Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, γράφω μετά από 2 χρόνια ξανά… στις 15/11 έκανα εμβρυομεταφορα 4 βλαστοκυστες οι οποίες ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ-5ΑΑ Κ 5ΑΑ. Ετών 41 για αυτό κ βάλαμε 4! Πρώτη χοριακη 25/11 103 μεγάλη χαρά… πήγα σήμερα για επανάληψη δυστυχώς πήγε 119! Ανέβηκε πολύ λίγο… ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μήπως κ εμφυτεύτηκαν 2 κ πέθανε το 1… έχω μεγάλη λύπη… κ δεν μπορώ να εκφραστώ κιόλας επειδή δουλεύω… από συμπτώματα ξεπρηστηκε μπορω να πω το στήθος μου λιγάκι. Νιώθω μια απελπισία… πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει την 1η εξωσωματική κ ήταν βιοχημική… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρεμηστε κοριτσια ειναι φυσιολογικα ολα αυτα.εμενα αυτη τη φορα αρχισαν απο τις 27 εβδ. αν ειναι ακανονιστες οι συσπασεις ειναι απολυτα φυσιολογικα

Γι'αυτό και εγώ σε έψαχνα χθες! Συγκρίνεται η δική σου πείρα που τα έχεις περάσει τρεις φορές με αυτη του γιατρού? :tongue:

Αυριο τελικά παω να με βάλουν στο μηχάνημα.Και μου αρεσει που όταν σας διάβαζα έλεγα εμένα γιατί δεν με έχει βάλει να το κάνω αυτο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κούλα που είσαι και βρέχει??????????? Εγώ την Δευτέρα παώ για το ντόπλερ....άντε να δούμε τι εξέταση είναι και αυτή!:rolleyes:

Οτι σου έκαναν και στις υπόλοιπες θα σου κάνουν και τώρα.Πάλι μετράνε τα δικά τους και εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα... :tongue: :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ευχαριστω κοριτσια, τελικα και εγω τις εχω νιωσει τις συσπάσεις και χτες το βραδυ ήταν συχνες μεν αλλα ακανονιστες, πηρα τωρα το γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω, εγω εχω ραντεβου στις 22/10, και εδω βρεχει αρκετα και μου αρεσει πολυ

koullam περαστικα και γρηγορη αναρωση,

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

πριν λίγο σηκώθηκα!(η γουρούνα).ετοίμασα και την γιαγιά και να 'μαι.και εδώ κάπως δρόσισε ο καιρός.μην φανταστείτε οτι κάνει και κρύο,αφού ακόμα με τα αμάνικα και τα σορτσάκια έιμαστε,αλλά το βράδυ κατά τις 5 αναγκάστηκα να κλείσω τον ανεμιστήρα γιατί είχε ψύχρα!

βλέπω λίγο πολύ όλες αρχίσαμε τις συσπάσεις!και εγώ μια από τα ίδια.να σας ρωτήσω κάτι,υπάρχει περίπτωση να κατέβει το μωρό από τις 34 εβδ?δεν είναι λίγο νωρίς?τώρα το νιώθω 7-8 εκατοστά πάνω από τον αφαλό μου και δεν νιώθω πια φούσκωμα!δεν νομίζω να είναι η ιδέα μου.κανονικά έπρεπε να συμβεί στις 36 εβδ!μέχρι την δευτέρα που θα πάω θα μείνω με την απορία!

κούλλα μου περαστικά σου.τι σε βρήκε και σένα τώρα.που την κόλλησες, έχεις καμιά ιδέα?προσοχή να μην κολλήσει και ο μικρός!

trianmeli μήπως σας μούτζωσε κανείς???δεν εξηγείται αλλιώς τόσα πολλά μαζεμένα!!

φρόσω από όσο κατάλαβα πρέπει να έχεις συχνά το πρόβλημα με τις ουρολοιμώξεις,μήπως να δοκίμαζες να ταίζεις μια κλινική δίαιτα(οποιασδήποτε εταιρίας)ειδική για το ευαίσθητο ουροποιητικό?

χριστίνα μου έτσι με έπιασαν και μένα οι συσπάσεις απότομα και όλες μαζεμένες,εκεί που έλεγα εμένα πότε θα αρχίσουν?βέβαια εγώ τις απόδωσα στην κούραση.φυσικά ακόμα έχω αλλά πιο φυσιολογικές!μην ανησυχείς!

αχ βρε Δήμητρα πολύ ταλαιπωρία!με τον μικρό τι έγινε?τι είπε ο παιδίατρος?

χριστίνα μου έτσι με έπιασαν και μένα οι συσπάσεις απότομα και όλες μαζεμένες,εκεί που έλεγα εμένα πότε θα αρχίσουν?βέβαια εγώ τις απόδωσα στην κούραση.φυσικά ακόμα έχω αλλά πιο φυσιολογικές!μην ανησυχείς!

Καλά αν έκανα όλα αυτά που κάνεις εσύ καθημερινά τώρα θα είχα γεννήσει! Δεν με αφήνουν να κάνω τίποτα.Μέχρι 6ο καθάριζα και το σπίτι.Τώρα την σκούπα δεν την έχω αγγίξει.Φωνάζουν όλοι.Αλλά τελευταίες μέρες αισθάνομαι πολύ κουρασμένη.Να μην πω για την υπνηλία που με έχει πιάσει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλά αν έκανα όλα αυτά που κάνεις εσύ καθημερινά τώρα θα είχα γεννήσει! Δεν με αφήνουν να κάνω τίποτα.Μέχρι 6ο καθάριζα και το σπίτι.Τώρα την σκούπα δεν την έχω αγγίξει.Φωνάζουν όλοι.Αλλά τελευταίες μέρες αισθάνομαι πολύ κουρασμένη.Να μην πω για την υπνηλία που με έχει πιάσει.

Και εγω νιωθω κουρασμενη πολυ, αφου κανω κατι και μετα ξαπλωνω για καμια ωρα και παει λεγοντας σε αλλες περιπτωσεις θα ειχα τελειωσει σε 2-3 ωρες τωρα κανω μια μερα. Βασιλικη και Δημητρα σας θαυμαζω...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

τους 4 πρώτους μήνες λόγω της αποκόλλησης που είχα ούτε την τσάντα μου δεν κρατούσα όταν έβγαινα από το σπίτι!αφού αποκαταστάθηκε και ξεπέρασα το πρώτο τρίμηνο του έδωσα και κατάλαβε.

το έχω φιλοσοφίσει το θέμα...αν κάθομαι όλο και κάτι τρώω,ενώ αν απασχολούμαι με κάτι, ψιλοξεχνιέμαι και δεν τρώω για να περνάει η ώρα!αν καθόμουν όλη μέρα θα είχα φτάσει 100 κιλά!πάντως εκμεταλλέυσου τώρα την κατάστασή σου,ώστε να μπορείς να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς,γιατί μετά τα μωράκια μας θα μας θέλουνε απίκο 24/24ωρο!για την υπνηλία σε καταλαβαίνω απόλυτα αφού κοιμάμαι από τις 9-10 και κλείνω πάνω από 9 ωρο σερί ύπνου!πολλές φορές είμαι τόσο κουρασμένη που ξυπνάω όπως ακριβώς είχα ξαπλώσει!ούτε για τουαλέτα δεν σηκώνομαι το βράδυ!!!

Διαφημίσεις

Και εγω νιωθω κουρασμενη πολυ, αφου κανω κατι και μετα ξαπλωνω για καμια ωρα και παει λεγοντας σε αλλες περιπτωσεις θα ειχα τελειωσει σε 2-3 ωρες τωρα κανω μια μερα. Βασιλικη και Δημητρα σας θαυμαζω...

αυτό εννοείται!με το πάσο μας όλες οι δουλειές.εδώ την σκάλα ανεβαίνω και σταματάω 20 δυτερόλεπτα να ξεκουραστώ!δεν παλέυεται!

ερώτηση: πόση ώρα χρειάζεται να σκουπιστεί και να σφουγγαριστεί μια κουζίνα οεο?

απάντηση:3 τέταρτα!

αχ κι εγω δουλιτσες εχω και βαριεμναι!!!εχω και τηνπεθεραμου που φαγωθηκε ν αερεθ ι ν αμου κανει τα ντουλαπια ολα γιατι πρεπει μια φορα το χρονονα γινονται λεει....ναι οκ,αλλα οτν α θελω εγω,δνεμπορω αλλονμεσα στ αποδια μου ν ανακατευεται!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχ κι εγω δουλιτσες εχω και βαριεμναι!!!εχω και τηνπεθεραμου που φαγωθηκε ν αερεθ ι ν αμου κανει τα ντουλαπια ολα γιατι πρεπει μια φορα το χρονονα γινονται λεει....ναι οκ,αλλα οτν α θελω εγω,δνεμπορω αλλονμεσα στ αποδια μου ν ανακατευεται!

Εμένα η πεθερά μου ούτε τα δικά της δεν φτιάχνει. :tongue: Αλλά έχω τη μάνα μου που όταν λείπουμε μόνιμα πάει και κάνει κάτι στο σπίτι.Και μετά γκρινιάζει ότι κουράστηκε...Και εγώ θέλω τα πράγματα να τα φτιάχνω όποτε θέλω εγώ.Τώρα όμως πρέπει να δώσω εντολές στον άντρα.Θα με βρίσει σήμερα.Έχει να ανεβάσει στο πατάρι άπειρα κουτιά με πέδιλα και να μου κατεβάσει τα χειμωνιάτικα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...