Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι δημητρούλι βλεννα. Ρέα με το καλό. Μην αγχώνεσαι 34η και 35η εβδ εμένα ήταν 2400σταθερά και 36η ήταν 2600. Δε βάζουν σταθεράφροσακι τι λέει το γατί.,θηλαστρο Δεν παίρνω ακόμη θέλει καλό ψαξιμο να εφαρμόζει σωστά στη θηλη μη σε τραυματίσει. Μόνο αν θες να κανείς τράπεζα γάλακτος γιατί θα γυρίσεις γρήγορα στι δουλειά.11δες πως θα πάει ο θηλασμός πρώτα -καλημερα από μουλιασμενη θεσσαλονίκη απέχει ασταμάτητα από χτες το βράδυ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάλημέρα κορίτσια...άντε βρε Δήμητρα και ανησυχήσαμε, είπα και εγώ οτι γέννησες και έχασα το τσουρέκι! Το είπε η nikx οτι μάλλον έχεις τους δικούς σου στο σπίτι και γ'ιαυτό δεν μπορείς να μπείς! Rea_1971 καλως ήρθες και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το κοριτσάκι σου! Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε! Δεν θέλεις να γεννήσεις βαρύ μωράκι? Μια χαρά είναι!

MbGIp1.png

Kαλημερα συνεγγυουλες!

Ναι βρεχει ασταματητα,μας εχει μουλιασει ρε γμτ και δεν στεγνωνουν τα πληντυρια :evil:

Γιατι θυμαμαι οτι τα τελευταια χρονια τον Οκτωβρη ειχε ηπιο καιρο χωρις βροχες???

Ρεα καλως ηρθες,μια χαρα ειναι τα κιλακια του μωρου σου οπως σου λεει και η Ελενη δεν θελεις ενα στρουμπουλο νινι??

Αντε καλη μας μερα

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές!Αυτό που με προβληματίζει με το βάρος είναι πως θα βγει το Ηλεκτράκι! Από που θα χωρέσει....

Με τον καιρό καλά θυμάστεεγώ παντρέυτηκα πέρυσι 14/11 και είχε πολύ ζέστη.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές!Αυτό που με προβληματίζει με το βάρος είναι πως θα βγει το Ηλεκτράκι! Από που θα χωρέσει....

Με τον καιρό καλά θυμάστεεγώ παντρέυτηκα πέρυσι 14/11 και είχε πολύ ζέστη.

Μερικές γυναίκες γεννάνε στο δρόμο μέχρι να φτάσουν στο μαιευτήριο και δεν καταλαβαίνουν τίποτα!:tongue: Μην προβληματίζεσαι...Είναι το πρώτο σου παιδάκι?? Βασικά δεν πιστεύω να φτάσει στα 4 κιλά!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κορίτσια!

Και εδω βρέχει ασταματητα,εχω να βαλω 4 πλυντηρια και δεν μπορω για να δουμε μηπως φτιαξει, καλά θυμασαι, φετος ομως μου ειπανε οτι θα εχουμε βαρυ χειμωνα για να δουμε!!!!

Ρεα καλως ηρθες, μια χαρα ειναι η μπεμπα μην ανησυχεις.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

εμ δε θα φτιαξει γμτ μπαινω στο meteo και βλεπω καιρο,μεχρι το αλλο Σαββατο θα χει συννεφα και βροχες

θα τα βαλω πανω στα καλοριφερ τι να κανω

Ρεα μη φοβασαι καθολου τα κιλα του μωρου αν ειναι να χεις δυσκολη γεννα θα χεις ειτε ειναι 2,5 ειτε 4

Εγω γεννηθηκα 4400 και η μανα μου ισα που προλαβε να μπει στο μαιευτηριο

Και ουτε ενα ραμα παρακαλω

καλημερα παλι!!!!φροωσακι για το θηλαστρο,στιο ιπποκρατειιο δουλευουν μεντελα....και βγηκε εναμπουκαλι -που δενειναι σαν απλαο μπιμπερο οπου τρεχει μονο το γακλα,μιμειται ακριβως τη θηλη και το μωρο κανει ακριβως την ιδια κινηση για να πιεικιετσι δε συγχιζεται και δεν υπαρχει περιπτωση να μην επιστρεψει ατο στηθος παλι οποτε θελησεις....αυτα,φλασια εφγααλλα εγραφα απο κινητο χτε ςκαι μ εζοριζει....τι κανετε εσεις??????εγω προσπαθω να τον πεισω για ελευθερο σεξ και φοβαται!!!!!αχαχαχαχχχχχχχχχ κοπιτα να δεις!!!!ολο μου ξεφευγει|!αχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

λι εγω σημ,ερα το μωρο το κοβω να ειναι 3000 γρ...εχω να τον ρωτησω διαφορα σχετικα μαε αυτα που ενιωθα χτες,ακομη καλα ειμαι αν ξεκινησει κατι πιο υστερα...παντως εχω συσπασεικ αι ξαπλωμενη...αλλα ειναι ακι το μωρο και με μπερδευει,ειναι μονιμα πανω και το μωρο,αλλα εχω και το μουδιασμα της συσπασης,πετρωνει δηκλ ολη η κοιλι αμου απο τον αφαλοκαι πανω...και οταν κουνιεται ποναει και η κοιλι αμου πολυ χαμηλα,εκει που καλυπτει το εσωρουχολιγο πανω απο το πιπι.....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα κισακι ολα καλα να πανε σημερα

και γω εχω πονακια εκει χαμηλα στο πιπι αλλα ο γιατρος μου ειπε εισαι εγγυος ειναι φυσιολογικα

Παντως ρε κοριτσια χιλιες φορες να δουλευω σα σκυλι 12 ωρες τη μερα παρα να κανω δουλειες στο σπιτι πω πω καθολου δεν μ αρεσει

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα!

σήμερα ξύπνησα και ήμουν ήδη κουρασμένη...κοιμόμουν τόσες ώρες και ξύπνησα λές και έσκαβα όλη νύχτα(λετε να υπνοβατώ το βράδυ για αυτό να είμαι πτώμα)ούτε να γράψω στο καφέ δεν έχω όρεξη...τι έχω πάθει?

νεκταρία μου μην στεναχωριέσαι όπως είπε και η κίσα αν δεν κάνω λάθος, οι δευτερότοκες δεν έχουν πρόβλημα να γεννήσουν και με ισχιακή προβολή!κάπου δίαβασα (σε ένα ιατρικό περιοδικό)οτι πέρα από τις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις υποστηρίζουν οτι βοηθά και ο διαλογισμός!10 λεπτά 2-3 φορές την ημέρα να φαντάζεσαι την Αριάδνη(?) να κάνε τούμπα και να παίρνει τη σωστή θέση!λένε οτι βοηθάει....!

αρε Δήμητρα μας κοψοχόλιασες!όχι τίποτα άλλο είναι και ολόκληρο τσουρέκι στη μέση!παίζονται πολλά λεφτά.λένε οτι αν είσαι εσύ έτοιμη ψυχολογικά οτι θα γεννήσεις, τότε μπορεί να ξεκινήσει ο τοκετός,ενώ αν δεν είσαι έτοιμη μπορεί και να αργήσει λίγο!(από το ίδιο περιοδικό)

κισα ο γιατρός σου τι σου είπε για την βλέννα?

fire τα καλύτερα μου χρόνια τα πέρασα στην θεσσαλονίκη.μην φανταστείς αυτό που λένε φοιτητική ζωή...όλη μέρα διάβαζα...αλλά την πόλη την αγαπώ πολύ και ανεβαίνω κάθε 1-2 μήνες.τουλάχιστον όσο μπορούσα.ελπίζω να τα καταφέρω και με το μωρό και να έρχομαι το ίδιο συχνά!τώρα θα ανέβω για λίγο, πριν τις γιορτές!

ρεα με το καλό!εμείς μετρηθήκαμε χθές 34+3 και είμαστε ακριβώς 2500.είναι φυσιολογικό το βάρος της Ηλέκτρας σου μην σε ανησυχεί καθόλου!η ευκολία της γέννας σχετίζεται περισσότερο με την μητέρα(άγχος,κληρονομικότητα κλπ)παρά με το βάρος του μωρού!

τέλος θα σας πώ τι μας είπαν οι μαίες για το θήλαστρο:είναι πιο επώδυνο να βγάλεις γάλα με το θήλαστρο παρά με το χέρι γιατί ελέγχεις την πίεση εσύ.είναι πολύ ευκολο να γίνει ''σύγχυση θηλής'' αν βγάζετε το γάλα με το θήλαστρο και το δίνετε με το μπιμπερό(τουλάχιστον κατά τον πρώτο μήνα)μέχρι να ''εγκατασταθεί ο θηλασμός".άρα αν αποφασίσετε να το χρησιμοποίσετε, μόνο για να κάνετε τράπεζα γάλακτος.

αυτά...πάω αν μαγειρέψω μπάμιες!

Πήγα να πάρω κανένα πατούμενο η δόλια και δεν μου έμπαινε τί-πο-τα!!!!!!:evil: Λέω, δεν πειράζει, με την βροχή θα κυκλοφορώ με την σαγιονάρα :cool:!!!!!! Να αρπάξω και καμιά πνευμονία,βροχήτιδα είμαι και επειρεπής σ'αυτά!!!! Έλεος...η πωλήτρια μου κατέβασε όλο το μαγαζί κάτω να δοκιμάσω και δεν μου έμπαινε τίποτα, όσα μου έμπαιναν με στένεβαν αφόρητα!:shock: Τελικά πήρα ένα αθλητικό μποτάκι και λέω ωραία, για κανένα μήνα που θέλω ακόμα για αν γεννήσω μια χαρά θα την βγάλω και για καφέ μ'αυτό θα πάω, αν με παρεξηγήσουν, χεστηκ@!!!!:cry: Καλά αποτελέσματα κισάκι και στις υπόλοιπες όσες πάνε γιατρό σήμερα!

MbGIp1.png

βασιλικη δεν παιρνω τηλ ,αν δε σπασουν τα νερα η αν δεν πονεσω αρκετα για το δικομου οργανισμο δεν ενοχλω κανενα!σημερα παω γιατρο,θα ξερω το βραδυ!ελενη...παρ εμεγαλυτερονουμερο η παρε αθλητικα για εναμηνα τωρα!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ελενη και γω για παπουτσια βγηκα πριν λιγο εδω συνοικιακα και πηρα ενα ημιμποτο αντιολισθητικο και καλα,μια και ειμαι επιρρεπης στις τουμπες!

Νουμεροοο?? 42,5 χα χα χα

Φρικαρα αλλα τι να κανω? 40-41 φοραω κανονικα

Πηρα τηλεφ να το πω στον χασμπεντ και ακομη γελαει..

Βασιλικη θα ησουν απ τις λιγες επιμελεις φοιτητριες.. οταν ανεβεις να μας πεις να βρεθουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...