Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ακούω, ακούω...

Ποιός ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον; μπορεί το καλοκαιράκι που θα χαλαρώσουμε στις διακοπούλες να θελήσει να μας επισκεφθεί από μόνο του το νινί μας...

Τίποτε δεν αποκλείεται τη σήμερον ημέρα...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι πολύ πιθανόν να γίνει έτσι Δομνίνα! Έχω γνωστούς που προσπαθούσαν αρκετό καιρό για παιδάκι! το καλοκαίρι πήγανε τις διακοπούλες τους χαλάρωσαν και αυτή τη στιγμή κρατάνε αγκαλιά τα διδυμάκια τους! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κατερίνα σε ποια εβδομάδα είσαι?

ειμαι 14 εβδομαδων ..και εχω ξεχαστει με τα τικερακια ..απο βδομαδα θα βαλω !!!

περιμενω κα εναγωνιως να φαω καμια κλωτσια ..τη μπεμπα μου την καταλαβα 17 εβδομαδα ..και τωρα πιστευω μεχρι τελη μαη να το ακουσω ..,,,να ησυχασω!!!!πολλη ησυχη εγκυμοσυνη ρε παιδι μου ...και καποιες στιγμες ανησυχω ..αν εξαιρεσεις οτι μου βρωμανε πραγματα ..κατα τ'αλλα την περναω σαν εκδρομη σχολικη

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα συνεγκυούλες μου! Δομνίνα μου κι εμείς κανένα χρόνο προσπαθούσαμε αν εξαιρέσεις την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια. Είχαμε πει θα ξαναρχίσουμε τις εντατικές προσπάθειες από Μάρτιο αλλά μας πρόλαβε το μωράκι τον Φεβρουάριο. :-DΜόνο άγχος δεν θέλει. Ηρέμησε και θα έρθει το μωράκι σας κουνιστό και λυγιστό.:lol:

Νεκταρία μου άσε! Κοιτούσα τα μωρουδίστικα τα ρουχαλάκια και έλιωνα! Μακάρι όλα να πάνε καλά και θα τα κάνω πλούσια τα μαγαζιά με τα μωρουδιακά! :rolleyes:

Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον Νοέμβριο θα έχω μια ψυχούλα που θα έχει βγει από μέσα μου και θα είναι ολόδικο μου να το τρελάνω στα χάδια, στα φιλάκια και στις αγκαλίτσες! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Δεν ξέρω ρε γμτ αν είναι καλό να φοβάμαι τόσο αλλά προσπαθώ να μη δεθώ ακόμη πολύ με την κοιλιά μου (η οποία αρχίζει και τεντώνεται παρεπιπτόντως) γιατί τόσα ακούω και διαβάζω ότι μπορούν να συμβούν...

Άντε να περάσει λίγο ο καιρός να τα ακούσουμε τα βλασταράκια μας να ηρεμήσουμε όλες μας κορίτσια.

Ευχομαι σε ΌΛΕΣ μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να κρατήσουμε (άλλες ήδη κρατάνε, αλλες θα κρατήσουν αργά ή γρήγορα...;)) όλες τα μωράκια μας αγκαλιά όταν έρθει αυτή η γλυκιά στιγμή!! Γιατί θα έρθει για όλες μας, να είστε βέβαιες γι'αυτό! Πολλές πολλές ευχές και να περάσετε ωραία σήμερα χωρίς να ξεχνάτε και τους γλυκούς μπαμπάδες που μας έφεραν σ'αυτή την τόσο...τιμητική θέση! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες τις υποψήφιες νέες μανούλες! μάλλον αποτελώ την νεότερη εγγραφή στο cafe του Νοεμβρίου και είπα να πω ένα γεια!δυστυχώς στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει ούτε μαμά,ούτε πεθερά, ούτε άλλος συγγενής κοντά, οπότε η συμβολή σας στην εγκυμοσύνη μου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη!ελπίζω να περάσουν οι επόμενοι μήνες για όλες μας απλά υπέροχα!;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες. Τι μου κάνετε; Που χάθηκες βρε επίτιμη;

Στα πάτρια εδάφη!!! Έγινα κουμπάρα!Παντρέψαμε ένα ζευγάρι! Τώρα, πάλι πίσω και τα κεφάλια μέσα! Είστε όλες καλά;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μια όμορφη καλησπέρα και πολλά χαιρετίσματα σε όλα τα κοριτσάκια και τα μπεμπάκια του Νοεμβρίου.. Ελπίζω όλα να πηγαίνουν για όλους σας τέλεια!

Τι κάνεις Δομνίνα μου;; Καλά;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Πάντα άξια Κατερινάκι! Είπα κι εγώ μήπως η απουσία σου οφειλόταν στο ότι αρχίσατε τα εντατικά πίτσι-πίτσι... :lol: Να μην ξεχνιόμαστε εεεεεε;;)

Βασιλική καλωσήρθες.

Νεκταρία σήμερα δεν ήταν να πας στον γιατρό; Τι νέα έχουμε;

καλημερα σας !!

βασιλικη καλως ηρθες ..

τα νεα της νεκ ειναι καλα , αλλα θα σας τα πει και η ιδια ...

εχουμε μπει στο 2ο τριμηνο για τα καλα ...σιγα σιγα θα κανονιζουμε και β επιπεδου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...