Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχα ασε ελεντσα...μια κοπελα στο ρεντς εγραφοπως μνα ναι παλι μου λει λοξυγγα χεις οταν γραφεις???αχαχαχακανω μπαμ ε?ρε και το μωρο κουνιεταιπολυ,και με χτυπαει κατω και πιανεται ο μηρο ςμου,βασικα ο π[ορσαγωγος μου,το μεσα μπουτι πανω πανω....

Αααααααααα έτσι εξηγείτε, γ'ιαυτό γράφεις έτσι, σε κουνάει το μωράκι σου πέρα-δώθε και σου ξεφεύγει το πληκτρολόγιο!!!!!:tongue: χαχαχαχαχαχαχαχα:tongue:

MbGIp1.png

axaxaxaxaa!!!αααααααααααααααααααχαχαχαα!ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!

ΚΑΛΟ Ε?παω βολτα,leroy merlin και ισως χοντος σεντερ!φιλακαι ,καλη σας μερα αν δε σας πετυχω!πολλα φιλακια!δημητρα με ανησυχεις γουεικ απ ντιαρ αρ γιου αλαιβ?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Φεύγω και εγώ πάω σούπερ μάρκετ...να δούμε τι θα μαγειρέψουμε και σήμερα! Δεν μπορώ άλλο με αυτό το φαγητό κάθε μέρα, κουράστηκα! Μάλλον θα κάνω στήθος κοτόπουλο φιλέτο, με κάρυ και ριζότο!

MbGIp1.png

καλημερα!!γιουπιιιι δε γεννησα γιουπι γιουπι χαχαχαχ θελω να κανω γεννεθλια στην κορη μου αυριο ρεεε χαχαχα απο δευτερα και μετα ας γεννησω δεν εχω αλλες δουλειες:tongue::tongue::tongue:

αλλα ειχα 2 ωρες συσπασεις συνεχεια!την γλυτωσα!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

αυριο εχω βαφτιση κα ιβαριεμαι να παω να ψωνισω......αχχχχχχχχχχχχχχ

kisha σ΄ ευχαριστω, ασε κι εγω εχω το γαμο του πρωτου μου ξαδελφου στις 23 και δεν εχω να βαλω τιποτα, και δεν ξερω και τι θα βρω. Καλη βολτα.

elenikaram, θα συμφωνησω το εχω βαρεθει το καθημερινο μαγειρεμα θελω να παω και εγω στο σουπερ αλλα τι να φτιαξω? κενο δεν μπορω να σκεφτω τιποτα. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

εμενα μη με ρωτατε για φαι.καθε μερα το ιδιο προβλημα.και τα παιδια ειναι δυσκολα μπλιαξ το ενα μπλιαξ το αλλο και δε ξερω τι να κανω!χτες εκανα αρακα με κοτοπουλο και εφαγα μονο εγω!ουτε να το μυρισουν:evil:

Holy Diver

Καλη σας μέρα κορίτσια

Ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα σήμερα. Εχω χάσει σε 1,5 μέρα 2,5 κιλα δεν το πιστεύω με έχει ταράξει η γαστρεντερίτιδα. Ευτυχώς που είμαι καλύτερα τώρα.

Επίσης σημερα το πρωί που πήγα εκκλησιά ρώτησα τον πάτερ για τα ονόματα και μου είπε ότι κανένα από τα 3 υποψήφια που είχα κατά νου να βγάλω δεν γίνεται διότι πρέπει να είναι χριστιανικά να γιορτάζουν :evil: :evil: :mad:

Οπόταν πάνε περίπατο και το Κυβέλη και το Υβόνη και το Κλαίλια :cry: :cry: :mad:

Οπόταν τώρα πρέπει να σκεφτώ άλλα ίσως το Κύνθια ή το Διώνη σκέφτομαι έχετε καμιά άλλη ίδέα εσείς που να είναι ξεχωριστο και κάτι διαφορετικό και εννοείται να γιορτάζει :?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλη σας μέρα κορίτσια

Ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα σήμερα. Εχω χάσει σε 1,5 μέρα 2,5 κιλα δεν το πιστεύω με έχει ταράξει η γαστρεντερίτιδα. Ευτυχώς που είμαι καλύτερα τώρα.

Επίσης σημερα το πρωί που πήγα εκκλησιά ρώτησα τον πάτερ για τα ονόματα και μου είπε ότι κανένα από τα 3 υποψήφια που είχα κατά νου να βγάλω δεν γίνεται διότι πρέπει να είναι χριστιανικά να γιορτάζουν :evil: :evil: :mad:

Οπόταν πάνε περίπατο και το Κυβέλη και το Υβόνη και το Κλαίλια :cry: :cry: :mad:

Οπόταν τώρα πρέπει να σκεφτώ άλλα ίσως το Κύνθια ή το Διώνη σκέφτομαι έχετε καμιά άλλη ίδέα εσείς που να είναι ξεχωριστο και κάτι διαφορετικό και εννοείται να γιορτάζει :?

Το Λυδία μου αρέσει πολύ Κούλα!

MbGIp1.png

kisha σ΄ ευχαριστω, ασε κι εγω εχω το γαμο του πρωτου μου ξαδελφου στις 23 και δεν εχω να βαλω τιποτα, και δεν ξερω και τι θα βρω. Καλη βολτα.

elenikaram, θα συμφωνησω το εχω βαρεθει το καθημερινο μαγειρεμα θελω να παω και εγω στο σουπερ αλλα τι να φτιαξω? κενο δεν μπορω να σκεφτω τιποτα. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Μακαρόνια με κιμά φτιάξε, γρήγορο, εύκολο και νόστιμο!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

ο παπας λεει αηδιες.οπως θες θα το βαλεις το παιδι.γιατι μηπως εμενα το Ραφαελα ειναι ορθοδοξο?καθολικο ειναι.κανονικα το ορθοδοξο ειναι Ραφαηλια αλλα δε μαρεσει και τοσο.ας τολμουσε να μου ελεγε οχι ο τραγοπαπας.

οταν θα τσεπωσει το κατοσταρικο για να στο βαφτισει ομως εκεινο θα ειναι χριστιανικο πες του?ε???αντε γιατι τσατιστικα!:evil:

Holy Diver

τοσα κ τοσα ατομα υπαρχουν με ονομοτα που δε γιορταζουν.πχ ουτε την μανας μου γιορταζει ουτε της αδερφης της! εδω η αλλη πηγε και εβγαλε το μωρο της Αντζενιλα!σε ορθοδοξη ελληνικη εκκλησια παρακαλω!δηλαδη το οτι θα γινει χριστιανος δε μετραει.το ονομα τους νοιαζει.τα κατοσταρικα τα τσεπωνουν ομως και τα 50αρικα .δεν ειδα πουθενα να γραφει οτι ο θεος θελει και λεφτα για να γινεις χριστιανος!α ρε κουρουμπελα ειναι!

Holy Diver

το κυβελη ειναι χριστιανικο που του ηρθε του κουκουρουκου του παπα

κατσε να γυρισει ο παπας μου απο την αμερικη κ θα τον ρωτησω να σας πω κ ποτε γιορταζει κιολας κ το ραφαελα κ το κυβελη

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...