Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Και να ήθελα, στην επαρχία δε βρίσκεις μικροβιολογικο ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή. Οπότε γι αυτό δεν είπα κι εγώ κάτι. 

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Όλα αυτά μου φαίνονται τόσο ουτοπικά και δε θέλω να τα σκέφτομαι γιατί ελπίζω και μετα θα είμαι χειρότερα τη Δευτέρα. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί μου έχει τύχει να αδιαθετησω τη 12η ημέρα. Μου είχε πει 14η ημέρα χοριακη και εγώ τη 12η αδιαθετησα. Χτες είχα και πονακια χαμηλά. Με το ζόρι πήρα τα φάρμακα κι όχι όλα ... την αντιπηκτικη φανταστείτε δε την έκανα.. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα δεν έχω πόνο και στο σκούπισμα είναι σα ροζ καφέ με υγρά. Κόκκινο περιόδου δεν είναι όμως μπορεί να είναι τα προεορτια της περιόδου. Μια μέρα έμεινε... 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πλάκα κάνω Κατερίνα μου. Η πεθερά μου μέχρι στιγμής (προ εγκυμοσύνης) το μόνο που κάνει στο σπίτι μου είναι να παίζει την ωραία και να σχολιάζει ασταμάτητα. :roll:Θα σας λέω τα "μαργαριτάρια" της να σας φτιάχνει η διάθεση!:-D:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είχα πολύ καιρό να μπω να δω νέα σας (ξεκίνησα καινούργια δουλειά,τόσους μήνες καθόμουν...) και βλέπω με πολλή στεναχωρια τα νέα σου Δομνίνα μου. Πραγματικά εχω διαπιστώσει ότι ποτέ δεν είναι "πιο εύκολο" να αποδεχτείς τέτοιο γεγονός, είτε είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης είτε αργότερα...Είναι μια ψυχή που την πιστεύεις απ΄την πρώτη στιγμή και ονειρεύεσαι πότε θα την αγκαλιάσεις. Το όνειρο όμως δε χάνεται και επειδή είσαι δυνατός άνθρωπος, πιστεύω ότι δε θα το βάλεις κάτω και θα έρθει σύντομα η ώρα να τη ζήσεις ξανά αυτή την απέραντη ευτυχία μέχρι και την πρώτη αγκαλιά και ακόμα παραπάνω. Εύχομαι όλα να είναι καλύτερα από δω και πέρα. Εγώ έχω πάνω από μήνα να δω υπέρηχο (μόνο το ακούσαμε το μωρό) και περιμένω την αυχενική σε μια βδομάδα για να ηρεμήσω. Μέχρι τότε είμαι σε αναμένα κάρβουνα και φοβάμαι πολύ το τι θα ακούσω και θα δω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια μου,

Αύριο Παρασκευή έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό γιατρό μου να συζητήσουμε το θέμα και να δούμε πως θα προχωρήσουμε.

Δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ να πάω, ανυπομονώ να ξεκινήσω πάλι αλλά γνωρίζω καλά ότι το άγχος θα είναι μόνιμος σύντροφός μου σε αυτή την καινούργια προσπάθεια. Δεν θα το αφήσω να με καταβάλει πάντως διότι μόνο κακό θα μου κάνει.

Εγώ θα σκέφτομαι θετικά από την αρχή και πιστεύω ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε τέλεια.

Μακάρι όλες οι μανούλες Νοεμβρίου 2010 να έχουν τελειόμηνες εγκυμοσύνες και να αγκαλιάσουν τα μπεμπάκια τους σφιχτά σφιχτά με το καλό όταν έρθουν..

Εγώ σίγουρα θα είμαι μανούλα του 2011!! ποιο μήνα μη ρωτάτε... όποιο μήνα θελήσει το μπεμπέκι μου να ρθει...

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Ερήμωσε το καφέ... Δομνίνα μου θα σου ευχόμουν ένα καρπουζομωράκι όπως το πρώτο μου αλλά αν είναι να στο ευχηθώ θα αργήσει λίγο οπότε σου εύχομαι ένα ανοιξιάτικο μπεμπάκι, αν είναι και κοριτσάκι να το γεμίσεις λουλουδάκια! Όλα καλά θα πάνε! Το άγχος σίγουρα πάντα υπάρχει αν όμως το διαχειριζόμαστε σωστά δε θα μας προκαλέσει κανένα πρόβλημα! Όχι τπτ άλλο αλλά το λέω, το άγχος στο 1ο μου τον έβγαλε Ταλιμπάν, είμαι σίγουρη! :lol:

Eγώ τα ίδια... πίνω τα δεκάδες χαπάκια μου σύνολο 12 την ημέρα αφού όλο και κάποιο ξεχνάω... προσπαθώ να μην κουράζομαι (όσο γίνεται με το μπεμπόνι μου που το κυνηγάω και βγάζει και δοντάκια το δόλιο...) και ελπίζω να τη βάλω καθαρή μέχρι τις 10 του Μάη που πάω στο γιατρό με μεγάλη αγωνία.

Μαμ χαρά στο κουράγιο σου τόσο καιρό! Στην 1η εγκυμοσύνη έκανα σαν την τρελή για 3 βδομάδες μέχρι να ξαναπάω στο γιατρό, τώρα ψιλοκρατιέμαι...

Ωστόσο χάθηκαν πολλές κοπέλες βρε παιδί μου! Θα μετακομίσω σε κανένα άλλο καφέ κανονίστε!!! :lol:

Διαφημίσεις

Αχ βρε Νεκταρία με τις απειλές σου. :tongue:Εγώ έχω δικαιολογία μέχρι να φύγει η πεθερά μου η οποία έκλεισε από τώρα να ξαναέρθει για τις 11 Νοεμβρίου και για ΕΝΑΝ ολοκληρο μήνα! :evil:Μαζί με τον Γερμανό τον γκόμενο παρακαλώ! :cry:Χθες πήγα στο Prenatal και ψώνισα ρουχαλάκια! Πολύ καλές τιμές έχουν. Την πήρα και την σαλοπέτα μου μετά από απαίτηση του άντρα μου! Ενώ γινόταν χαμός στις διαδηλώσεις εγώ ψώνιζα ρούχα η παθιασμένη! Αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν γύρισα σπίτι και είδα ειδήσεις :shock: που να μην έβλεπα...

Νεκταρία μου,

Ξέρω ότι θα το ευχηθείς από την καρδιά σου.. Οπότε ευχήσου το εσύ τώρα και όποτε εκείνο θέλει και αποφασίσει ας έρθει με το καλό! Θα το περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πολλές ελπίδες!

4 μερούλες είναι μέχρι τις 10 Μαϊου.. Θα περάσουν σα νερό και τη Δευτέρα θα μας πεις τα ευχάριστα.. Θα είναι σα να τα ζω κι εγώ μαζί σου..

Όσο γίνεται να προσέχεις να μην κουράζεσαι και να είσαι ήρεμη!

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια

Εχει αρκετές μέρες να μπω ξέρω ότι χάθηκα και ο λόγος είναι οτι ζήτησα λίγη αδεια από τον γιατρό για να ξεκουραστώ και μου έδωσε 2 βδομάδες :P Την Τετάρτη θα πάω πίσω δουλειά και μου άρεσε πολύ είμαι σπίτι με τον άντρα μου και το μωράκι μου πάμε βόλτες και το απολαμβάνουμε τώρα που δεν είναι πολλές οι ζέστες !!!

Τα δικά μου νέα τα ίδια πήγα και για αυχενική όλα καλά απλά μου είπε ότι είμαι 7 μέρες πιο μπροστά :o:o:D Για το φύλο είπε ότι δεν φαίνετε τρίτο πόδι αλλά δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι είναι κορίτσι οπόταν καλύτερα να περιμένουμε τέλος Μαίου που είναι το επόμενο ραντεβού !!!

Είδα και τα δικά σας νέα και είδα και πολύ άσχημα δεν έχω λόγια να πώ απλά κουράγιο και θετική σκέψη κοιτάτε μπροστά μην τα βάζετε κάτω !!!

Εγώ είχα και πολλές δουλειές να κανονίσω για το σπίτι και τακτοποίησα τα πιο πολλά θέματα. Οπως είχα να πάω να κοιταξω να βρω κουρτίνες για σχεδόν όλο το σπίτι και βρήκα τελικά και θα μου τις φέρουν την επόμενη Παρασκευή ! :D επίσης παράγγειλα πέτρα για να επενδύσω ένα τοίχο στο καθιστικό της κουζίνας μου και παρήγγειλα και ένα χαλί το οποίο θα έρθει μαζί με τις κουρτίνες. Κοίταζα και για τηλεόραση βρήκα κάποια αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει. Ακόμη θέλω καθιστικό για το σαλόνι μου που δεν έχω αλλά μάλλον θα πάω Δευτέρα και Τρίτη να κοιτάξω για αυτό. Οπώς βλέπετε είναι πολλά τα έξοδα !!! Αλλά καλά να είμαστε να δουλεύουμε να τα φτιάξουμε ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Το σάββατο πάω επιτέλους για αυχενική! Σαν τους φαντάρους μετράω τις μέρες! Έχω δυο βδομάδες να πάω στον γιατρό και νιώθω λες και έχει περάσει μήνας! δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα...!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

που ειστε μελλουσες μανουλες?? πολυ πεσαμε

εγω εχω ξανα γιατρο 19 Μαη ...περιμενω να δω το φυλο ...με μεγαλη αγωνια !!!

θα ψωνισω το πρωτο του/της δωρο μετα !!αντε να περνουμε τα πανω μας

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

που ειστε μελλουσες μανουλες?? πολυ πεσαμε

εγω εχω ξανα γιατρο 19 Μαη ...περιμενω να δω το φυλο ...με μεγαλη αγωνια !!!

θα ψωνισω το πρωτο του/της δωρο μετα !!αντε να περνουμε τα πανω μας

Κατερίνα σε ποια εβδομάδα είσαι?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Έλα ντε βάλε βρε Κατερινιώ κανένα τίκερ γιατί τη μια εδώ την άλλη στο καφέ του Αυγούστου όλο λέω ότι θα στο πω κι όλο το ξεχνάω! Καλημέρα!!

Νικχ καλή επιτυχία στην αυχενική, άντε να δεις κι εσύ τρελιάρικο κουνιστό μωρό!

Άραγε με το καλό... κλωτσιά πότε θα φάμε? Δε νιώθω καθόλου έγκυος ρε γμτ κι ανησυχώ. Στην 1η εγκυμοσύνη ένιωθα κανένα πονάκι, καμιά ζαλάδα ακόμα και στον 4ο μήνα... τώρα τπτ. Μια κλωτσιά ανά διαστήματα ίσως βοηθούσε την κατάσταση... Αλλά έχουμε καιρό ακόμη....

Ειδικά οι πρωτομανούλες παίζει να αργήσετε να το νιώσετε. 20+ εβδομάδων...

Το 1ο το ένιωσα ακριβώς 18 εβδομάδων, νωρίς-νωρίς δλδ. Εσύ Κούλα έχεις ακούσει πότε το νιώθουν στη 2η εγκυμοσύνη?

Αμελα τα έκανες τελικά τα τζάμπα τα έξοδα ε? Δεν πειράζει! Πρώτη εγκυμοσύνη είναι αυτή και καλό είναι να κάνεις ότι νιώθεις ότι θα σου δίνει χαρά! Ακόμα κι αν αυτό είναι τα ρούχα! Αργότερα που θα ψωνίσετε για το μωρό με το καλό εκεί να δείτε χαρές και γλέντια! Ότι απορία έχετε, εδώ σε εμάς! ;)

Δομνίνα μου ότι θα έρθει είναι σίγουρο! ;) Ας έρθει λοιπόν σύντομα και να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου! Και κανόνισε να έρθεις αργότερα με ευχάριστα νέα από τον εξωσωματικό σου! :D

Νεκταρία λένε ότι το δεύτερο κάνει αισθητή την παρουσία του νωρίτερα! Και εγώ περιμένω να έρθει η βδομάδα της κλωτσιάς να ηρεμήσω! Δεν νιώθω καθόλου έγκυος! Και κάτι αναγούλες που με έπιαναν τις προηγούμενες μέρες εξαφανίστηκαν! Ωραία θα ήταν να βλέπαμε και φύλο αυριο! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Εγώ πήγα σήμερα στο ραντεβού με τον κ. Μαντούδη ο οποίος με καθησύχασε, μου είπε ότι δυστυχώς αυτό συμβαίνει πολύ συχνά και να μην ανησυχώ διότι η δεύτερη προσπάθεια θα είναι πάλι επιτυχημένη και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε μέχρι τέλους αυτή τη φορά.

Θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια με την περίοδο του Αυγούστου ή του Σεπτεμβρίου (αναλόγως ποια θα μας βολέψει καλύτερα) και μέσα Ιουλίου πρέπει να κάνουμε κάποιες αιματολογικές καθώς και επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και κατάτμηση dna. Ο σύζυγος πρέπει να συνεχίσει να παίρνει τις βιταμίνες του, να ελαττώσει ακόμα περισσότερο το κάπνισμα και να κάνουμε σεξ όσο γίνεται π περισσότερο.

Τα φάρμακα και το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε είναι το ίδιο, ευτυχώς διότι μου έχουν περισσέψει φάρμακα από την πρώτη προσπάθεια. Βλέπεις τελικά χρησιμοποίησα πολύ λίγες μονάδες..

Μου είπε να κάνω τις διακοπές μου, να χαλαρώσω και να μη στενοχωριέμαι..

Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε και πάλι θετικό αποτέλεσμα.. Έτσι το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να περιμένω να περάσει ο καιρός!

L2qIp2.png

Α!!! Δε σας είπα!! Χθες συνάντησα τη φίλη μου που είναι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι της φουσκωτή και καμαρωτή στον περίπατο που πήγα με τον μπέμπη μου! Έχει ήδη μια κόρη 17 μηνών κουκλίτσα κι είναι η κοπέλα που έχω αναφέρει κάπου ξανά.... η οποία έκανε εξωσωματική γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί με τον άντρα της κι είναι γύρω στα 40. Το κοριτσάκι που έχει στην κοιλίτσα της το έπιασε χωρίς εξωσωματική...!!!! ;) Ακούς Δομνίνα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...