Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλο βραδυ!εχω μαθει στην αυπνια.και εσυ θα μαθεις.μια συνηθεια ειναι,πλεον δεν μπορω να κοιμαμαι πανω απο 6 ωρες τη μερα:tongue: το χρυσο τσουρεκι το εχω τυλιγμενο και περιμενει τη νικητρια!:mrgreen:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μου ηρθαν 3 φορες συσπασεις ανα 10 λεπτα:shock: λετε να γενναω?????? δε θελω τωρα καλεεεε

Δήμητρααα!!! Είσαι και σήμερα σπίτι ή στο μαιευτήριο??? (μάλλον το 2ο δεν θα μου απαντηθεί...) :roll:

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

kalhmera!!!δημητρα ειδα στον υπνομου οτι ημ μασταν στο ιδιο δωματιο και γεννουσαμε μαζι....αχαχαχαχαα!τι μου κανετε τσουπρες?αν βαρεθηκες ξεκινα το free sex ισως βοηθησει,εγω σημερα εκανα μια δοκιμη.....ετσι να θυμηθω τα παλια!!!!και νιωθω αλλο ς ανθρωπος!!!επισης εγω συσπασεις δεν τις καταλαβαινω ολες,πολλες φορες νομιζω οτι ειναι συσπαση αλλα ειναι το μωρο.....πλεον με μπερδευει πολυ!θα δειξει την τριτη!εχω γιθατρο και καρδιοτοκογραφο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κοπελιές! Δήμητρα τι έγινε καλέ? Είχαμε γεννητούρια την νύχτα η μπα????? Έλα σταμάτα την γκρίνια, τόσες μέρες έλεγες αμάν και πότε να γεννήσεις και τώρα δεν θέλεις?????? Κισάκι όπως είδε και η Φρόσσω οτι κάναμε υπέρηχο στο ίδιο δωμάτιο εκείνη και εγώ:P!!!!!

MbGIp1.png

αχαχχαα τι να πω,εσιες ειστε πιο εφικτες,αντε να παντρεψεις ελλαα-γερμανιααχαχαχαχαμα ειμαι οτι οτυ κατεβει του λλωλοστεφανη ομως!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εγω δεν ξερω πια...δενκαταλαβαινω,πιο πολυ το μωρο νιωθω παρα συσπασεις,μπορει και να μην κανω καθολου ,και να σου πω...αν δενε ιχ απαθει ουρολλοιμωξη,κι αν επειαρνα σωστη αγωγη απο την αρζη-δ εμου περασε με αμοξιλ και προχωρησε αρκετα και πηρα αλλημε καθυστερηση αντιβιωση-δε θα ειχα κανει λογικα!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω δεν ξερω πια...δενκαταλαβαινω,πιο πολυ το μωρο νιωθω παρα συσπασεις,μπορει και να μην κανω καθολου ,και να σου πω...αν δενε ιχ απαθει ουρολλοιμωξη,κι αν επειαρνα σωστη αγωγη απο την αρζη-δ εμου περασε με αμοξιλ και προχωρησε αρκετα και πηρα αλλημε καθυστερηση αντιβιωση-δε θα ειχα κανει λογικα!!!

Πριν δεν τις καταλαβαινα εγω και τωρα που τις καταλαβαινω δεν τις καταλαβαινεις εσυ.....αλλα εσυ τις εχεις περασει και ξερεις πως ειναι!

MbGIp1.png

Καλημερα κοριτσια, ελπιζω ολες να ειστε καλα, εγω χτες ετρεχα με τους μαστορους και σημερα τα ιδια εχω, το βραδυ ειχαμε και καλεσμενους τους κουμπαρους μας να δουν τον αγωνα και εχω ενα σπιτι χαλια το κοιταω και με πιανει η ψυχη μου.

Δευτερομανουλες εχω ερωτηση, πηγα να ψαξω για υπνοσακο και οπου κι αν πηγα ειχαν απο 6 μηνων και πανω, οχι νωριτερα λεγανε. Εγω νομιζα οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις και απο νεογεννητο αλλα μαλλον ειχα καταλαβει λαθος. Σ΄ αυτην την περιπτωση τι κανεις?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

yparxoyn υπνοσακοι αν ψαξεις καποιες σελιδε ςπισω ειχε ποσταρει η δημητρα λινκ για υπνοσακους.....καλημερα και καλο κουραγιο με τις δουλειες,σιγ ασιγα μην αγχωνεσαι....οτι μπορεις~

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

sigoyr UA XIONISEI KAI POLY NVRITERA APOTA XRISTOYGENNA,PANTVW KAI HLIO N AEXEI UA EINAI TA VRAIOTERAMAW XRISTOYGENNA!!!!!!!to mvro koynietai synexeia kai me ponaei katv...ato tetoio moy...olo kati gyrizeikati kanei den katalabainv.....ο γατο ςπως ειναι?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

sigoyr UA XIONISEI KAI POLY NVRITERA APOTA XRISTOYGENNA,PANTVW KAI HLIO N AEXEI UA EINAI TA VRAIOTERAMAW XRISTOYGENNA!!!!!!!to mvro koynietai synexeia kai me ponaei katv...ato tetoio moy...olo kati gyrizeikati kanei den katalabainv.....ο γατο ςπως ειναι?

Χαχαχαχαχαχαχα εχω ρήξει πολύ γέλιο βρε Κισσάκι!!!!!! χαχαχαχαχα μου αρέσει όπως γράφεις, λατινικά κεφαλαία, λατινικά μικρά, και ελληνικά!!!!! χαχαχαχαχα απ'όλα έχει ο μπαξές σου!

MbGIp1.png

αχαχα ασε ελεντσα...μια κοπελα στο ρεντς εγραφοπως μνα ναι παλι μου λει λοξυγγα χεις οταν γραφεις???αχαχαχακανω μπαμ ε?ρε και το μωρο κουνιεταιπολυ,και με χτυπαει κατω και πιανεται ο μηρο ςμου,βασικα ο π[ορσαγωγος μου,το μεσα μπουτι πανω πανω....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...