Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φΑΙΡ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ αμελησα,δωρε α θα κανω...πρεπει ν απαρω τηλ ν απαω ν απαρω το κιτ...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λυπάμαι και εγώ την ίδια άποψη έχω:(

και εγω την ιδια αποψη εχω δυστυχώς αλλα οπως σου ειπανε τα κοριτσια διαλεξε αυτο που αρεσει σε σενα,

μ΄ αρεσει σημερα η μερα σε προδιαθετη να κατσεις σπιτι, εγω το πρωι εφτιαξα πεινιρλι και γινανε super τσακισα δυο, εκανα και χορταρακια και μια παστα φλωρα για τον husband και τωρα λεω να παω να ξαπλωσω γιατι η κουραση, κουραση κοριτσια, παντως εγω τα εχω παρει τα κιλακια μου ξεκινησα 55 και τωρα ειμαι 70, +15, και αναρωτιεμαι που θα φτασω, ετσι οπως τρωω μπαουλακι θα γινω...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Σήμερα έχει πέσει πολύ μουργέλα...

Κάνει και μια κουφόβραση...

Θέλω να πω σνα μου βάλουν μπροστά το aircondtion στο κρύο, αλλά θα παγώσει όλη η εταιρεία και θα με κράξουν...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου ολα καλα εμεις δυστυχως σημερα τον χασαμε τον γατο μας δεν αντεξε το πουλακι μου τεσπα θα τα πουμε πιο μετα παω καμια βολτα να ξεσκασω

Κριμα λυπαμαι πολυ σε καταλαβαινω γιατι κι εγω περσι εχασα το σκυλο μου. Υπομονη...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

γεια σας κοριτσια μου ολα καλα εμεις δυστυχως σημερα τον χασαμε τον γατο μας δεν αντεξε το πουλακι μου τεσπα θα τα πουμε πιο μετα παω καμια βολτα να ξεσκασω

Κρίμα Φροσσάκι, αλλά αν σκευτείς και την καλή πλευρά οτι ταλαιπωρίθηκε ο καημένος, τότε θα πείς οτι είναι καλύτερα που έγινε έτσι...τουλάχιστον το περίμενες και ήσουν προετοιμασμένη, δεν είναι οτι τον έχασες ξαφνικά επειδή ας πούμε τον χτύπησε αυτοκίνητο....:(

MbGIp1.png

λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου φροσάκι.ξέρω πόσο πολύ τον αγαπόυσες...

σήμερα ,όπως σας είπα από το πρωΐ,είμαι χάλια,τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά,δεν έχω όρεξη για τίποτα...

έπεισα την μαμά μου να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά να ξεσκάσω λίγο...

τώρα την περιμένω να κάνει μπάνιο και μετά να φύγουμε.ούφ βαριέμαι...

Διαφημίσεις

Πολύ στεναχωρήθηκα Φροσάκι... Προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω γιατί έχεις να σκεφτείς και το μωράκι σου. Ξέρω πως είναι, το έχω περάσει κι εγώ... :cry:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

σήμερα ,όπως σας είπα από το πρωΐ,είμαι χάλια,τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά,δεν έχω όρεξη για τίποτα...

έπεισα την μαμά μου να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά να ξεσκάσω λίγο...

τώρα την περιμένω να κάνει μπάνιο και μετά να φύγουμε.ούφ βαριέμαι...

Κι εγώ τα ίδια Βασιλική. Διάθεση χάλια...

Όσο για τα βλαστοκύτταρα, εμείς το ψάξαμε αρκετά. Ενώ ήμασταν αποφασισμένοι να τα κάνουμε δωρεά στη δημόσια τράπεζα, αλλάξαμε γνώμη. Ενώ τα κάνεις δωρεά, πληρώνεις 1200 Ε για να σου κρατήσουν τα μεσεκγχυματικά (αν θυμάμαι καλά) τα οποία δεν έχουν εφαρμογή προς το παρόν παρά μόνα εργαστηριακά. Τα άλλα (δε θυμάμαι πως τα ονομάζουν) δωρίζονται. Ο δότης δεν έχει καμία προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων και αν -μακρυά από όλο τον κόσμο- χρειαστεί κάποιος χρειάζονται 3.000 Ε για την διαδικασία εντοπισμού συμβατού δότη και 20.000 Ε για να τα πάρει εάν τα βρει. Αυτό συμβαίνει με όλες τις δημόσιες τράπεζες παγκοσμίως με τη διαφορά ότι μόνο στη δική μας πληρώνεις καθώς εδώ και ένα χρόνο σε υποχρεώνουν να κρατήσεις και τα μεσεκγχυματικά που προς το παρόν τουλάχιστον είναι και άχρηστα.

Εμείς θα κρατήσουμε σε ιδιωτική αν και ο γιατρός μας και κάποιοι άλλοι γιατροί γνωστοί και φίλοι δεν είναι υπέρ.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Οι δουλειές του σπιτιού δεν τελειώνουν ποτέ!:evil: Απο τις 7 το πρωί κάθε μέρα που είμαι στο πόδι όλο κάτι κάνω μέχρι το βράδυ και δεν έχουν τελειωμό!:evil: Και κουράζομαι πολύ, ειδικά όταν πλένω τα πιάτα, με πονάει αφάνταστα η μέση μου αφού στειρίζομαι στον νεροχύτη με τους αγκώνες! Τα πλένω σε 2 δόσεις, μισά-μισά! Ούτε ο Κωτσόβολος να ήμουν!

MbGIp1.png

o kΩΤΣΟΒΟΛΟς ΚΑΝΕΙ 48ΚΑΙ ΑΑΤΟΚΕς ΒΑΣΙΛΙΚΗ,ΕΓΩΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,πηγα γιατρο το μωρο ειναι 2800 περιμενουμε ολα καλα ειναι και στην αναμονη ,τα μαγνησια τα παιρνω 3 αντιγια 6 που επαιρνα....αν δε γεννησεις τα ξαναλεμε σε 1 εβδομαδ ΑΜΟΥ ειπε.ειχα συσπασεις στο μηχανημα,τ απονακαι ειναι φυσιολογικα....!αυτα ρε σεις!φροσακι λυπαμαι πολυ οταν χανεις ζωακι ...ειναι σα να χανεις κομματι σου!κοριτσια μην αγχωνεστε για τα κιλα!φατε τωραπου μπορειτε κι εχετε δικαιολογια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...