Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και το Ελέσα είναι πολύ σπάνιο το έψαξα και γιορτάζει 1 Αυγούστου ;)

Η Παναγία Ελεσα είναι στα κύθηρα και αυτος είναι ο βιος της "Στο ΝΔ σημείο των Κυθήρων, στην κορυφή ενός βουνού με ύψος 433 μέτρα, βρίσκεται το μοναστήρι της Αγίας Ελέσσας. Ο ναός χτίστηκε το 1871 στη θέση ενός μικρότερου. Από το πίσω μέρος του προαυλίου η θέα στο πέλαγος είναι πραγματικά μοναδική και το μάτι δε σταματά πουθενά. Η μνήμη της Αγίας Ελέσσας προς τιμήν της οποίας χτίστηκε η Μονή γιορτάζει την 1η Αυγούστου. Η Αγία ζούσε στην Πελοπόννησο με τον πατέρα της, που ήταν ειδωλολάτρης αξιωματούχος. Προσπαθώντας να ξεφύγει από την καταπίεσή του και το νέο με τον οποίο ήθελε να την παντρέψει, αποβιβάστηκε στο Μελιδόνι το 375 π.Χ. για να μονάσει στο νησί. Ο πατέρας της όμως την καταδίωξε και όταν η Αγία Ελέσσα έφτασε κοντά στην κορυφή που σήμερα βρίσκεται η μονή, ζήτησε από το Θεό να ανοίξει η γη για να κρυφτεί. Μέσα από τη σχισμή του βουνού που μπορούμε να δούμε στην άκρη του προαυλίου, σύμφωνα με την παράδοση η Αγία ανέβηκε στην κορυφή. Δυστυχώς, ο πατέρας της κατάφερε να την πιάσει και μετά από πολλά βασανιστήρια την αποκεφάλισε. Στο προαύλιο της Μονής βρίσκεται ο τάφος της Αγίας. Το μοναστήρι είναι λιτό και διαθέτει κελιά για τους πιστούς. Διασχίζοντας το προαύλιο της εκκλησίας και πηγαίνοντας προς το πίσω μέρος η Θέα που θα δει κανείς είναι συγκλονιστική.

και το Βικτωρια ειναι πολυ ωραιο

Δες και αυτο http://istoria.exnet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1411

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ρε κοριτσια ξερατε τι καταλαλαβα οτι σε 37 μερες γενναω αχαχουχα πως περασε ο καιρος

και εγω σε 41 και δεν το εχω καταλαβει καθολου αστα, υπαρχουν στιγμες που λεω αντε να γεννησω και αλλες που λεω καλα ειμαι τωρα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Αρετη , αγαθη, αγνη,δαναη,δαφνη,νεφελη,μαγια

το αγνη ειναι χαλια ρε κισακι ελεος:rolleyes::tongue: και το δαφνη επισης:tongue: και το αγαθη :twisted:χαχαχαχ κατα τα αλλα ωραια ειναι τα υπολοιπαααα:-P:razz::-P

Holy Diver

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για την βοήθεια σας και εγώ για το Κύνθια δεν έβρισκα και βρήκα ότι είναι αρχαίο ελληνικό αλλά παραξενεύτηκα που το γιορτάζει η εκκλησία.

Από όλα όσα είπατε μαρέσει το Ναταλία και το Νεφέλη και το Βικτώρια επίσης το Κύνθια και το Διώνη αν και κλείνω προς το Διώνη περισσότερο που είναι και πιο σπάνιο και ακούγετε καλύτερα !!!

LadyCat και εγώ σε 26 μέρες γεννάω πωπω πως πέρασε ο καιρός αλλά αυτές οι μέρες θα είναι και οι δυσκολότερες δεν θα περνάνε εύκολα σαν τις άλλες

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

ειναι καμια εδω??? παλι τα ιδια εχω!τι θα γινει!!!την ιδια ωρα με πιασανε κ χτες!!αρκετα εντονος ο πονος πιανει μεχρι τη μεση και πετρωνει η κοιλια. ελεος δηλαδη!δεν τα ειχα αυτα στις αλλες 2 εγκυμοσυνες!ειχα συσπασεις τις νορμαλ αυτες που ειχα χτες κ σημερα ειναι σαν της γεννας αλλα οχι τοσο εντονες!

Holy Diver

Δημητρούλα να χαίρεσαι την κόρη σου την τσαχπίνα! Όπως επιθυμείς να τη δεις και να είναι πάντα γερή και χαρούμενη!!

Από ονόματα κι εγώ το εορτολόγιο.gr συμβουλεύομαι κατά καιρούς αν και το δικό μας κοριτσάκι έχουμε ήδη αποφασίσει. Αν ήταν αγόρι θα ψαχνόμουν.

Και τα δικά μου.. Κορίτσια είμαι χάλιααα!!! :cry: Πάω να πεθάνω...νομίζω ότι έβγαλα κιρσούς στο αιδοίο... Το έψαξα στο ίντερνετ και μοιάζουν τα συμπτώματα! Σε ένα λινκ γυναικολογίας έλεγε ότι πας με καισαρική τομή για τον κίνδυνο ρήξης τους και αιμορραγίας κατά τον φυσιολογικό τοκετό. Είμαι να πεθάνω! Δεν θέλω κ.τ. για τόσο χαζό λόγο!Φοβάμαι τρελά το νυστέρι! Τη Δευτέρα έχω γιατρό για το nst και θα του πω να με δει...να μου πει τι είναι. Αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι κιρσοί... έχω καταντήσει γιατρός κι εγώ η ίδια πλέον με τόσο που ψάχνω...

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω κοπελα μου!να σαι καλα!με το καλο το μωρακι σας!

τι ακριβως εβγαλες εκει κατω?γιατι κ εγω εχω στη μια πλευρα ενα εξωγκωμα .δε ποναει ουτε με ενοχλει.ο γιατρος ειπε οτι ειναι επειδη λογω της πιεσης του μωρου δε γινεται καλη κυκλοφορια του αιματος.για καισαρικη ουτε λογος τι χαζομαρες ειναι αυτες αντε βρε μη διαβαζεις οτι να ναι....ρωτα το γιατρο σου.ο δικος μου και η μαια μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα κ θα φυγει μετα τη γεννα!ειχε βγαλει κ μια φιλη μου και μια χαρα φυσιολογικα γεννησε!σιγα που θα φας μαχαιρι για μια χαζομαρα.ηρεμησε δεν ειναι τιποτα!

Holy Diver

Egw eimai edw! Dimitroula kai egw simera piga ekana nts kai den eixa oute mia suspasi!

Twra me exei taraksei! Ti na pw! Mono vradu to pathainw! Ypomoni teleiwneis esu!

μπραβο κοριτσι!εγω εχω συσπασεις γενικα μεσα στη μερα αλλα ελαφρυες.το βραδυ με πιανουν κ εμενα οι βαρβατες!

Holy Diver

δήμητρα να ζήσετε και με το καλό το τρίτο. Κι εμένα βράδυ με πιάνουν. Άρχισαν οι καουρες με ρημαξαν. Με έπιασαν 7ο μήνα με τα χάπια εξαφανίστηκαν και τώρα σου τα έκοψα ξανα φανηκαν. Ότι και να φάω αρχίζει κατευθείαν και ειναι απαίσιο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...