Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?εγω σημερα κουραστικα παρα πολυ με τα γεννεθλια της μικρης κ 2 τουρτες και φαγητα ηρθαν κ οι γονεις μου με ενα τονο δωρα για ολους να τα βαλουμε στη σειρα ολα...ξυπνησα απο τις 6 το πρωι και ειναι 11 και το βραδυ και το ματι γαριδα!μαλλον απο υπερενταση?δε ξερω...συσπασεις παλι εχω εντονες και πονανε πολυ.3η μερα σημερα που πονανε τοσο!καμια σχεση με τις αλλες φορες.η αληθεια ειναι πως 3 μερες τωρα τα εχω φτυσει:confused:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες κι απο ΄μενα, καλα αποτελεσματα elenikaram, παω και εγω για ψωνια εχω ενα γαμο και δεν ξερω τι να βαλω και που να παω, δραμα η κατασταση πηγα στο λητω ολα αθλια και ενα φορεμα ετσι κι ετσι το ειχαν 300 ? καλα εχουμε τρελαθει...

θα τα πουμε μετα καλη εβδομαδα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα κουκλες κιεγω ξυπνια απο τις 3,30 το πρωι!τωραειμαι δουλεια και κουτουλαω...!!!!εβαλα2πλυντηρια,απλωσασυμμαζεψα στριφογυριζα.......,κατουρουσα....απαπαπα!καλη εβδομαδαααααααααααααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα και καλή βδομάδα.

Πάνω που παραπονιώμουν ότι δεν είχα συσπάσεις ξεκίνησαν χθες βράδυ με πέτρωμα κοιλιάς και αίσθηση ότι θα σπάσουν τα νερά είχα αγχωθεί και νόμιζα ότι θα πήγαινα να γεννήσω μετά ευτυχώς πήγα ξάπλωσα και κοιμήθηκα και πέρασαν. Αντε τουλάχιστον να περάσω ακόμα μια βδομάδα όχι τίποτα άλλο αλλά να φτάσει να έρθει η κοπέλα να καθαρίσει το σπίτι και να πάω να κάνω και ανταύγεια το μαλλί μην μείνει έτσι !!!

Σήμερα πρωί με πήρε ο άντρας μου και παρείγγειλα ύφασμα για ένα μπουφ που θέλω να ντύσω ευτυχώς βρήκα ένα ριγέ πολύ ωραίο σε αποχρώσεις καφέ μπέζ χρυσού και μόνο 14 ευρό το μέτρο είχε. Το άσχημο είναι ότι πρέπει να πάω άλλη μέρα να το πάρω γιατί τα είχε στην αποθήκη και πιο αργα θα τα φέρει αλλά δεν ξέρω αν καταφέρω σήμερα να πάω. Επίσης είδα και κάτι ωραίες πετσετούλες σε 2 μεγέθοι μούρλια ήταν σκέφτομαι να πάρω όταν πάω να πάρω το ύφασμα. Βασικά είναι παιδικες πετσετούλες για το μπάνιο και είχα πάνω αρκουδάκια άλλες πρίγκιπα άλλες κορώνα άλλες νεράιδες σούπερ είναι !!!!

Αύρι πάλυ έχω γιατρό να δούμε τι θα μας πει αγωνιώ να δω την μπέμπα μου.

Δυστυχώς η γαστρεντερίτιδα δεν πέρασε ακόμα είπα σήμερα να πιω λίγο γαλατάκι που τόσο το πεθύμησα και δεν μου έκατσε :cry: Και πεινάω τόσο πολύ βρε κορίτσια θέλω να φάω και δεν μπορώ :?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημερα και απο μενα

Καλη βδομαδα να χουμε! εγω σημερα ξυπνησα στις 9, τι ευτυχια!!!

Η χαρα μου φυγε βεβαια γιατι εκανα το λαθος κ ζυγιστηκα +13 :confused:

Κουλα περαστικα

Καλα αποτελεσματα σε οσες εχουν γιατρο

Καλημεεεερα! Καλή εβδομάδα να έχουμε, αντε με κανένα νεό μικρότερο μέλος! ;) Δήμητρα ακούς?

Επιτέλους σας διάβασα!

Κούλλα πολύ ωραία ονόματα έχεις διαλέξει. Εγώ προτιμώ τρια απο αυτά Διώνη,Λυδία,Μυρσίνη! Και αν μπορούσα να επιλέξω όνομα πέρα απο τα ονόματα των παππουδων-γιαγιάδων και είχα κόρη θα ήθελα να τη βγάλω Ηλέκτρα! Κάποια το ανέφερε καποια στιγμή.

Καλημερα και απο μενα

Καλη βδομαδα να χουμε! εγω σημερα ξυπνησα στις 9, τι ευτυχια!!!

Η χαρα μου φυγε βεβαια γιατι εκανα το λαθος κ ζυγιστηκα +13 :confused:

Έτσι για να σε ανεβάσω +14!Και βλέπω κάθε πρωι να ανεβαίνει με σταθερους ρυθμούς! :roll:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...