάρους μάλλον. Και η διάθεση σήμερα στα πατώματα.

Γύρισε ο καλός μου και πάμε για περπάτημα μήπως κατέβει η μπεμπούλα. Ευτυχώς που τα αθλητικά μου μου μπαίνουν ακόμα γιατί η σαγιονάρα με βροχή δε λέει.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Καλησπέρα μπαλονάκια! :tongue:

Ρέα καλώς μας ήρθες! Λες να συναντηθούμε Ιασώ? Είμαστε και κοντά!

Φροσάκι κρίμα για τον γατούλη σας! Τώρα πρέπει να προσέχεις και να μη στεναχωριέσαι!

Kisha να με συγχίσεις!Ακούς εκεί δεν έχεις παχύνει καθόλου!

Κούλα ούτε εμένα μου αρέσει το καινούργιο υποψήφιο όνομα!

Kata δεν τα ήξερα όλα αυτά για τα βλαστοκύτταρα.Εγώ δεν είμαι υπέρ να τα κρατήσουμε αλλά ο άντρας μου θέλει και τελικά κατέληξε στην δημόσια τράπεζα.Θα του τα πω όλα αυτά που έγραψες να το ξανασκεφτεί.

Βασιλική η Δήμητρα μάλλον περνάει καλά με τους δικούς της αλλιώς θα είχε μπει για να γλιτώσει!χιχιχι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 16/11/2010

12. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

13. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

14. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

15. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

16. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

17. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

18.katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

19.mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

20.XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

μόλις γύρισα.μόνο ενα κολάν πήρα απο τα μανγκο γιατί όλα τα άφησα στα Γιάννενα...

μωρέ μπράβο μας,γίναμε 20 οι γκαστρούλες του καφε Νοέμβριος 2010!

πάω να κοιμηθώ δεν αντέχω άλλο...ελπίζω αυριο να ξυπνήσω πιο ευδιάθετη!

καληνύχτα κούκλες!!!

και εγω μολις γυρισα τελικα κατι βρηκα να βαλω στο γαμο, παντελονι με πουκαμισα μια χαρα, τα παπουτσια τελικα μου ειναι μια χαρα, οποτε ολα κομπλε, τωρα παμε για νανι γιατι κι εγω νιωθω κομματια καληνυχτα σε ολες.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Einai kammia edo ή βλεπετε ολες Λαζοπουλο?

Ουτε εγω το ηξερα αυτο για τα βλαστοκυτταρα.εμεινα.μια φιλη μου περσι τον Σεπτεμβρη τα εδωσε δωρεαν σε δημοσια τραπεζα.Στεναχωρηθηκα τωρα ,1200 ευρω δεν ειναι λιγα λεφτα

Φροσω λυπαμαι για το γατουλινι σου.Μια ζωουλα εφυγε αλλα μια αλλη θα ερθει,προσπαθησε να μη στεναχωριεσαι..

Ελενη γελασα πολυ μ αυτο που εγραψες γιατι συμπασχω.. και γω ανα 10 τα πλενω τα πιατα γιατι με ποναει η μεση.Το αστειο ομως ειναι οτι επειδη ειμαι ψηλη η κοιλια μου μπαινει μεσα στο νεροχυτη, τρελλο γελιο :tongue::tongue::tongue:

Η Δημητρα νομιζω οτι θα μπει μια και καλη και θα τα χωσει αγρια αν η μαμα την εκανε εξω φρενον

Κισάκι μπράβο, μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου! Ο γιατρούλης σου μάλλον σε περιμένει αυτές τις μερες γ'ιαυτό σου είπε αν δεν γεννήσεις τα ξαναλέμε σε μια εβδομάδα!!!:P Κάτι ξέρουν αυτοί παραπάνω απο εμάς! Βασιλική με γειά το κολάν, καλοφόρετο! trianmeli μια χαρά, την γλύτωσες, αφού βρήκες τι θα φορέσεις και τα παπούτσια σου κάνουν!;)Κούλα 4/4 αρνητικά για το όνομα Εμμέλεια, αλλά η τελική απόφαση είναι δική σου και του συζύγου σου! Εμένα δεν μου κάνουν σχεδόν όλες οι μπλούζες λόγω κοιλιάς μου ανεβαίνουν πάνω και η κοιλιά έξω!:tongue: Εχτές που πήγα για το ντόπλερ μια ηλικιωμένη κυρία με ρώτησε αν έχω δίδυμα γιατί έχω μεγάλη κοιλιά και όταν της είπα όχι, έφτυνε την κοιλιά μου!:tongue:

MbGIp1.png

Einai kammia edo ή βλεπετε ολες Λαζοπουλο?

Ουτε εγω το ηξερα αυτο για τα βλαστοκυτταρα.εμεινα.μια φιλη μου περσι τον Σεπτεμβρη τα εδωσε δωρεαν σε δημοσια τραπεζα.Στεναχωρηθηκα τωρα ,1200 ευρω δεν ειναι λιγα λεφτα

Φροσω λυπαμαι για το γατουλινι σου.Μια ζωουλα εφυγε αλλα μια αλλη θα ερθει,προσπαθησε να μη στεναχωριεσαι..

Ελενη γελασα πολυ μ αυτο που εγραψες γιατι συμπασχω.. και γω ανα 10 τα πλενω τα πιατα γιατι με ποναει η μεση.Το αστειο ομως ειναι οτι επειδη ειμαι ψηλη η κοιλια μου μπαινει μεσα στο νεροχυτη, τρελλο γελιο :tongue::tongue::tongue:

Η Δημητρα νομιζω οτι θα μπει μια και καλη και θα τα χωσει αγρια αν η μαμα την εκανε εξω φρενον

Εγώ είμαι 1,69 και η κοιλιά μου ακουμπάει στον νεροχύτη γ'ιαυτό πρέπει τα πιάτα να τα πλύνω σχετικά σκυφτή για να μην την πιέσω εκεί!:rolleyes:

MbGIp1.png

εγω 1,75 και βγαινει ακριβως πανω απ το νεροχυτη η κοιλια

Αφου σχεδον παντα βρεχεται και γω το βλημα το αμελω και δεν βαζω ποδια

Γελαω πολυ εχει πολυ πλακα. ο αντρας μου δεν θελει να πλενω μαχαιροπιρουνα μη μου ξεφυγει κανενα... παναγιτσα μου

εγω 1,75 και βγαινει ακριβως πανω απ το νεροχυτη η κοιλια

Αφου σχεδον παντα βρεχεται και γω το βλημα το αμελω και δεν βαζω ποδια

Γελαω πολυ εχει πολυ πλακα. ο αντρας μου δεν θελει να πλενω μαχαιροπιρουνα μη μου ξεφυγει κανενα... παναγιτσα μου[/QUOT E]

Καλημερα σε ολες τις κουκλες,

καλα πολυ γελιο χαχαχαχα, ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα με τον αντρα μου, δεν μ΄ αφηνει να πιασω μαχαιρι αν ειναι δυνατον, επισης εγω ειμαι 1.80 και η κοιλια μου παντα βρεχεται, εκει να δεις, θα κρυωσω λεει το μπεμπη, ειπαμε χαζομπαμπαδες αλλα οχι κι ετσι...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...