Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, γράφω μετά από 2 χρόνια ξανά… στις 15/11 έκανα εμβρυομεταφορα 4 βλαστοκυστες οι οποίες ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ-5ΑΑ Κ 5ΑΑ. Ετών 41 για αυτό κ βάλαμε 4! Πρώτη χοριακη 25/11 103 μεγάλη χαρά… πήγα σήμερα για επανάληψη δυστυχώς πήγε 119! Ανέβηκε πολύ λίγο… ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μήπως κ εμφυτεύτηκαν 2 κ πέθανε το 1… έχω μεγάλη λύπη… κ δεν μπορώ να εκφραστώ κιόλας επειδή δουλεύω… από συμπτώματα ξεπρηστηκε μπορω να πω το στήθος μου λιγάκι. Νιώθω μια απελπισία… πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει την 1η εξωσωματική κ ήταν βιοχημική… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

koritsia ti kanete????sas exasa mia bdomada eixa paei stin mama mou kai ekei giok internet den exw diabasei ta nea sas den pisteuw na exasa gennitouria????????tin deutera eixa paei giatro i mikri zygize 2080 kila :P:p ligo megali alla ola entaxei....mou leipsate koritsia

πώς είσαι κούκλα?καλύτερα εύχομαι!όπως μας άφησες είμαστε!μια χαρά είναι η μπέμπα.εμένα ήταν 2100 στην εβδομάδα σου οπότε μην στεναχωριέσαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia ola mia xara ego apla pao 2 fores tin ebdomada ston giatro kathe deutera kai pempti logou sazaroy alla kai epeidi einai arketa prooliptikos autos tin deutera kanw tokografo uperixo kai doplerr kai tin pempti mono tokografo einai ligo talaiporia alla afou blepo pos ola einai kala mou feugoun ta panta!!! emena ta dika mou petherika einai poli kala den exw problimata koitaxete oloi gkriniazoun alla ama ginete synexeia katantaei bareto kai enoxlitiko....i opos na exoun gia ta panta gnwmi les kai emeis den xeroyme ti na pwwww:evil::evil:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

γεια σας κοριτσαρες τι κανετε?

λοιπον πεθερικα χμ ...

λοιπον εμενα τ πεθερικα μ μενουν τουμπα εεμεις πολιχνη δεν ανακατευοντε ποτε μα οοτε δεν ρωταμε γνωμες κ τετοια. εμεις που θ βαλουμε τ ονομα τ πεθερου μ η μονη που δεν θελει το ονομα του ν μπει ειναι η γιαγια του δικου μ .θ μ πειτε γιατι . επειδη ο μπαμπας του αντρα μ ξανα παντρευτηκε λογο οτι η μητερα τ αντρα μ πεθανε στα 27 απο αρρωστια . γιαυτο δεν εχουν καλες σχεσεις . αλλα κανουμε οτι θελουμε εμεις .

οσο για τον μπεμπη αρχηζω κ κουραζομαι δεν μπορω ν περπατησω ποναει η αριστερη πλευρα μ δυσκολευομαι ν κοιμηθω τ βραδυ .

ολοι μερΑ εχω τρεχαματα κ ολο μ φαινεται οτι θ μ φυγει ο μικρος σαν κατι ν ενοχλει ουφ δευτερα θ παω στο τζαμπο ν παρω αυτα π θελω κ τελος ουφ εχω και γιατρους ελεος κουραστηκα

Διαφημίσεις

καλε ειναι καμια εδωωωω???

δεν αντεχω αλλο τις συσπασεις .ειναι εντονες τις τελευταιες 4-5 μερες!και θελω να γεννησω και δε θελωωωωωωωωωωωω ουααααααααααααα

Holy Diver

αντε ρε κισακι δε την παλευω πλεον!και θελω να κανω και δουλειες και ψοφαω!σημερα εβαλα συνολο 9 πλυντηρια 7 στεγνωτηρια καθαρισα ολα τα ντουλαπια της κουζινας μεσα εξω σφουγγαρισα και απο τις 9 το πρωι εκατσα στις 5 το απογευμα!και ειχα και 2 κουτσουβελα στα ποδια μου να πετανε και να κανουν ανω κατω!δε θελω αλλο να εχω αυτη την κοιλαρα!!!δεν μπορω να κινουμαι ευκολα συνεχεια πρεπει να σκυβω και να μαζευω πραγματα και με ενοχλει!και γενικα δε την παλευω αλλο με την ΚΟΙΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ουτε να κοιμηθω δε μπορω οπως θελω.ωρες ωρες μου ρχεται να μπηξω τα κλαμματα!νιωθω σα να με κρατανε εγλωβισμενη καπου και δε με αφηνουν να φυγω και εγω ουρλιαζω!βαρεθηκαααααααααα

Holy Diver

επισης με εχει ρημαξει στην κλωτσια.αυτη τη στιγμη με κλωτσαει ΠΑΝΤΟΥ!η κοιλια μου παει σαν στρωμα νερου!πως γινεται να βγαζω εξωγκοματα απο κλωτσιες στα πλαγια μα στα εντελως πλαγια!εκει που ειναι τα πλευρα!και ταυτοχρονα να με πιεζει στο τετοιο μου και να νιωθω τη σουβλια στο πιπι μου και συγχρωνως να παλλεται ολη η κοιλια μου σαν να κανει κυμματα!!!ολα αυτα μαζι!με ποναει πολυ αυτο το μωρο!στο καπακι να και μια συσπαση με πετρωμα και πονο περιοδου ετσι για να εχω να πορευομαι:evil: και η καουρα για επιδορπιο.τελειαααααα

Holy Diver

Διαφημίσεις

μεθαυριο ερχονται!αγχωνομαι γιατι δε θελω να γεννησω μονη σαν παρατημενη!αν γεννησω σημερα η αυριο θα πρεπει να παω μονη μου:cry: ο αντρας μου πρεπει να κατσει με τα παιδια:cry:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...