Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω απο τις 6 ειμαι ξύπνια

2 πλυντήρια έχω βάλει και του έκανα και φρουτοκρεμα για 1 βδομάδα κατα τα άλλα τιποτα ιδιαιτερο συγυρισα άλλαξα σεντόνια και κάθησα να βρω ονόματα. Χαλαρά πράγματα. Εσεις τι θα κεράσατε στα σχολεία των παιδιών όταν με το καλό γεννήσετε?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Κορίτσια έτσι μια ματιά που έριξα έκανα μια λίστα με υποψήφια ονόματα για να διαλέξουμε την βάζω εδώ

1. Διώνη

2. Κύνθια****

3. Μυρσίνη*****

4. Κορνηλία

5. Βικεντία

6. Λυδία**

7. Νεφέλη

8. Ναταλία

9. Ισμήνη*****

10.Ολίβια

11.Βαλάντια

12.Κλώντια

13.Ρεβέκκα

14.Ελισάβετ***

15.Ορτάνσια

16.Μόνικα

17.Υακίνθη

18.Θεανώ

19.Φαίδρα***

20.Βερίνα/Βερίνη***

Θα σας παρακαλούσα αν θέλετε να με βοηθήσετε λιγάκι να βάζετε την λίστα και δίπλα ένα * για αυτά που ψηφίζετε ότι σας αρέσουν για να δούμε ποιο θα έχει την καλύτερη προτίμηση. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κουράζω. Απλά αγχώθηκα πολύ με το θέμα επειδή κοντεύει ο καιρός και δεν κατέληξα.

me ta polla αστερακια μου αρεσουν πιο πολυ

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ ladycat

Δεν ξέρω αλλά και μένα για κάποιο λόγο μου άρεσε πολύ το Μυρσίνη και το Ισμήνη και απορρίπτω το Βερίνα/Βερίνη γιατί το κανονικό όνομα είναι Βερνίκη και δεν μου αρέσει και προσθέτω μερικά αλλα στην λίστα για πείτε γνώμες

1. Διώνη

2. Κύνθια

3. Μυρσίνη

4. Λυδία

5. Νεφέλη

6. Ναταλία

7. Ισμήνη

8.Ολίβια

9.Ελισάβετ

10.Θεανώ

11.Φαίδρα

12.Σμαράγδα

13.Μαριάνθη

14.Βενέρια

15.Βιτάλια

16.Ιγνατία

17.Δωδώνη

18.Δανιέλα

Αντε μικραίνει η λιστα χεχεχε.. :-D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

πω πω νοικοκυρές. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εχω σύσπασεις καουρες ταχυκαρδίες αλλά είμαι καλά. Θέλω να κάνω το σπίτι αλλά βαριέμαι μυρσίνη και κυνθια ψηφίζω.'να τη χαίρεσαι εχω ένα σπίτι μπούρδελο ρε σεις αλλά οκ θα το κάνω-ουτ' δημητρούλι και με το καλό να δεχτείς τους γονείς σου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλή σας μέρα !!!!

Κισα και εμένα μαρέσει πολύ το Κυβέλη και όπως είπα το έχω πρώτο στην λίστα. Το θέμα είναι να ξηγηθώ με τον παπά της εκκλησίας να δω ότι το βαφτίζει σίγουρα μην έχουμε προβλήματα μετά

koulam ουσιαστικα και επισημα η Ελληνορθοδοξη εκκλησια βαπτιζει κανονικα ολα τα μωρα με οποιοδηποτε ονομα ειτε θεωρειται Χριστιανικο ειτε οχι. Με βεβαιοτητα σου λεω ομως οτι εχουν υπαρξει και συνεχιζουν να γινονται παρατραγουδα του τυπου να πει ενας συγκεκριμενος παπας "δε βαφτιζω", γι αυτο αν διαλεξεις τελικα καποιο απο τα ονοματα που δεν εχουν Χριστιανικη γιορτη, φροντισε να κουβεντιασεις προηγουμενως με τον παπα που θα κανει το μυστηριο...αρα δε χρειάζεται να υπάρχει χριστιανική γιορτή για να δοθεί ένα όνομα σε ένα παιδί, κι αυτό επειδή η βάφτιση δεν είναι ονοματοδοσία. Γι' αυτό είναι λάθος να αποκαλούμε το αβάφτιστο παιδί "μπέμπη" και "μπέμπα". Δεν παίρνει το όνομα με τη βάφτιση. Η βάφτιση είναι το μυστήριο ένταξης του ανθρώπου στην Εκκλησία.

Αλλά φυσικά υπάρχουν πολλοί ιερείς που είτε είναι αμόρφωτοι, είτε κολλημένοι, και δε βαφτίζουν. Αυτα μας τα ειπε ο ιερεας που ρωτησαμε εμας το αλκινοος μας το βαφτιζουν κι ας μη γιορταζει

Δες και αυτο ειναι πολυ ωραιο

http://www.paidika.gr/index.php?option= ... 46cb58ea5d

Εμενα αυτα μου αρεσουν πολυ

1. Η Διώνη είναι παλαιότατη πελασγική θεότητα, που αντιπροσωπεύει τη γονιμοποιό δύναμη του υγρού στοιχείου. Είναι η θεά της υγρής φύσης (το επίθετο Νάια από το νάιω: ρέω, κυλώ), σύζυγος του Διός, πατέρα θεών και θνητών και μητέρα της Αφροδίτης και του Έρωτος, αναγκαίου στοιχείου κάθε δημιουργίας.

2. Κύνθια - Κυνθος ειναι ο ιερος λοφος της νησου Δηλου, απο οπου παρακολουθουσε ο Διας τον 9ημερο κοιλοπονο της Λητους ο οποιος κατεληξε στη γεννηση των παιδιων του Δια... Πρωτα της Αρτεμης και μετα του Απολλωνα... Κυνθια ηταν αρχικα το επιθετο/τοπικος προσδιορισμος της θεας Αρτεμης.

3. Φαίδρα - (φαιδρός < φως) η φωτεινή, η λάμπουσα από χάρη

Αλλα θα σου ελεγα να ξανακοιταξεις το Κυβελη αφου σου αρεσει τοσο πολυ και ηταν η πρωτη σου επιλογη εστω κι αν χρειαστει να κανεις μια ερωτηση σε αλλο παπα ή εστω και στην αρχιεπισκοπη, γιατι οσο δεν γιορταζουν μπορουν να τα γιορτασουν των Αγιων Παντων, παρεπιπτοντως σου λεω οτι την κορη της ξαδελφης μου τη λενε Αμέλια δεν γιορταζει κι ομως το βαφτισανε και τη φωναζουν Αμελί

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

σε ευχαριστώ ladycat

Δεν ξέρω αλλά και μένα για κάποιο λόγο μου άρεσε πολύ το Μυρσίνη και το Ισμήνη και απορρίπτω το Βερίνα/Βερίνη γιατί το κανονικό όνομα είναι Βερνίκη και δεν μου αρέσει και προσθέτω μερικά αλλα στην λίστα για πείτε γνώμες

1. Διώνη

2. Κύνθια***

3. Μυρσίνη*****

4. Λυδία

5. Νεφέλη

6. Ναταλία

7. Ισμήνη***

8.Ολίβια

9.Ελισάβετ

10.Θεανώ

11.Φαίδρα

12.Σμαράγδα

13.Μαριάνθη

14.Βενέρια

15.Βιτάλια

16.Ιγνατία

17.Δωδώνη

18.Δανιέλα

Αντε μικραίνει η λιστα χεχεχε.. :-D

μυρσινη δαγκωτο μου αρεσει πολυ

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάρες τι μου κάνετε?

εγώ έχει 2 μέρες που τρέχω από εδώ και από εκεί και τώρα μπόρεσα να μπώ να σας διαβάσω λίγο...όλο το πρωί κλαδευαμε και μάζευα τα κλαδια σε βουναλάκια!οτι μπορεί ο καθένας....!!!!!

Δημητρα να χαιρεσαι την Ραφαέλα σου!να σας ζήσει και με το καλό και το νέο μέλος!

Νεκταρία μου ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό.αύριο που θα πας στον γιατρό ρώτα τον για τα πάντα!

κούλλα ψηφίζω Φαίδρα,Σμαράγδα,Λυδία και Νεφέλη.

trianmeli μου αρέσει πολύ το Αλκίνοος!

κίσα και εγώ παράφαγα σήμερα (αλλά μιλάμε πολύ φαΐ)και μετά είχα καούρες αλλά έριξα πολύ περπάτημα και κάπως χώνεψα. εντέλει μου περάσε!

για τους κιρσούς να ξέρετε τα εξής:αφήνουμε το αίμα να τρέξει για 1-2 λεπτά το πολύ και μετά βάζουμε πάνω παγάκια για να γίνει αγγειοσύσπαση και δένουμε με καθαρή πετσέτα αρκετά σφιχτά μέχρι να σταματήσει να τρέχει.το κοιτάς κάθε 5 λεπτά.αν είναι π.χ. στο πόδι ξάπλωνουμε και το βάζουμε ψηλά.καλό είναι μετά να πάς στον γιατρό στα επείγοντα για να εξετάσεις την πιθανότητα δημιουργίας θρομβώσεων.αυτά τα ολίγα. προληπτικά πολύ ξεκούραση και να ξαπλώνετε ρε κορίτσια για να ξεφουσκώνουν λίγο!

Kαλησπερα και απο μενα!

Σημερα γυρισα σπιτι και εκτος απο 2 μελανιες στον ποπο και τη λαχταρα που περασα μπορω να πω οτι ειμαι καλα..

Δημητρα να χαιρεσε την κορακλα σου και καλως να δεχτεις τους γονεις σου

Κουλα ψηφιζω Φαιδρα και Νεφελη αλλα και ακομη ενα που δεν ειναι στη λιστα σου: Nαυσικα! μου αρεσει παρα παρα πολυ

Αυτη τη βδομαδα πηγα 2 φορες στο γιατρο να με δει λογω του πεσιματος

Ο γαιδαρακος μου ειναι 2,5 κιλα με το κεφαλι πολυ χαμηλα.. ελπιζω να μη θελει να βγει τοσο νωρις αν και ο γιατρος μου ειπε οτι το γεγονος οτι εχει παρει θεση δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα βγει κιολας

Οπως και να χει αυριο θα κανω τη βαλιτσουλα μου για παν ενδεχομενο

Ουφ,ελπιζω να ναι καποια μεσα να κανουμε λιγο τσατ

Μακια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...