Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η Δήμητρα ή γεννησε ή έχει τους δικούς της εκεί και δεν μπορεί να μπει!

Νομίζω οτι θα είχε μπεί έστω μια φορά, έστω και με τους δικούς της που έχει στο σπίτι...Ποιός ξέρει.....αλλά και αν είχε γεννήσει δεν θα είχε ειδοποιήσει?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έγραψα ένα κατεβατό και σβήστηκε!γρρρ!!!!:evil::evil::evil:

πάμε από την αρχή..!

καλησπέρα κούκλες!τι κάνετε?

σήμερα πήγαμε στον γιατρό,η μπέμπα είναι 2500!μας έιπε οτι όλα πάνε τέλεια (πλακούντας,αμνιακό,βάρος,θέση κλπ)και πάμε ολοταχώς για γέννα!αν μας πιάσουν συσπάσεις από εδώ και πέρα δεν θα προσπαθήσουμε να τις σταματήσουμε αλλά θα παμε για φυσιολογικό τοκετό!τελειώσανε τα ψέματα...

τα κιλά μου είναι +10αλλά δεν το βλέπω για πολύ ακόμα να παραμένω σε αυτά αφού η ορεξή μου δεν μαζευεται με τίποτα!

από άποψη κούρασης,αστα να πάνε...νιώθω σαν κινούμενο ερείπιο!πονάει όλο μου το κορμί.η δε κόρι μου να μην λέει να κάτσει σε μια μεριά.καπάκι καιοι συσπάσεις πόσο να αντέξω η δόλια μάνα!!!!

η Δήμητρα λείπει πολλές ώρες λέτε να το έκανε το θαύμα της?είναι και το τσουρέκι στην μέση!

κούλλα μου φαίδρα και λυδία ψηφίζω!

φρόσω περαστικά στον γατούλη!

fire και εγώ κοντά σου έμενα!στην αγ.Νικολάου ψηλά όμως!αχ πόσο μου λείπει η θεσσαλονίκη.καθε τρις και λίγο στου τσινάρη για φαΐ!γιατί πηρα πτυχίο.γιατί?!

Βασιλική, πολύ ωραία τα νέα σου, μπράβο! Είδες που αγχωνόσουνα μήπως πας με καισσαρική??? Ευτυχώς, όλα καλά! Κορίτσια έχω κάτι ανεξήγητους πόνους στην κοιλιά εδώ και ένα μισάωρο περίπου! Δεν μπορώ να γελάσω, δεν μπορώ να κουνηθώ, δεν μπορώ να βήξω!!! Πονάω απο δω και απο 'κεί!:confused: Δεν ξέρω τι είναι αυτό!!!!!:confused:

MbGIp1.png

Bασιλικη καταρχην μπραβο για τα νεα της μπεμπουλας σου!!

Φανταζομαι σου ειπε να κοψεις και το μαγνησιο ετσι? και τα κιλακια σου μια χαρα!!!

Στο τσιναρι ετρωγα την Κυριακη ,συνεχιζει να ειναι γραφικοτατο και παντα γεματο απο φοιτητες.. Πηγαινω μια στο τοσο πλεον αλλα εχω πολλες πολλες αναμνησεις

Νομιζω οτι ολοι οι φοιτητες εχουν ωραιες αναμνησεις απ την πολη μας

Ελπιζω τουλαχιστον το πτυχιο να σου φανηκε χρησιμο..

Βασιλική, πολύ ωραία τα νέα σου, μπράβο! Είδες που αγχωνόσουνα μήπως πας με καισσαρική??? Ευτυχώς, όλα καλά! Κορίτσια έχω κάτι ανεξήγητους πόνους στην κοιλιά εδώ και ένα μισάωρο περίπου! Δεν μπορώ να γελάσω, δεν μπορώ να κουνηθώ, δεν μπορώ να βήξω!!! Πονάω απο δω και απο 'κεί!:confused: Δεν ξέρω τι είναι αυτό!!!!!:confused:

Μήπως κουράστηκες? δεν θα είναι τίποτα μωρέ! ξάπλωσε και θα περάσει!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω κάτι ανεξήγητους πόνους στην κοιλιά εδώ και ένα μισάωρο περίπου! Δεν μπορώ να γελάσω, δεν μπορώ να κουνηθώ, δεν μπορώ να βήξω!!! Πονάω απο δω και απο 'κεί!:confused: Δεν ξέρω τι είναι αυτό!!!!!:confused:

Τέλεια νεα Βασιλική, μπράβο! και εγω τα ιδια εχω σημερα ποναω παρα πολυ χαμηλα και η μεση μου υποφερω δεν μπορω να κουνηθω, ειμαι ξαπλωμενη και προσπαθω να καταλαβω εχω αρχισει κι ανησυχω, λεω να κοιμηθω νωρις μηπως και μου περασει αντε καλο βραδυ σε ολες

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

:( Από αλλού το περίμενα κι από αλλού μου ήρθε κοριτσάκια μου! Οι κιρσοί τελικά δεν είναι σοβαροί και δεν θα αποτελέσουν-αποτελούσαν πρόβλημα στον τοκετό. Χρησιμοποιώ και τους δύο χρόνους του ρήματος γιατί δεν ξέρω σε ποιον θα καταλήξω...

Το μωρό μέσα στις 2 εβδομάδες που μεσολάβησαν από τον τελευταίο υπέρηχο γύρισε σε ισχιακή προβολή. Κεφάλι πάνω-πόδια κάτω δλδ. Σε τόσο προχωρημένη κύηση είναι δύσκολο να γυρίσει ινιακά. Η καισαρική με φλερτάρει η άτιμη... :cry:

Χάλια νιώθω!!!

δευτερότοκος γεννάει φυσιολογικά με ισχιακη προβολή.... Δεν ειναι λόγος καισαρικής. Μπράβο βασιλική κορίτσια σήμερα είμαι κάπως κουράστηκα βεβαια αλλά εχω ενοχλήσεις περιόδου πόνο χαμηλά στην κοιλιά στον κόλπο στήθος και υγρα πηχτα αρκετά.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γεια σας κοριτσια!σορρυ δε σας ξεχασα αλλα με τους γονεις μου εδω δεν εχω χρονο να πολυμπαινω γιατι τον εχει τσεπωσει ο μπαμπας μου τον υπολογιστη:tongue: κισακι τι υγρα πυχτα?βλεννα?:roll: χμμμ!! απο ποτε?

Holy Diver

Κορίτσια γεννάω 17/11 (ή 21/11) στο Ιασώ, βάλε με και εμένα στη λίστα!

Χτες έκανα υπέρηχο το μωρό μου έχει βάρος 2.620. Την ώρα που μου το είπε γιατρός μια χαρά μου φάνηκε. Μετά όμως με προβλημάτισε το αδερφάκι μου, αφού σε 1μήνα το κορίτσι μου πήρε 1.100 γρ πόσα κιλά θα γεννηθεί; 4;

Εσάς τα ψιψίνια τι βάρος είχαν στη 34/35 εβδομάδα;

Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά, πηγαίνω ακόμα στη δουλειά για να χρησ/σω την άδεια μετά τον τοκετό. Απλά έχω βαρύνει, αλλά δεν νιώθω κούραση. Και το βράδυ ψιλοζορίζομαι στις αλλαγές θέσης στο κρεβάτι.

Την Κυριακή τράβηξα μια σύγχιση ξεγυρισμένη (μετά από αυτό είχα σφυγμούς 120-130 όλο το απόγευμα). Απλά παλεύω να το αφήσω πίσω μου και να μη το σκέφτομαι. Απλά το βράδυ βρε γμτ έχω μαύρες σκέψεις. Πλέων επί οίνοπα πόντον επ'άφρονες ανθρώπους...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...