Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Και να ήθελα, στην επαρχία δε βρίσκεις μικροβιολογικο ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή. Οπότε γι αυτό δεν είπα κι εγώ κάτι. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η ψυχή μου έφυγε σήμερα... Χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω κανένα κοριτσάκι και φυσικά χωρίς να θέλω να αγχώσω καμία μέλλουσα μανούλα ή κάποιο κοριτσάκι που βρίσκεται στην προσπάθεια να αποκτήσει παιδάκι, θα ήθελα απλώς να ενημερώσω ότι σήμερα η ψυχούλα που βρισκόταν μέσα μου αποφάσισε πως είναι καλύτερα να πετάξει μακριά μου... Έτσι απλά, χωρίς λόγο και χωρίς αιτία, χωρίς κάποιο σημάδι, απλά το ένστικτό μου έκανα σήμερα υπέρηχο για να διαπιστώσω πως η καρδούλα από το μπεμπέκι μου είχε σταματήσει να χτυπάει...

Αύριο, έχω ραντεβού στο μαιευτήριο για το "αναπόφευκτο"...

Δεν θα με χάσετε όμως...

Θα είμαι μαζί σας γιατί σας έχω ανάγκη...

Δομνίνα μου...Είμαι εδώ...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δομνίνα μου, δεν έχω λόγια κοπέλα μου. Μα έτσι ξαφνικά ρε γμτ; Πραγματικά σοκαρίστικα γιατί πίστευα πως ήσουν μια χαρά! Φυσικά και θα είμαστε κοντά σου για ό,τι χρειαστείς και θα προσπαθήσουμε να σε συντροφεύσουμε για να απαλύνουμε έστω και ελάχιστα τον πόνο σου.

Kοριτσάκι μου γλυκό ειλικρινά δεν έχω λόγια παρηγοριάς! Πονάω κάθε φορά που μαθαίνω τέτοια για μια μανούλα. Στο καφέ του Αυγούστου είχαμε μια κοπέλα που έχασε την μπέμπα της στον 8ο μήνα! Δεν περνάει μέρα που να μην την σκεφτώ... Για μένα δεν έχει σημασία σε ποιο στάδιο βρισκόταν η κύηση... Ζω κι εγώ όπως και κάθε κοπέλα την ίδια αγωνία. Θα πάνε όλα καλά? Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο σου κι είμαι σίγουρη ότι κανένας λόγος παρηγοριάς δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση το μόνο που σκέφτομαι κι αναρωτιέμαι είναι το γιατί?? Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κοπέλα μου ο χρόνος να γιατρέψει όσο είναι δυνατόν την πληγή αυτή. Δώσε στον εαυτό σου όσο χρόνο χρειάζεται και να θυμάσαι όσο σκληρό κι αν ακούγεται ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Επίσης να θυμάσαι ότι το αγγελάκι σου θα σε προστατεύσει και όταν θα κρατάς στην αγκαλίτσα σου το μωρό που θα έρθει (γιατί θα έρθει να είσαι σίγουρη!) όλα θα γίνουν μια τρυφερή ανάμνηση. Είμαστε εδώ για ότι θες. Για σένα και για την Κατερίνα μας! Εύχομαι καμία άλλη κοπέλα να μη ζήσει τέτοιο πόνο.

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να ηρεμίσω..δεν μπορώ να το πιστέψω...Νιώθω σαν να μου συνέβη για δεύτερη φορά...

Δομνίνα μου κάνε κουράγιο κορίτσι μου.Θα τρελαθώ....

Οχι, δεν έχει σχέση σε πιο στάδιο βρίσκεται η κάθε κοπέλα. Καμία σχέση. Η κάθε εγκυμοσύνη είναι σημαντική ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ..Και σε εμένα είπαν "ήταν στην αρχή, μην σκάς"..Σκάω..Σκάω γιατί ήταν μια "ζωούλα"..Την ονειρεύτηκες, την περίμενες, την λάτρεψες από την πρώτη μέρα

... Γ@μ&τ*...

Συγνώμη

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά!

Σας ευχαριστώ όλες από καρδιάς... Τα λόγια σας είναι πραγματικό βάλσαμο.

Χθες όλα πήγαν καλά. Ο γιατρός είπε ότι πήγαν όλα τέλεια και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Ήδη από χθες δεν έχω σχεδόν καθόλου πόνους και αίμα μόνο μια σταγόνα. Επίσης είπε ότι ευκαιρία είναι να ξεκινήσουμε πάλι το συντομότερο την προσπάθεια και μάλλον αυτό θα κάνουμε.

Δεν το βάζω κάτω.. τουλάχιστον σταμάτησε νωρίς...

Εσείς μη μου ανησυχείτε.. τα μπεμπέκια σας έρχονται... Το δικό μου θα αργήσει λίγο παραπάνω αλλά θα έρθει σίγουρα!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Βρε κορίτσια είμαι πολύ μεγάλη γαιδούρα...Μα είναι δυνατόν να μην σας ενημερώσω? Τελείως συμπτωματικά σήμερα μπήκα να δώ τι κάνετε και είδα οτι ρωτούσατε για μένα με ενδιαφέρον...χίλια συγνώμμη ειλικρινά μην με παρεξηγείτε έχω χαζέψει τώρα τελευταία μου φαίνεται...

Καταρχήν Δομνίνα μου δεν έχω λόγια να σου πώ...ίσως επειδή το έπαθα περυσι τέτοια εποχή και ακόμα το θυμάμαι..το μόνο που έχω να σου πώ και το πιο πιθανό είναι να μην θέλεις καν να το ακουσεις τώρα οτι ο οργανισμός σου δουλέυει σωστά, και έτσι θα έισαι σίγουρη πως οταν με το καλό έρθει το μωράκι σου θα είναι ένα υγειέστατο πλάσμα και θα είναι πολυ σύντομα θα το δεις! Έχε πίστη και δύναμη και όλα θα γίνουν στο υπόσχομαι αυτό!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Σχετικά με την πορεία της εγκυμοσύνης μου ως τώρα.. Καταρχήν όπως πολύ σωστά είπατε άλλαξα γιατρό και είδα την υγειά μου!! Καμία σχέση φεύγωντας απο το ιατρείο του νιώθω οτι πετάω, εχω απολύτη σιγουριά και εμπιστοσύνη και αυτό με κάνει να βλέπω τα πάντα πιο αισιόδοξα!

Μια Πέμπτη που σας είχα γράψει είχα πάει στον προηγούμενο γιατρό και θυμάστε τι είχε γίνει και την επόμενη Τετάρτη πήγα στον καινούργιο γιατρό όπου ακούσαμε καρδούλα μάλιστα χτυπούσε με 136 πάλμους και ήμουν τότε 6 εβδ και 6 ημερών! Υπερυχογραφικά μια χαρά το παιδί αντιστοιχεί πλήρως με τις ημερομηνίες και όλα καλά. Το μόνο κακό που με αγχώνει είναι οτι στην 6η εβδομάδα είδα καφε υγρά και ξεκινήσαμε ultrogestan και troforcard όταν με είδε ο νεος γιατρός είδε οτι υπήρχε αποκόλληση αλλά ήταν πολύ μικρή ξεκουράστηκα μια εβδομάδα χωρίς δουλειά κτλ μόνο ξάπλα και σταματησαν τα καφε υγρά..

Προχθές όμως ξαναέιδα :( αφού μίλησα με τον γιατρό μου και εφοσον δεν ειχε ιατρείο χθες πήγα στο Μητέρα και κάναμε υπέρυχο όπου εκει διαπιστώσαμε οτι ναι μεν το ζουζούνι έχει μεγαλώσει απίστευτα μέσα σε μια εβδομάδα με χτύπους καρδιάς 175 παρακαλώ...όμως...η αποκόλληση μεγάλωσε κ αυτή με την σειρά της. Οπότε ο γιατρός μου είπε να κάτσω τουλάχιστον 1 όλοκληρη εβδομάδα εκτός εργασίας και ξάπλα και να με ξαναδεί την επόμενη εβδομάδα να δούμε τι γίνεται με την αποκόλληση. Επίσης μου άυξησε την ποσότητα του ουλτροτζεστάν και του τροφοκάρντ.

Βρε κοριτσάκια θα πάνε όλα καλά τι λέτε? Αα να σας γράψω τι ακριβώς λέει ο υπέρυχος.. Στο πρόσθιο αριστερό πλάγιο τμήμα του σάκου απεικονίζεται αποκόλληση του φθαρτού διαμέτρου 41 χιλ.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελική μου καλημέρα σου, καλή βδομάδα και καλό μήνα!

Κοριτσάκι μου έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτά που λες. Γι' αυτό κι εγώ ότι έγινε το άφησα πίσω μου και κοιτάω μπροστά..

Όσον αφορά το θέμα της αποκόλλησης επειδή κι εγώ ταλαιπωριόμουν ένα μήνα είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά φτάνει να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού σου. Είναι πολύ σημαντικό να του έχεις εμπιστοσύνη και να αισθάνεσαι ασφάλεια μαζί του. Έτσι η εγκυμοσύνη σου θα εξελιχθεί ομαλά μέχρι τέλους..

Ξάπλα λοιπόν και όχι χαζομαρίτσες..

Φιλάκια στο μπεμπάκι σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα, τα ειχα δει τα νεα σου ...αλλα τα λογια τα θεωρω πολυ φτωχα.....

κοιτα μπροστα και κανε κουραγιο ...ερχεται καλοκαιρι να χαλαρωσεις ..και να ευχεσαι το καλυτερο!!!

εγω το σαββατο περασα δυσκολα ..βγηκαμε για καφε και κουραστηκα λιγο οπως φανηκε με τη μικρη ...και μετα ειχα πολλα υγρα , πονους, κραμπες ...( μαλλον συσπασεις)..ευτυχως κυριακη μεσημερι ημουν καλυτερα ...γιατι ημουν ετοιμη να παω μητερα για υπερηχο !!!πολυ φοβηθηκα και εκατσα πολυ ξαπλα ...

σας το λεω και οσες ειστε εγγυος στο πρωτο σας νινι ...ξεκουραση κοριτσια, μην πιεζετε τον εαυρο σας !!ο γιατρος μου παντα λεει ξεκουραση ....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Δομνίνα μου είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι είσαι αισιόδοξος άνθρωπος και κοιτάς μπροστά! Μπράβο σου κοπέλα μου! Άνθρωποι σαν κι εσένα πάντα βγαίνουν νικητές! Εύχομαι σύντομα να αναρρώσεις και να νιώσεις έτοιμη να προχωρήσεις! Και σύντομα να μπεις με χαρούμενα νέα κι όλα να σου πάνε καλά!

Εγώ στην αναμονή μέχρι της 10 Μαΐου...δε σας κρύβω ότι το ίδιο απόγευμα... φλέρταρα με την ιδέα για έναν υπέρηχο σε μια κλινική που είναι κοντά στο σπίτι μου... γιατί έλεγα της μάνας μου ότι δε νιώθω καλά. Αλλά φοβάμαι και τους υπερήχους λες κι αν κάτι πάει στραβά και το μάθω λίγο αργότερα θα έχει σημασία... Αυτό το προαίσθημα πάντως ότι κάτι δεν πάει καλά πολλές φορές το νιώθω κι εγώ αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα έχω διαψευσθεί... Εύχομαι έτσι να συνεχίσει. Κι εννοείται ότι όλο εφιάλτες βλέπω. Κλασικά είναι αυτά...τα θυμάμαι κι από την 1η εγκυμοσύνη. Κι όταν δεν έχεις συμπτώματα κι έχεις και την αποκόλληση το άγχος σε ακολουθεί.

Ξεκούραση χρειάζεται πραγματικά αλλά όλα είναι και θέμα τύχης. Ίσως να είναι λάθος που διαβάσαμε και ενημερωθήκαμε για τις τόσες περιπτώσεις...και το άγχος θα μας ακολουθεί συνεχώς... Από τη στιγμή εξάλλου που παίρνεις την απόφαση να γίνεις γονιός το άγχος ξεκινάει και δεν τελειώνει παρά μόνο όταν κλείσεις τα μάτια σου! Μόνο υγεία εύχομαι για εμάς και τα παιδιά όλου του κόσμου κι όλες οι γυναίκες που το λαχταρούν να γίνουν μανούλες! Δυο χρόνια τώρα που μπαίνω στο φόρουμ είδα αν όχι όλες, σχεδόν όλες τις κοπέλες που προσπαθούσαν επί χρόνια να κάνουν μωράκι να δείχνουν με καμάρι τη φωτογραφία από το νεογέννητο μωράκι τους! Όλα θα πάνε καλά για όλες μας! ;)

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Δεν είμαστε σούπερ ήρωες ούτε η super woman.. Απλές καθημερινές γυναίκες είμαστε που παλεύουμε για να φέρουμε ένα ανθρωπάκι στον κόσμο τούτο. Μπορεί για ορισμένες από εμάς να αργεί λίγο αλλά σίγουρα θα έρθει κάποια στιγμή.

Μην πιέζετε και μην υπερβάλλετε στις δυνάμεις σας.. Προέχει το μωρό σας τώρα, αυτό είναι πάνω απ' όλα.

Εγώ έκλεισα κιόλας ραντεβού για την Παρασκευή με τον εξωσωματικό γιατρό να συζητήσουμε το όλο θέμα και να δούμε πως θα προχωρήσουμε..

Εννοείται πως θα σας ενημερώσω!

Φιλάκια σε όλα τα μαγουλάκια!

L2qIp2.png

Χαιρετώ τα "πεσμένα" κοριτσάκια. Άντε καλέ ανεβείτε λίγο. Α μα πια.... Όλα καλά θα πάνε για όλες μας είτε νωρίτερα είτε λίγο αργότερα! :lol:Εγώ για δουλειές έχω χώσει τον καημένο τον άντρα μου που άλλο που δεν ήθελε να τον αφήσω να με βοηθήσει. Μέχρι στιγμής βάζει σκούπα, πλένει πιάτα και προχθές καθάρισε και το μπάνιο υπό τις οδηγίες μου φυσικά. :mrgreen::shock::mrgreen:Σήμερα έρχεται και η πεθερά μου. Ε ρε γλέντια!!!

καλα θα περασεις !!!!εγω τον αντρα μου το χωνω ....δεν εχει και επιλογη ο κακομοιρης ..τη μανα μου τη χωνω ....αλλα πεθερα !!!!!μπααααα....

βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα ....αλλα προσεχε μην παρεις καμια συγχυση ...

Δομνινα, καλα κανεις και το κοιτας ετσι συντομα , να πανε ολα καλα!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...