Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

παντως σου ξαναλεω καλο θα ειναι να ρωτησεις και δευτερο παπα γιατι βαφτιζουνε ονοματα που δεν γιορταζουν

ladycat περαστικα στο γατι μακαρι να πανε ολα καλα

ελενη ωραια τα νεα της μπουμπους ολα καλα,

εγω δεν βρηκα τιποτα να παρω ολα ηταν χαλια, σαν σακι ημουνα, μου φαινεται οτι θα παω με το τζην της εγκυμοσυνης και μια μπλουζα...

Δυστυχώς κοντά μας μονος αυτός είναι και δεν εχω διάθεση να τρεχω αλλού γιατί είναι μακριά μετα και θα είναι αφάνταστη ταλαιπωρία και για μας και για όλους τους συγγενείς. Και εγώ πιστεύω ότι ο κάθε παπάς έχει την άποψη του και άλλος δεν θα έχει πρόβλημα αλλά τι να γίνει πολύ δύσκολο να πάμε αλλού :twisted::evil:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

εννοείται οτι θα ενημερώσω.βέβαια πριν τις γιορτές θα έρθω αεροπορικώς με σκοπό να φύγω στο καπάκι για τα γιάννενα για να μην ταλαιπωρήσω πολύ το μωρό.θα ξαναέρθω όμως στις εκπτώσεις για ψώνια!να είστε σίγουρες οτι τότε θα βρεθούμε!πλάκα θα έχει με τα μπεμπάκια μας!εχει να πέσει πολύ γέλιο!!!

τι να σας πώ βρε κορίτσια...εγώ πέρα από την κοιλιά και λίγο την περιφέρεια που μεγάλωσε μπορώ να πώ οτι δεν άλλαξα καθόλου!ούτε πρήστηκα ούτε παπούτσια άλλαξα,ούτε στο σουτιεν καλά καλά δεν άλλαξα νούμερο.φορούσα cupA και δεν το γέμιζα καλά,ε τώρα το γεμίζω.άσε που δεν το φοράω σχεδόν ποτέ.πάντα με έσφιγγαν και για αυτό τα αποφεύγω.μόνο όταν βγαίνω έξω αναγκαστικά φοράω...πήγα να πάρω ένα για θηλασμό και φυσικά δεν βγαίνει σε τέτοιο νούμερο ή τουλάχιστον δεν υπήρχε στο πολυκατάστημα αυτό!

τι να σας πώ βρε κορίτσια...εγώ πέρα από την κοιλιά και λίγο την περιφέρεια που μεγάλωσε μπορώ να πώ οτι δεν άλλαξα καθόλου!ούτε πρήστηκα ούτε παπούτσια άλλαξα,ούτε στο σουτιεν καλά καλά δεν άλλαξα νούμερο.φορούσα cupA και δεν το γέμιζα καλά,ε τώρα το γεμίζω.άσε που δεν το φοράω σχεδόν ποτέ.πάντα με έσφιγγαν και για αυτό τα αποφεύγω.μόνο όταν βγαίνω έξω αναγκαστικά φοράω...πήγα να πάρω ένα για θηλασμό και φυσικά δεν βγαίνει σε τέτοιο νούμερο ή τουλάχιστον δεν υπήρχε στο πολυκατάστημα αυτό!

εγω απο 75b πηγα 80c

Καλή σας μέρα και από μένα

Μόλις γύρισα από τον γιατρό όλα καλά. Αμνιακό υγρό μια χαρά το κεφαλάκι είναι κάτω είναι περίπου 2500. Λίγο χαμηλή η πίεση αλλά δεν έχουμε πρόβλημα μου είπε.

Θα ξαναπάω από βδομάδας την επόμενη Τρίτη ;)

Τώρα για θήλαστρο προβληματιζόμουν και εγώ να πάρω στον γίο μου το πήρα από μια ξαδέρφη μου και το χρησιμοποίησα όταν θα έλειπα από σπίτι και επίσης έκανα και τράπεζα.

Επίσης για όνομα βρήκα και ένα άλλο το Εμμέλεια πως σας φαίνεται ??? Πάντως εμένα μάρεσε πολύ και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά !!! Για πείτε εσεις πως σας φαίνεται ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Ωραια νεα και συ Κουλα!!

Μπραβο που ολα τα μωρακια μας εινα σουπερ!!

Δεν μ αρεσει το Εμμελεια προσωπικα.:oops: Νομιζω οτι στη λιστα σου εχεις πολυ πιο ωραια ονοματα..

Αχ ναι και εγώ νόμιζα ότι το Εμμέλεια είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα για να ακούσουμε και άλλες γνώμες. Είναι προτύτοπο ακούγεται ωραία και δεν έχει πολλούς με αυτό το όνομα

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Αχ ναι και εγώ νόμιζα ότι το Εμμέλεια είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα για να ακούσουμε και άλλες γνώμες. Είναι προτύτοπο ακούγεται ωραία και δεν έχει πολλούς με αυτό το όνομα

Δεν μου αρέσει αυτό το όνομα Κούλα :? αλλά αν σου αρέσει εσένα, εμάς μας περισσεύει! Συμφωνώ με fire οτι έχεις πιο ωραία ονόματα στη λίστα!;)

MbGIp1.png

Δεν μου αρέσει αυτό το όνομα Κούλα :? αλλά αν σου αρέσει εσένα, εμάς μας περισσεύει! Συμφωνώ με fire οτι έχεις πιο ωραία ονόματα στη λίστα!;)

λυπάμαι και εγώ την ίδια άποψη έχω:(

μου θυμιζει απελια...ανοιξθε ενα απελιαα που ελεγε κα ιη διαφημιση!κουλα μαγειρευω κανω και γαλοπιτα δεν βαζω κατω κωλο παλι,δενξερω εχει 2 μερεε ςειμαι στην τσιτα λεμε....δεν εχω ορεξη για φαγητο,ολο βαρος εχω και δενεοιναω καθολου....κι εγω δεναλλαξα,μονο 6 κιλα στηνκοιλια ολα,ουτε εσωρουχα,ουτε παππουτσι,ουτε σουτιεν ,κυλοτακια τιποτα,και τ ακολαν τα δικα μου small φοραω,μονο τζην δε κουμπωνουν και καποια μπλουζακια που σηκωνονται λογω κοιλαι ςκαι μενει ςη κοιλι ααπεξω!αχαχαχ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...