Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ρε κορίτσια τα έψαξα και τα 3 ονόματα εγώ δεν γιορτάζουν δυστυχώς. Και ο άντρας μου λέει προκυμένου να έχουμε προβλημα και να αλλάζουμε μετά να βρούμε ένα που να γιορτάζει να τελειώνουμε. Εγώ όπως είπα ήμουν μεταξύ των 3 ειδικά το Κυβέλη μου άρεσε πάρα πολύ και τώρα πρέπει να διαλέξω μεταξύ του Κύνθια και του Διώνη αντε και το Λυδία εσείς τι λέτε ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Το Λυδία μου αρέσει πολύ Κούλα!

και εμενα μου αρεσει το Λυδια, επισης μου αρεσει πολυ το Φαιδρα, το Δαναη, το Ελεσα, ακου μπες στο www.eortologio.gr και εκει εχει ολα τα ονοματα και ποτε γιορταζουν σιγουρα θα βρεις κατι ιδαιτερο

Τελικα αυτο εκανα μακαρονια με κιμα...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε κορίτσια τα έψαξα και τα 3 ονόματα εγώ δεν γιορτάζουν δυστυχώς. Και ο άντρας μου λέει προκυμένου να έχουμε προβλημα και να αλλάζουμε μετά να βρούμε ένα που να γιορτάζει να τελειώνουμε. Εγώ όπως είπα ήμουν μεταξύ των 3 ειδικά το Κυβέλη μου άρεσε πάρα πολύ και τώρα πρέπει να διαλέξω μεταξύ του Κύνθια και του Διώνη αντε και το Λυδία εσείς τι λέτε ???

Επισης και το Μελία ή Μελίνα ειναι πολυ ωραιο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Δεν αντιλέγω ωραία είναι και αυτά αλλά το θέλω να είναι λίγο μοναδικό δηλαδή να μην υπάρχουν πολλοί με αυτό το όνομα.

Το Κύνθια δεν σαρεσε εεεε ???? :?

Ομορφο ειναι και σπάνιο αλλα μου θυμιζει τη κυνθο το νησι, δεν ξερω τι να σου πω αυτο ειναι πολυ προσωπικο θεμα αν σας αρεσει εσας εμας περισσευει, απλα εμενα μου αρεσουν πολυ τα αρχαιοελληνικα ονοματα και μου αρεσει πολυ και το ελεσα, παντως σου ξαναλεω αν σου αρεσει εσενα μη σε νοιαζει τι θα πουνε οι αλλοι.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Ομορφο ειναι και σπάνιο αλλα μου θυμιζει τη κυνθο το νησι, δεν ξερω τι να σου πω αυτο ειναι πολυ προσωπικο θεμα αν σας αρεσει εσας εμας περισσευει, απλα εμενα μου αρεσουν πολυ τα αρχαιοελληνικα ονοματα και μου αρεσει πολυ και το ελεσα, παντως σου ξαναλεω αν σου αρεσει εσενα μη σε νοιαζει τι θα πουνε οι αλλοι.

Και το Ελέσα είναι πολύ σπάνιο το έψαξα και γιορτάζει 1 Αυγούστου ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

An το πεις λυδια μπορεινα στο βαφτισει τζαμπα ο παπας!νομιζζω Λυδια ηταν ηπρωτη χριστιανη...!χιχι!μολις γυρισα,θ ακανω κοκκινιστο με κριθαρακι....καιμετα ψησιμο στο φουρνο....σα μανεστρα....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

An το πεις λυδια μπορεινα στο βαφτισει τζαμπα ο παπας!νομιζζω Λυδια ηταν ηπρωτη χριστιανη...!χιχι!μολις γυρισα,θ ακανω κοκκινιστο με κριθαρακι....καιμετα ψησιμο στο φουρνο....σα μανεστρα....

χιχι λες εεε μπα δεν το νομίζω... Βρε κορίτσια βαρύ μου ήρθε γιατί καθόμουν ησυχη ότι θα διαλέξω ένα από τα 3 και τώρα καθησα να ψάχνω ονοματα τα νεύρα μου :evil::(

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

μπορεις να βγαλει ςκαποιο που σου αρεσε σαν δευτερο και ν ατο φωναζειςμε το δευτερο?πχ. ελεσα-κυβελη?δεχεται 2 ονοματα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ονόματα που προέρχονται από σύμπτυξη άλλων

- list of mixed Greek names -

Στην παρούσα σελίδα αναφέρουμε μικτά ονόματα δηλαδή όνόματα που προέρχονται απο σύμπτυξη συνήθως άλλων δύο ονομάτων. Η ημερομηνία γιορτής είναι είτε του πρώτου είτε του δεύτερου ονόματος. Παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας για μικτά ονόματα που γνωρίζετε ώστε να τα εισάγουμε στην βάση δεδομένων μας.

Θα θέλαμε να έχετε υπ'όψη οτι η χρήση "μικτού ονόματος" αν και αποτελεί "σύγχρονο στυλ ένδειξης ατομικότητας" παρά ταύτα χάνει την άμεση αναφορά στο Αγιο ή Αγία στον οποίο αναφέρεται. Ενα Ορθόδοξο Χριστιανικό όνομα είναι απόδοση τιμής στον Αγιο ο οποίος το έφερε και ο οποίος έχει Αγιοποιηθεί και έχει περάσει στο Συναξάρι της Εκκλησίας μας για να μας θυμίζει την αφοσίωσή του στην Ορθοδοξία.

Εκτός αυτού, το περιβάλλον του φέροντος το μικτό όνομα, δεν γνωρίζει τα πρωτογενή ονόματα απο τα οποία προήλθε το μικτό και έτσι, δεν μπορεί να γιορτάσει μαζί του την ονομαστική του γιορτή.

Στην συνείδηση μας σιγά-σιγά περνά η αποξένωση απο την Παράδοση της Πατρίδας μας. Η αποξένωση αυτή μας "κόβει" από το παρελθόν μας και μας εισάγει στην "νέα εποχή" όπου οι Πατροπαράδοτες αξίες ισοπεδώνονται στον βωμό της Παγκοσμιότητας μέσω της σταδιακής απώλειας της "ταυτότητας" και την απομάκρυνση απο τις αξίες της Ελλάδος.

Οι Πατροπαράδοτες αξίες μας εδώ και 2000 χρόνια είναι σαφώς συνδεδεμένες με την Ορθοδοξία. Για την περίοδο πριν τα 2000 χρόνια έχουμε το θαύμα της Αρχαίας Ελλάδος με το πνεύμα και τον πολιτισμό του που κόσμησε (και κοσμεί) την Υφήλιο. Η Ελλάδα έχει ψυχή, ιστορία και ταυτότητα.

Στην βάση μας περιλαμβάνουμε Αρχαία ονόματα τα οποία έχουν ημερομηνία γιορτής και άλλα που δεν έχουν, αλλά γιορτάζονται των Αγίων Πάντων. Ολα είναι Ελληνικά ονόματα. Η Εκκλησία μας δεν αρνείται να βαφτίσει με όνομα που είναι εκτός του Ορθόδοξου Συναξαρίου.

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...