Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 16/11/2010

12. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

13. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

14. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

15. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

16. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

17.katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

18.mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

19.XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

ναι το εχω δει αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτόν το παπά θα τον ρωτήσω καλού κακού.

Λοιπόν βάζω μια πιο μικρή και μάλλον τελική λίστα

1.Διώνη ****

2.Κύνθια ***

3.Λυδία ****

4.Μυρσίνη

5.Φαίδρα *****

6.Δανιέλα

7.Βικτώρια ***

8.Βενέρια

9.Βιτάλια

10.Βιργινία

11.Σεμέλη (αυτό γιορτάζει τώρα σαν να μην το βρήκα αμαν τα νεύρα μου όσα μαρέσαν πάρα πολύ δεν γιορτάζουν):evil:

παντως σου ξαναλεω καλο θα ειναι να ρωτησεις και δευτερο παπα γιατι βαφτιζουνε ονοματα που δεν γιορταζουν

ladycat περαστικα στο γατι μακαρι να πανε ολα καλα

ελενη ωραια τα νεα της μπουμπους ολα καλα,

εγω δεν βρηκα τιποτα να παρω ολα ηταν χαλια, σαν σακι ημουνα, μου φαινεται οτι θα παω με το τζην της εγκυμοσυνης και μια μπλουζα...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

παντως σου ξαναλεω καλο θα ειναι να ρωτησεις και δευτερο παπα γιατι βαφτιζουνε ονοματα που δεν γιορταζουν

εγω δεν βρηκα τιποτα να παρω ολα ηταν χαλια, σαν σακι ημουνα, μου φαινεται οτι θα παω με το τζην της εγκυμοσυνης και μια μπλουζα...

Μια χαρα!

Στις εγγυες ολα δικαιολογουνται!!

Λες να σε παρεξηγήσουν??? Σιγά αφού έτσι και αλλιώς φένεσαι οτι είσαι γκαστρούλα!:tongue:

MbGIp1.png

Trianmeli το περασα και εγώ το ίδιο.Πήγα benetton και όλα τα φορέματα ήταν τραγικά.Ευτυχώς ήταν καλή η πωλήτρια και μου έδωσε τη λύση.Μου έφερε απο τα sisley δυο φορεματάκια σε μεγάλο νούμερο μια χαρά.Αρκεί να καταφέρω να πάω σε ένα γάμο στις 23 γιατί κουράζομαι εύκολα πλέον.

Δοκίμασα τις μπότες μου προχθές και δυστυχώς ανεβαίνουν μέχρι τη μισή γάμπα! :( Λέτε να με κοιτάνε όλοι αν τις φοράω έτσι?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Trianmeli το περασα και εγώ το ίδιο.Πήγα benetton και όλα τα φορέματα ήταν τραγικά.Ευτυχώς ήταν καλή η πωλήτρια και μου έδωσε τη λύση.Μου έφερε απο τα sisley δυο φορεματάκια σε μεγάλο νούμερο μια χαρά.Αρκεί να καταφέρω να πάω σε ένα γάμο στις 23 γιατί κουράζομαι εύκολα πλέον.

Δοκίμασα τις μπότες μου προχθές και δυστυχώς ανεβαίνουν μέχρι τη μισή γάμπα! :( Λέτε να με κοιτάνε όλοι αν τις φοράω έτσι?

Στις 23 εχω γαμο και εγω ο πρωτος μου ξαδελφος στη χαλκιδα και ειλικρινα θελω πολυ να παω αλλα και εγω κουραζομαι ευκολα σημερα βγηκα εξω για τα ψωνια και γυρισα χωμα, μαγειρευω και κουραζομαι τα πιατα τωρα θα τα πλυνω, ασε που θελω να βαλω και 4 πλυντηρια, αυριο ομως δεν αντεχω αλλο, για παπουτσια δεν εχω δοκιμασει ακομα γιατι μου φτανει η μια απογοητευση, αστην αλλη για αυριο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Στις 23 εχω γαμο και εγω ο πρωτος μου ξαδελφος στη χαλκιδα και ειλικρινα θελω πολυ να παω αλλα και εγω κουραζομαι ευκολα σημερα βγηκα εξω για τα ψωνια και γυρισα χωμα, μαγειρευω και κουραζομαι τα πιατα τωρα θα τα πλυνω, ασε που θελω να βαλω και 4 πλυντηρια, αυριο ομως δεν αντεχω αλλο, για παπουτσια δεν εχω δοκιμασει ακομα γιατι μου φτανει η μια απογοητευση, αστην αλλη για αυριο

σου εστειλα π.μ.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Μπορείς να την φορέσεις μέχρι την γάμπα και αν την κάνεις σαν να έχει σούρα απο κάτω...δεν θα το προσέξει κανένας και θα είσαι μια χαρά! Δοκίμασέ το!:wink:

MbGIp1.png

Και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα...ψάχνω τα πιο εύκολα φαγητά να μαγειρέψω, δεν μπορώ να κουνηθώ καθόλου, βαριέμαι, έχω δουλειές να κάνω και δεν μπορώ!:( Ειδικά τα πόδια μου τα αισθάνομαι κομμένα, δεν ξέρω τι κατάσταση είναι αυτή βρε κορίτσια!:?

MbGIp1.png

Μπορείς να την φορέσεις μέχρι την γάμπα και αν την κάνεις σαν να έχει σούρα απο κάτω...δεν θα το προσέξει κανένας και θα είσαι μια χαρά! Δοκίμασέ το!:wink:

Μακάρι να γινόταν αλλά είναι με φερμουαρ και είναι δύσκολο! και κάτι άλλες που έχω στυλ κάλτσα είναι ψηλές. ουφ! 1,5 μήνας είναι θα περάσει!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...