Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Η πιο ζωντανη απόδειξη ότι μπορεί όλα να είναι καλά είμαι εγώ!!! Στις 19/11 θετική χοριακη με τιμή 346, δύο μέρες μετά πτώση της χοριακης στο 238, ούτε καν αύξηση μικρή, πτώση! Ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και 4 ημέρες μετά η χοριακη ήταν 4800!!!Είδαμε και σάκο! Μια μέρα εμφάνισα λίγο ροζ με καφέ και πόνους περιόδου αλλά μετά τίποτα απολύτως. Τώρα αν έκανε βλακεια το εργαστήριο ποτέ δε θα το μάθω... πιστεύω πώς όχι γιατί είναι πολύ καλή και με πολύ καλά μηχανήματα. Εσύ επειδή έχεις βάλει πολλά έμβρυα που είναι άριστα, είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχει συμβεί αυτό! Εμένα μόνο το 1 από τα τρία ήταν άριστο! Να είσαι συγκρατημένη και βασικό τα φάρμακα σου σωστά και επανάληψη οπότε είπε ο γιατρός. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια ολα καλα στο γιατρο ο τοκογραφος μια χαρα μονο η πιεση ειναι στον πατο:rolleyes: δευτερα βγαινουν και οι αιματολογικες.ο σιδηρος ποσο να πηγε αραγε..κατι μου λεει οτι επεσε γιατι εχω πολλες κομαρες.ελπιζω πως οχι γιατι καλα ειχε φτασει 34 απο 28 που ηταν...τωρα τελευταια 15 μερες που ειχα αρρωστα τα παιδια δε προσεχα καθολου τι ετρωγα.μοσχαρι καθολου κ ολο βλακειες ετρωγα.τοστ κ χαζομαρες:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο καιρός χειμωνιάτικος (σχεδόν) και είναι για χουζούρι! Δυστυχώς ο μπαμπάς μας δουλευει μέχρι το βράδυ κι έτσι θα φτιάξω καφεδάκι με άρωμα φουντούκι και θα αράξω στον καναπέ!

Ρε συ Κίσα, είμαστε μακρυά, αλλιώς θα έβαζα και για σένα που σου αρέσει με φουντούκι! ;)

kata θα πιω εγω αστον να λεει το γιατρο...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

μου εχουν σπασει τα νευρα οι καουρες τις τελευταιες μερες.εχω καουρες απο 5 μηνων αλλα τις τελευταιες 10-15 μερες δε παλευονται αλλο.καθε 2 λεπτα εχω καουρα.νομιζω οτι καταπινω φωτιες δεν μπορω αααα

και ναι εχω πιει εχω δοκιμασει τα παντααααααααααααα

μονο ουλτρεξ δεν ηπια!!!

Holy Diver

μου εχουν σπασει τα νευρα οι καουρες τις τελευταιες μερες.εχω καουρες απο 5 μηνων αλλα τις τελευταιες 10-15 μερες δε παλευονται αλλο.καθε 2 λεπτα εχω καουρα.νομιζω οτι καταπινω φωτιες δεν μπορω αααα

μονο ουλτρεξ δεν ηπια!!!

σε καταλαβαινω το βιωνω κι εγω αλλα εμενα αυτο που με σωζει ειναι το γαλα, εγω αυτο που δεν αντεχω ειναι η παλινδρομηση του φαγητου, οταν παω να ξαπλωσω, αφου σκεφτομαι να κοψω το φαι ή να κοψω τον υπνο χτες εφαγα 7 το απογευμα ξαπλωσα 10.30 και παλι τα ιδια καταφερα να κοιμηθω στις 3. Αστα να πανε, και η πεινα ειναι πεινα δεν φευγει υπαρχει συνεχεια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

μονο ουλτρεξ δεν ηπια!!!

Δήμητρα, ο κουμπάρος μου είναι γιατρός στην Αμερική και μου είπε ότι στις εγκυμονούσες με καούρα εκεί προτείνουν χυμό τζιντζερέιλ. Εγώ είχα καούρες για πολύ λίγο στον 7ο αλλά με βοηθούσε πολύ το κρύο γάλα που το έπινα μονορούφι!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

σήμερα εχω πονοκεφαλο ανακατωσούρα και γενικά κάπως είμαι.... Αχ παω Στην πεθερά να φάω και το βράδυ έχουμε επίσκεψη. Φιλία ίσως μπω το βράδυ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κι εμένα με ξαναπιασαν οι καουρες τρώω βλακείες όμως και πρέπει να ξαναμπώ στο πρόγραμμα διατροφής ...το στήθος πονάει και η μέση ενοχλεί. Κάτι άλλο δεν εχω.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εμενα δε μου ποναει το στηθος σχεδον καθολου.η μεση ετσι κ ετσι.αυτο που με ποναει ειναι οι κραμπες που παθαινω στην κοιλια κ οι κλωτσιες της μπεμπας.κ οι συσπασεις καμια φορα

εχω πιει κ γαλα για τις καουρες αλλα μπα.στα προηγουμενα παιδια επιανε καπως.τωρα...ΤΙΠΟΤΑΑΑ

Holy Diver

σε καταλαβαινω το βιωνω κι εγω αλλα εμενα αυτο που με σωζει ειναι το γαλα, εγω αυτο που δεν αντεχω ειναι η παλινδρομηση του φαγητου, οταν παω να ξαπλωσω, αφου σκεφτομαι να κοψω το φαι ή να κοψω τον υπνο χτες εφαγα 7 το απογευμα ξαπλωσα 10.30 και παλι τα ιδια καταφερα να κοιμηθω στις 3. Αστα να πανε, και η πεινα ειναι πεινα δεν φευγει υπαρχει συνεχεια

trianmeli το ίδιο πρόβλημα με σένα έχω.Ζήτησα απο τον γιατρό κανένα φάρμακα και το μόνο που είπε μικρά γεύματα και να μην ξαπλώνω μέχρι δυο ώρες απο την ώρα που έφαγα.το θέμα είναι οτι βασανίζομαι και απογεύματα.Τώρα έχω βρει άλλη λύση.Πίνω ένα ανθρακούχο και μετά το κρύο γάλα. 'Ολο και καλύτερα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

trianmeli το ίδιο πρόβλημα με σένα έχω.Ζήτησα απο τον γιατρό κανένα φάρμακα και το μόνο που είπε μικρά γεύματα και να μην ξαπλώνω μέχρι δυο ώρες απο την ώρα που έφαγα.το θέμα είναι οτι βασανίζομαι και απογεύματα.Τώρα έχω βρει άλλη λύση.Πίνω ένα ανθρακούχο και μετά το κρύο γάλα. 'Ολο και καλύτερα!

και εμενα το ιδιο μου ειπε, και στις περιπτωσεις που δεν αντεχω καθολου να παιρνω zantac, το θεμα ειναι οτι οτι τρωω ελαφρια και ξαπλωνω μετα απο 3 ωρες και παλι τα ιδια εχω ακομα κι αν πιω και γαλα θα δοκιμασω το ανθρακουχο νερο σε ευχαριστω nikx

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

εγω που απο το πρωι στις 7 μεχρι το βραδυ στις 8 που δε ξαπλωνω ουτε ενα δευτερολεπτο...γιατι εχω καουρες συνεχεια εεε?βλακειες!

αμα ειναι να καεις θα καεις!α στο καλο δεν αντεχωωωω καιγομαι τσουρουφλιζονται ολα τα μεσα μου!!πινω κρυο νερο απο το ψυγειο για να ανακουφηστω!αντε πια:(

Holy Diver

εγω που απο το πρωι στις 7 μεχρι το βραδυ στις 8 που δε ξαπλωνω ουτε ενα δευτερολεπτο...γιατι εχω καουρες συνεχεια εεε?βλακειες!

αμα ειναι να καεις θα καεις!α στο καλο δεν αντεχωωωω καιγομαι τσουρουφλιζονται ολα τα μεσα μου!!πινω κρυο νερο απο το ψυγειο για να ανακουφηστω!αντε πια:(

Δημητρα κουραγιο και υπομονη κοντευεις

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Tο μωρό το αισθάνομαι πολύ έντονα και πολύ χαληλά στην κοιλιά μου, τόσο πολύ σε σημείο που με ενοχλεί αφάνταστα!!! Πήγα να βάλω και τα παπούτσια μου τα χειμωνιάτικα για να πάω στο τζάμπο και δεν μου έκαναν!!!!!!! Ούτε οι μπότες ούτε τα αθλητικά που πήρα πέρισυ!! Και έτσι κλείστηκα στο σπίτι και πήγαν οι άλλοι αντί να πάω εγώ!!! όλοι λείπουν και κάθησα μόνη στο σπίτι.... Τα νεύρα μου!!!! :evil: Φταίω εγώ τώρα που θα χτυπήσω ένα σουβλάκι?????

MbGIp1.png

Tο μωρό το αισθάνομαι πολύ έντονα και πολύ χαληλά στην κοιλιά μου, τόσο πολύ σε σημείο που με ενοχλεί αφάνταστα!!! Πήγα να βάλω και τα παπούτσια μου τα χειμωνιάτικα για να πάω στο τζάμπο και δεν μου έκαναν!!!!!!! Ούτε οι μπότες ούτε τα αθλητικά που πήρα πέρισυ!! Και έτσι κλείστηκα στο σπίτι και πήγαν οι άλλοι αντί να πάω εγώ!!! όλοι λείπουν και κάθησα μόνη στο σπίτι.... Τα νεύρα μου!!!! :evil: Φταίω εγώ τώρα που θα χτυπήσω ένα σουβλάκι?????

Οχι δεν θα φταις,δεν θα φταις! :wink: Αχ λέω και εγώ να ανεβοκατεβάσω τα παπούτσια μου και με έβαλες σε σκέψεις.Λες να μην μου μπουν? ωχ,ωχ!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...