Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια,

Δήμητρα να σας ζήσει η Ραφαέλα, αντε με το καλο να έρθει και το μικρο αστερακι σας, και εμενα το βραδυ με πιανουν οι συσπάσεις αλλα αυτο που με εχει ταραξει είναι ο πονος της μεσης και χαμηλα στην κοιλια, χειροτερος και απο περιόδου ειναι.

Εμεις παντως ειμαστε αναμεσα σε δυο ονοματα στο Απόλλωνας και στο Αλκίνοος για να δουμε εχουμε μπερδευτει μας αρεσουν και τα δυο πολυ και ευτυχως τα βαφτιζουν και τα δυο.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα κορίτσια, Δήμητρα να χέρεσε την κοριτσάρα σου, πολύχρονη και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Με το καλό και το 3ο! Εγώ εχτές το βράδυ είχα πάλι συσπάσεις, συμφωνώ με trianmeli οτι είναι χειρότερος αυτός ο πόνος απο τον πόνο της περιόδου!:| mikio χαλάρωσε βρε κορίτσι, θα συνενοηθείς με τον γιατρό σου, μην εμπιστεύεσαι το τι γράφουν στο ίντερνετ γιατί και εγώ σε άλλες περιπτώσεις και άσχετα από την εγκυμοσύνη που είχα διαβάσει για διάφορα θέματα ήμουν να πεθάνω!!! Ένα κάρο μ@λ@κίες γράφουν, μην τα κοιτάς καν!

MbGIp1.png

σε ευχαριστω κοπελα μου!να σαι καλα!με το καλο το μωρακι σας!

τι ακριβως εβγαλες εκει κατω?γιατι κ εγω εχω στη μια πλευρα ενα εξωγκωμα .δε ποναει ουτε με ενοχλει.ο γιατρος ειπε οτι ειναι επειδη λογω της πιεσης του μωρου δε γινεται καλη κυκλοφορια του αιματος.για καισαρικη ουτε λογος τι χαζομαρες ειναι αυτες αντε βρε μη διαβαζεις οτι να ναι....ρωτα το γιατρο σου.ο δικος μου και η μαια μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα κ θα φυγει μετα τη γεννα!ειχε βγαλει κ μια φιλη μου και μια χαρα φυσιολογικα γεννησε!σιγα που θα φας μαχαιρι για μια χαζομαρα.ηρεμησε δεν ειναι τιποτα!

Πώς είναι ο κιρσός στο πόδι? Σαν φλέβα διογκωμένη... Έ κάτι τέτοιο στη μία πλευρά χαμηλά αριστερά κοντά στο περίνεο (κι αυτό με προβληματίζει).

Αν ψηλαφίσω νιώθω σαν να έχει πρηστεί λίγο η περιοχή ένα πράμα σαν να έχει κολλήσει επάνω μια βδέλλα! :oops: Τι περιγραφές κάνω πρωί-πρωί Παναγία μου! :lol: Στην δεξιά πλευρά δεν είναι τόσο πρησμένο. Ήδη βάζω την ίδια αλοιφή που βάζω και στην αιμορροΐδα, την φυτική της Νέλσονς. Αλλά δεν προβλέπεται βελτίωση,ελπίζω μόνο να μη χειροτερέψει.

Ο γιατρός είναι φίλος και δε θα με πάει για καισαρική παρά μόνο αν είναι ανάγκη. Απλά τρόμαξα γιατί και στο πάρεντς και αλλού σε ιατρικά σάιτ αναφέρεται η καισαρική σαν ενδεχόμενο για τέτοιες περιπτώσεις. Πιστεύω θα έχει να κάνει και η βαρύτητα της κατάστασης. Μια κοπέλα στο πάρεντς πριν να γεννήσει έγραφε ότι έσπασαν όταν έκανε μπάνιο και αιμορραγούσε πολύ για κάποια ώρα. Οπότε με τον τοκετό είναι ακόμα πιο επικίνδυνα τα πράγματα φαντάζομαι... Περιμένω το αύριο με αγωνία να δω τι θα μου πει... Θέλω και να ξυριστώ να μην πάω σαν αρκούδα στον ντοκ και τρέμω μην πάθω καμιά σαν την κοπελιά κι εγώ και τρέχουμε...

Δήμητρα πάρε το gaviscon για τις καούρες! Κάπου στο ξανάγραψα! Κάνει και για την εγκυμοσύνη και είναι και πάμφθηνο, μια μπουκάλα νααα με το συμπάθιο! :lol:

Βρε τι ωραία ονόματα διαβάζω για αγόρια και κορίτσια!!! Και πρωτότυπα και αρχαία! Μπράβο μας! Πήξαμε στους Γιώργηδες και τις Μαρίες (χωρίς παρεξήγηση!) Ας μην ήταν ο άντρας μου και θα σου έλεγα εγώ αν θα έβγαζα Γιώργο το παιδάκι μου!

Ελενάκι προσπαθώ να κουλάρω... Εξάλλου το αύριο δεν είναι μακριά... Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα δεν είπα!!! Πάω γιατί ήρθε ο μπαμπάς μας με το μπέμπη από το περίπτερο που πήγαν για εφημερίδα. Να φάμε το πρωινό μας! Νωρίς-νωρίς! :lol:

Φιλάκια!! Μια όμορφη Κυριακή να έχετε όλες σας!!!!

Kαλή σας μέρα και απο μένα είπα να μπω λιγάκι τώρα που κοιμάται ο γιος μου και δεν έχω κανένα να μου πατάει τα πλήκτρα :-D

Δημητρα να σου ζήσει η κορούλα σου και να την χαίρεσε !!!

Καλέ όλες έχετε συσπάσεις μόνο εγώ δεν έχω τίποτα τι γίνετε ελπίζω μην πάω πάλυ μετά τις 40 μέρες δεν θα το αντέξω πάλυ :evil:

Εγώ με την γαστρεντερίτιδα είμαι καλύτερα αν και ακόμα δεν έφαγα κανονικά αλλά ευτυχώς νιώθω καλύτερα ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Βρε τι ωραία ονόματα διαβάζω για αγόρια και κορίτσια!!! Και πρωτότυπα και αρχαία! Μπράβο μας! Πήξαμε στους Γιώργηδες και τις Μαρίες (χωρίς παρεξήγηση!) Ας μην ήταν ο άντρας μου και θα σου έλεγα εγώ αν θα έβγαζα Γιώργο το παιδάκι μου!

Ελενάκι προσπαθώ να κουλάρω... Εξάλλου το αύριο δεν είναι μακριά... Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας!

Το έχω ακούσει και εγώ οτι με τους κιρσούς πας με καισσαρική. Και εγώ έχω έναν στον δεξί και έναν στο αριστερό και οι 2 είναι πολύ φουσκωμένοι και πετάγονται. Το καλοκαίρι μία μέρα φορούσα σόρτς στο σπίτι και μάτωσε ο ένας στο δεξί πόδι, στον μηρό και έτρεχε αίμα ασταμάτητα από την φλέβα! Με είδε η μητέρα μου με το αίμα που έτρεχε και τρόμαξε, νόμιζε οτι έπαθα κάτι από την εγκυμοσύνη!

MbGIp1.png

Κορίτσια έτσι μια ματιά που έριξα έκανα μια λίστα με υποψήφια ονόματα για να διαλέξουμε την βάζω εδώ

1. Διώνη

2. Κύνθια

3. Μυρσίνη

4. Κορνηλία

5. Βικεντία

6. Λυδία

7. Νεφέλη

8. Ναταλία

9. Ισμήνη

10.Ολίβια

11.Βαλάντια

12.Κλώντια

13.Ρεβέκκα

14.Ελισάβετ

15.Ορτάνσια

16.Μόνικα

17.Υακίνθη

18.Θεανώ

19.Φαίδρα

20.Βερίνα/Βερίνη

Θα σας παρακαλούσα αν θέλετε να με βοηθήσετε λιγάκι να βάζετε την λίστα και δίπλα ένα * για αυτά που ψηφίζετε ότι σας αρέσουν για να δούμε ποιο θα έχει την καλύτερη προτίμηση. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κουράζω. Απλά αγχώθηκα πολύ με το θέμα επειδή κοντεύει ο καιρός και δεν κατέληξα.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έτσι μια ματιά που έριξα έκανα μια λίστα με υποψήφια ονόματα για να διαλέξουμε την βάζω εδώ

1. Διώνη *

2. Κύνθια *

3. Μυρσίνη

4. Κορνηλία

5. Βικεντία

6. Λυδία

7. Νεφέλη

8. Ναταλία

9. Ισμήνη

10.Ολίβια

11.Βαλάντια

12.Κλώντια

13.Ρεβέκκα

14.Ελισάβετ

15.Ορτάνσια

16.Μόνικα

17.Υακίνθη

18.Θεανώ

19.Φαίδρα *

20.Βερίνα/Βερίνη *

Θα σας παρακαλούσα αν θέλετε να με βοηθήσετε λιγάκι να βάζετε την λίστα και δίπλα ένα * για αυτά που ψηφίζετε ότι σας αρέσουν για να δούμε ποιο θα έχει την καλύτερη προτίμηση. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κουράζω. Απλά αγχώθηκα πολύ με το θέμα επειδή κοντεύει ο καιρός και δεν κατέληξα.

αυτα απο εμενα, μου αρεσουν πολυ επισης το λυδια και το νεφελη αλλα ειπες οτι θελεις να ειναι σπανιο και αυτα τα δυο ειναι λιγο της μοδας ειδικα στο δικο μου κυκλο ολοι νεφελη βαφτιζουν, και το βερινα ειναι καλο δεν το εχω ξανακουσει

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

1. Διώνη

2. Κύνθια

3. Μυρσίνη

4. Κορνηλία

5. Βικεντία

6. Λυδία

7. Νεφέλη

8. Ναταλία

9. Ισμήνη

10.Ολίβια

11.Βαλάντια

12.Κλώντια

13.Ρεβέκκα

14.Ελισάβετ

15.Ορτάνσια

16.Μόνικα

17.Υακίνθη

18.Θεανώ

19.Φαίδρα

20.Βερίνα/Βερίνη

1.Nαταλια

2.Νεφελη

3.Λυδια

4.Βερινα

5.Μυρσινη

αυτα μου αρεσαν εμενα! με τη σειρα που μαρεσουν τα εβαλα:P

Holy Diver

ουφφφφφφ εκανα 1 τουρτα με σοκολατα κ κρεμα για να σβησει στο σπιτι και μια με ροζ γλασσο και ζαχαρωτες καρδουλες και τριανταφυλλακια για να παρει αυριο στο σχολειο!!εκανα και φαι φιλετο χοιρινο (ψαρονεφρι) με ριζοτο και σαλτσα μανηταριων!τι νοικοκυρα που ειμαι σημερις!!!!:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...