Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι δεν θα φταις,δεν θα φταις! :wink: Αχ λέω και εγώ να ανεβοκατεβάσω τα παπούτσια μου και με έβαλες σε σκέψεις.Λες να μην μου μπουν? ωχ,ωχ!

Eυχαριστώ για την συμπαράσταση φιλενάδα! Προφανώς επειδή τα πόδια μου είναι πρισμένα απο την εγκυμοσύνη γ'ιαυτό δεν μου κάνουν! Έτσι θέλω να πιστεύω για να μην πάνε για πέταμα όλα!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κυκλοφορο με την σαγιοναρα ακομη κοριτσια δεν μπαινει παππουτσι με τιποτα ο γατος μου ειναι χαλια δεν ξερω εαν θα την βγαλουμε καθαρη τεσπα μπουχουχουουου δεν θελω να μου παθει τιποτα κακο

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια πάγωσα. Έβγαλα πάπλωμα και έβαλα πλυντήριο. Την ξαναπεττω μέχρι να τελειώσει. Είμαι πολύ βράδυ. Μεγάλωσε η νύχτα. Φροσακι θα στρώσει φαντάζομαι το γατί ρε στ μην ανησυχείς. Πήγαμε σε ένα ζευγάρι επίσκεψη ήπια 3κρασακια και είμαι μια χαρά-δα-πήρα μπότες 41 νούμερο αλλά ειναι στενή φόρμα οι παλιές μου κάνουν 39 και 40. βασικα το ένα ζευγάρι το άλλο σου το χάουακώςα-

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κοπελιες και απο μενα, nikx ολα θα πανε καλα μην αγχωνεσαι,

με εχουν πιασει τα νευρα μου, πηγα να βαλω το καινουργιο φωτιστικο στο δωματιο του μωρου και βγαζοντας το παλιο ανακαλυψαμε οτι το ταβανι εχει 3 τρυπες, τωρα πρεπει να ερθει ο μπογιατζης να τις κλεισει να ξαναβαψει το ταβανι, να ερθει ο ηλεκτρολογος για το δωματιο, την κουζινα και το μπανιο και ο αλουμινας γιατι χαλασε το μπατζουρι, ολα μαζι, και δεν μου φτανανε αυτα ξαφνικα εδω και 20΄δεν εχουμε ρευμα, παλι καλα που εχει μπαταρια ο υπολογιστης αλλιως...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα σας κοριτσακια

πρωι πρωι παλι εγω...ο γιος μου πινει κακαο:tongue: η μεγαλη ακομα κοιμαται:rolleyes: ενιωσα το μωρο σα να κατεβαινει μολις ξυπνησα.το εχω ξανανιωσει αυτες τις μερες.μαλλον αρχιζει να παιρνει θεση:rolleyes: εμοτικον που ουρλιαζει...!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Εγω είμαι χάλια σήμερα. Μολις ήρθα από γιατρό χθες βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου έκανα συνέχεια εμετούς και διαρροιες :cry: Τώρα πήγα γιατρό και είπε έπιασα γαστρεντερίτιδα :evil: Με έβαλε να κάνω διαιτα μόνο ρύζι μήλα και κρακερς :? Και μου έδωσε και κάτι χαπάκια που δικαιούμαι για την εγκυμοσύνη και γενικά νιώθω μια κομμάρα άλλο πράγμα :|:cry: Εχω κάτσει στο καναπέ και χαζεύω τα πρωινάδικα τώρα.

Ουτε εγώ έχω βγάλει τα χειμωνιάτικα μου παπούτσια αλλά νομίζω θα μου κάνουν γιατί στον γιο μου ήταν χειμώνας και δεν είχα αλλάξει size μόνο κάτι μπότες αντί 37 που φόραγα τις πήρα 38 και μετά που γέννησα ήταν μεγάλες μου :? Οπόταν μην ανησυχείτε μετά επανέρχεται το πόδι .

Σήμερα άλλαχε ο καιρός απότομα έχει πέσει 4 βαθμούς κάτω και νομίζω ότι πρέπει να αρχίσω να φοράω χειμωνιάτικα και ρούχα γιατί μέχρι τώρα με κρατούσαν οι ζέστες

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα συνεγκυούλες!

Δήμητρα χθες προσπάθησα να κοιμηθώ και γι'αυτό δεν απάντησα!Είναι συχνά τα πετρώματα και συνοδεύονται απο πόνο στη μέση και πόνο χαμηλά στην κοιλιά. Είδα και ο γιατρός οτι ανησύχησε λίγο.Θα πάω αύριο να με βάλουν στο μηχάνημα να ηρεμήσω.

Ελένη τελικά μια χαρα τις καταλαβαίνεις τις συσπάσεις άμα αρχίσουν.

Κούλλα περαστικά.Την μισώ την γαστρεντερίτιδα.Μια φορά την πέρασα και ήμουν και έξω στο δρόμο.Στις καφετέριες που μπήκα έπρεπε να απολυμάνουν μετα.:tongue: Εμένα απο χθες με ενοχλεί λίγο ο λαιμός.Ελπίζω να μην χειροτερέψει.

Trianmelli υπομονή.Συνήθως έτσι γίνεται.Ξεκινάς να φτιάξεις ένα πράγμα και εμφανίζονται άλλα 100.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημερα σε ολες βραζψω καστανααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!αναμπελλλλ στασου μυγδαλαααααααααααααααα!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

nikx τελικά κατάλαβα οτι έχω νιώσει συσπάσεις μερικές φορές, έχει πόνο περιόδου στην κοιλιά και στην μέση..το κατάλαβα εχτές που μου εξήγησε αναλυτικά η Δήμητρα πως είναι οι συσπάσεις! Κούλα περαστικά σου εύχομαι, κάνε οτι σου είπε ο γιατρός και όλα καλά θα πάνε! Δήμητρα τα ίδια και εγώ αισθάνομαι από χτες το βράδυ, το είχα γράψει, το μωρό πολύ χαμηλά και με ενοχλεί κιολας, αισθάνομαι τα κόκαλά του νομίζω:confused: σε σημείο που με ενοχλεί αφάνταστα ώρες-ώρες! trianmeli τρίτωσε το κακό οπότε μην ανησυχείς, δεν θα συμβεί και κάτι άλλο!:rolleyes:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...