Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, γράφω μετά από 2 χρόνια ξανά… στις 15/11 έκανα εμβρυομεταφορα 4 βλαστοκυστες οι οποίες ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ-5ΑΑ Κ 5ΑΑ. Ετών 41 για αυτό κ βάλαμε 4! Πρώτη χοριακη 25/11 103 μεγάλη χαρά… πήγα σήμερα για επανάληψη δυστυχώς πήγε 119! Ανέβηκε πολύ λίγο… ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μήπως κ εμφυτεύτηκαν 2 κ πέθανε το 1… έχω μεγάλη λύπη… κ δεν μπορώ να εκφραστώ κιόλας επειδή δουλεύω… από συμπτώματα ξεπρηστηκε μπορω να πω το στήθος μου λιγάκι. Νιώθω μια απελπισία… πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει την 1η εξωσωματική κ ήταν βιοχημική… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α οχι δενπαιζω...εμεις δενεχουμε πεθερο,πεθανε ο καημνεος ηταν αρρωατος παο τα 30 του με τηνκαρδια του ε και πηγε οταν κ=ο κλαομςου ηταν 16 ετων,δηλ στα 65 του.....παρηγγειλα και το στρωματακι,λατεξ με κοκκοφοινικα..106 ευρω, 70*1,40

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α οχι δενπαιζω...εμεις δενεχουμε πεθερο,πεθανε ο καημνεος ηταν αρρωατος παο τα 30 του με τηνκαρδια του ε και πηγε οταν κ=ο κλαομςου ηταν 16 ετων,δηλ στα 65 του.....παρηγγειλα και το στρωματακι,λατεξ με κοκκοφοινικα..106 ευρω, 70*1,40

Ωχ πολύ κρίμα! ε γι'αυτό σας προσέχει η πεθερούλα.Να χαίρεσαι τότε.

Εμείς αύριο παραλαμβάνουμε τα πράγματα.Και επιτέλους θια ετοιμάσω και τη βαλίτσα.

Βέβαια η κουρτίνα που πήραμε είναι πολύ έντονα μπλε και χαλάει λίγο το δωμάτιο αλλά τώρα πάει!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ρε δεν πειραζει......βαλε κατι αλλο πιο σκουρο μπλε στο δωματιο,ισως το χαλι για να εχει αρμονια!εμενα μου αρεσουν τα εντομν απαντως!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Γεια σας κοπελούδες! 2 λογάκια σύντομα. Πριν ένα μήνα έκανα συσπάσεις ανά 2 λεπτά (όχι ακανόνοστες δλδ!) περίπου 30 τον αριθμό ίσως και παραπάνω και πάλι ήμουν μες στην αναισθησία... Συμβαίνουν αυτά στο 3ο τρίμηνο. Τα είχα και στο Γιώργο μου και τώρα. Ειδικά τώρα συνέχεια πετρώνει η κοιλιά. Αφού συνέχεια σκύβω,κάνω δουλειές και σηκώνω τον μπέμπη 10 κιλά μουσκαράκι! :lol:

Δήμητρα για τις καούρες gaviscon! Αποκλείεται να το έχεις δοκιμάσει και να μην έχει κάνει δουλειά. Από το ούλτρεξ πάντως καλύτερο είναι! :lol:

Kούλα μου περαστικά και αγύριστα! Μάλλον ιογενής πρέπει να είναι, έχω ακούσει πολλά κρούσματα τώρα τελευταία... Μακριά από τα παιδάκια μας!

Να ρωτήσω τις άλλες δευτερομανούλες Κούλα και Δήμητρατώρα που είναι 2ο ξέρετε αν περάσει η ΠΗΤ αν σου δίνουν καθόλου μέρες περιθώριο ή σε βάζουν με πόνους? Δε θα το αντέξω να ξαναπάω με ραντεβού!!!! Όχι τπτ άλλο,περπάτημα δεν αντέχω πλέον, σεξ και μόνο στη σκέψη κουράζομαι, καυτερά δεν παίζει λόγω αιμορροΐδας, πώς στην ευχή θα γίνει να γεννήσω νωρίτερα από την ΠΗΤ????

ποποοο μολις τελειωσα τις δουλειες.5 ωρες εκανα δουλειες!και ακομα εχω κατι λιγα...ψοφησααααα!!σημερα επλυνα ολα τα ρουχα της κορης μου που ειχε απο 0 μεχρι 6 μηνων.ηταν 5 μεγαλες μαυρες σακουλες σκουπιδων γεματες ρουχα.αλλες 2 που τα βαλαμε σε ειδικους καδους ρουχων γιατι δεν ηταν σε καλη κατασταση και και 2-3 σακουλες ειχα δωσει στον αδερφο μου οταν εκανε κορη.συνολο περιπου 10 μαυρες σακουλες ρουχα 0 εως 6 μηνων :shock::shock:

για να μη πω για 1 χρονων 2,3 κλπ.η ραφαελα ειχε απιστευτα ρουχα.10 κοριτσια ανετα ντυνουμε.ελεος.η μανα μου ειχε παθει τραλαλα και τις αγοραζε συνεχεια.

εγω ομως ψοφισα.πλυντηριο στεγνωτηριο και παλι απο την αρχη!7 πλυντηρια εβαλα ως τωρα και εμεινε αλλο 1! και αυτα ειναι μεχρι 6 μηνων.τα αλλα απο 6 μηνων και πανω δε τα πλενω απο τωρα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Όσο για πεθερομαμάδες καλύτερα είναι μακριά κι αγαπημένες. Βέβαια θα θέλετε βοήθεια πιο πολύ από το άγχος επειδή είναι το 1ο...αλλά πιστέψτε με ακόμα και η αξιαγάπητη μανούλα σας μπορεί να γίνει μπελάς!!!!

καλησπερα σε ολες τις φουσκοτουλες τι κανετε?

ειστε καλα?

περαστηκα στο γατουλι . κοριτσαρες οοσο πλησιαζει ο καιρος αρχηζουμε και τ παιζουμε τελειως . τοσους μηνες δενσ κεφτομουν την γεννα . τωρα ομω ς φοβαμαι ν βγω βρε κοριτσια κουραζομαι πολυ μ την ανακινηση .

ελαλεμε συμερχομαστε!!!ολα θ αγινουν,δε θελω ηττοπαθειες!!!!αντε κουραγιοοοοοοοοοοο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ειδες το γατι φροσακι???μια χαρα!δημητρα πολυ ρουχομανι ρε συυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπελιές!

Κούλα περαστικά!!! Αίσχος η γαστρεντερίτιδα!

Εγώ σήμερα έκανα δουλίτσες γιατί από στιγμή σε στιγμή περιμένω τα πεθερικά από το χωριό. Κι εμένα η πεθερά μου είναι λίγο τρελλή με την καθαριότητα.Να δω πως θα τα βγάλω πέρα όταν γεννήσω που θα θέλει να πλένει τα ρούχα της μπέμπας στους 90 και με πρόπλυση!!! Και αν της πεις ''δεν χρειάζομαι βοήθεια, θα τα κάνω μόνη μου, ευχαριστώ'' παρεξηγείται. Τέλος πάντων, ας μην τα σκέφτομαι από τώρα.

Ρε κορίτσια, εγώ συσπάσεις δεν έχω καταλάβει. Τι γίνεται; Είμαι τόσο αναίσθητη; Λέτε να μην καταλάβω ότι γεννάω; :confused:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

κατα μην ανυσηχεις.ουτε εγω στο πρωτο καταλαβα συσπασεις.και θα καταλαβεις οτι γεννας.καμια σχεση οι πονοι γεννας με τις συσπασεις.τους καταλαβαινεις θες δε θες:rolleyes:

Holy Diver

κατα μου δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβεις!στο κάτω κάτω θα δείς να βγαίνει ένα κεφαλάκι!!!πλάκα κάνω!!!δεν έιναι σπυράκι που δεν το πρόσεξες,ολόκληρη γέννα είναι!καλύτερα που δεν τις καταλαβαίνεις τις συσπάσεις δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα!

πεθερόπληκτες όλες? εγώ βρε κορίτσια τι να σας πώ η μαμά του συντρόφου μου είναι ένα μάλαμα.δεν υπάρχει πιο διακριτικός άνθρωπος από αυτήν.αν θέλει κάτι, θα στο πεί με τέτοιο τρόπο μην τυχόν και το παρεξηγήσεις και σε φέρει σε δύσκολη θέση.από την άλλη δεν τολμώ να της ζητήσω κάτι,θα κανει τα αδύνατα δυνατά να το κάνει για να μην μου χαλάσει χατίρι!δεν επεμβαίνει ποτέ στο τι κάνουμε εμείς παρά μόνο αν της ζητήσεις την γνώμη της.και παρόλο που είναι από ένα χωριό των Ιωαννίνων είναι τρομερά ανοικτόμυαλη!ακόμα και για το θέμα του γάμου μας είπε :κάντε ότι θέλετε,εμένα θα ρωτήσετε? σας λέω είναι τέλεια!λέτε μετά τον ερχομό της μπέμπας να μεταμορφωθεί????ελπίζω όχι!!

ξανθη μου σε χασαμε βρεε!μπραβο ωραια τα νεακια σου!γεννητουρια δεν ειχαμε ακομα αλλα κοντευουμε!χαχα:tongue:

α τα δικα μου τα πεθερικα δε μας μιλανε γιατι δε τους βαλαμε ονομα και ουτε στην μπεμπα θα τους βαλουμε αχαχαχα μαρεσει πως μαρεσειιιι:tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...