Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Η πιο ζωντανη απόδειξη ότι μπορεί όλα να είναι καλά είμαι εγώ!!! Στις 19/11 θετική χοριακη με τιμή 346, δύο μέρες μετά πτώση της χοριακης στο 238, ούτε καν αύξηση μικρή, πτώση! Ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και 4 ημέρες μετά η χοριακη ήταν 4800!!!Είδαμε και σάκο! Μια μέρα εμφάνισα λίγο ροζ με καφέ και πόνους περιόδου αλλά μετά τίποτα απολύτως. Τώρα αν έκανε βλακεια το εργαστήριο ποτέ δε θα το μάθω... πιστεύω πώς όχι γιατί είναι πολύ καλή και με πολύ καλά μηχανήματα. Εσύ επειδή έχεις βάλει πολλά έμβρυα που είναι άριστα, είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχει συμβεί αυτό! Εμένα μόνο το 1 από τα τρία ήταν άριστο! Να είσαι συγκρατημένη και βασικό τα φάρμακα σου σωστά και επανάληψη οπότε είπε ο γιατρός. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω βασικα φοβομουν να τα βαλω ανασκελα για να μη κανουν γουλιτσες κκ πνιγουν.μεχρι 2 μηνων τα εβαζα στο πλαι

το μπρουμυτα δε συνησταται πλεον απο κανεναν γιατρο

παω να ετοιμασω τη μεγαλη για το σχολειο φιλακιαααααα

Holy Diver

εγω σημερα εχω ενοχλησεις στη μεση,οχι πονο αλαλ ενοχλησεις,το στηθος καλα κρατει,συνεχιζει το τσιμπημα...συσπασεις δε νιωθω πολλες πολλες

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλή σας μέρα !!!!

Πρωινή σήμερα και εγώ. Εχω τελειώσει τις δουλειές μου και είπα να μπω να δω τι κάνετε.

Εμένα ο γιατρός και στον γιο μου μόνο ανάσκελα μου έλεγε και το ίδιο μου λέει και τώρα. Οπόταν τα σφινάκια στο πλάι είναι αχρίαστα. Αυτό που διαιρωτούμε είναι το μαξιλάρι που μπαίνει πίσω από το κεφαλάκι για να είναι λίγο ανασηκωμένο για να μην πνίγονται δεν ξέρω στον γιο μου δεν χρησιμοποίησα τώρα σκεφτόμουν αν θα έπερνα δεν ξέρω.

Επίσης πήρα ένα κουτί για να βάλω τα κεραστικά και λέω να το διακοσμήσω σήμερα να περάσει λίγο η ώρα μιας και δεν έχω τίποτα σήμερα να κάνω.

Α κορίτσια μην ξεχάσετε να βαλετε στην τσάντα σας ρούχα επιστροφής από το μαιευτήριο.

Κισα και εμένα μαρέσει πολύ το Κυβέλη και όπως είπα το έχω πρώτο στην λίστα. Το θέμα είναι να ξηγηθώ με τον παπά της εκκλησίας να δω ότι το βαφτίζει σίγουρα μην έχουμε προβλήματα μετά

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Βρε κορίτια πέρασε ο καιρός και έμειναν λιγότερες από 30 μέρες δεν το πιστεύω. Πότε ήταν πάνω απο 100 καλέ και τώρα μείνανε μονάχα λίγες μέρες και θα έχουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Βρε κορίτια πέρασε ο καιρός και έμειναν λιγότερες από 30 μέρες δεν το πιστεύω. Πότε ήταν πάνω απο 100 καλέ και τώρα μείνανε μονάχα λίγες μέρες και θα έχουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας :D

Και εγώ τώρα που τελειώνουν οι μέρες λέω αμάν πως θα τα βγάλω πέρα μαζί του όταν έρθει. :rolleyes:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

:evil: Τα νεύρα μου οι γιατροί του ικα απργούν και πήγα τζάμπα:evil: ήθελα να μου γράψει το ντόπλερ γιατί την Δευτέρα έχω ραντεβού να την κάνω, τελικά μου την έγραψε ο διευθυντής και μου είπε να ξαναπάω αύριο για να μου βάλει και ο γιατρός μια σφραγίδα!:evil: Οί απαντήσεις απο τις εξετάσεις αίματος και ούρων βγήκαν πολύ καλές!

MbGIp1.png

Δεν ξερω ρε κοριτσια εμενα μαλλος ο γιατρος μου ειναι περιεργος γιατι μου εκοψε πολλα τι να πω, kata ωραια τα νεα σου μπραβο, παντως τι να πω ειστε φοβερες κανω μια ωρα να πω και εχετε γραψει 1 σελιδα, εγω μολις μαγειρεψα, κοτοσουπα, σκουπισα και σφουγγαρισα, Βασιλικη με ολα αυτα που εφτιαξες τι να πω πραγματικα σε χαιρομαι χαρας το κουραγιο σου. Παντως κοριτσια οι συμβουλες σας ειναι πολυ χρησιμες σε κοπελες σαν κι εμενα που ειμαι τελειως ασχετη και δεν εχω και ιδιαιτερη βοηθεια ευχαριστω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Τις καλημέρες μου ξανά κορίτσια, μιας και ξεράθηκα στον ύπνο. Τη νύχτα στριφογυρνάω σαν σβούρα!

Εγώ την έκανα τη βλακεία και το αγόρασα το σφηνάκι και τώρα με αυτά που διαβάζω πάει για πέταμα!

Ο καιρός χειμωνιάτικος (σχεδόν) και είναι για χουζούρι! Δυστυχώς ο μπαμπάς μας δουλευει μέχρι το βράδυ κι έτσι θα φτιάξω καφεδάκι με άρωμα φουντούκι και θα αράξω στον καναπέ!

Ρε συ Κίσα, είμαστε μακρυά, αλλιώς θα έβαζα και για σένα που σου αρέσει με φουντούκι! ;)

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...