Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου μην απελπίζεσαι, όντως υπάρχει αυτή η πιθανότητα, οπότε θα φανεί. Θα κάνεις κ άλλη χοριακη?

Ναι μου είπε ο γιατρός να πάω κ την παρασκευή αλλά κ Δευτέρα. Αλλά δεν νοιωθω κάτι σήμερα, από κάτω, εννοώ στην μήτρα μου… της προηγούμενες μέρες ένιωθα ενοχλήσεις. Τώρα έχω ακόμη πρησμένο στήθος κ κολπικές εκκρίσεις κ σαν ένα μπούκωμα στην μήτρα. Μακάρι να είναι κάποιο σύμπτωμα κ να ισχύει ότι μου είπε ο γιατρός. 

πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φυσικά και υπάρχει και αυτή η πιθανότητα καθώς δεν έπεσε η χοριακη σου....μην απελπιζεσαι κορίτσι μου...λογικά παρασκευή πάλι θα πας ε???στο εύχομαι να είναι όλα καλά!!!

Ναι την Παρασκευή κ Δευτέρα, όπως απάντησα στην άλλη κοπέλα από συμπτώματα έχω ακόμη πρησμένο στήθος μπούκωμα στην μήτρα κ κολπικές εκκρίσεις. Βέβαια δεν νιώθω τις ίδιες ενοχλήσεις στην μήτρα όπως τις προηγούμενες μέρες. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να πεις το γιατρο να εξετασετε την χολεσταση σου.για καλοκαι για κακο για να αποκλεισεις αυτο το ενδεχομενο.αλλιως μαλλον ειναι απειδη ανοιγει το δερμα σου.βαζε λαδακι για εγκυμοσυνη αλλα τη χολεσταση να επιμενεις.μπορει να σπου πει οτι δεν χρειαζεται κλπ.αν σου πει ετσι να πας αλλου να την κανεις την εξεταση

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

κούλα μου αρέσει το κυβελη πολύ!με έχει ρημαξει το μωρό πονάει. Επίσης πονάει και το στήθος οι ρογες βασικα αυτές τις μέρες πακέτα και πολλές φορές της μέρας

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κορίτσια βαφετε τα μαλλιά σας γιατί εγώ φοβάμαι. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά. Και τις φυτικες φοβάμαι.11 στο θηλασμό κάνει;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

και μενα μ εχει ρημαξει.ειδικα αυτη η αισθηση οτι θα κατουρισω πανω μου δε την μπορω πια ελεος

μολις γεννησω θα αρχισω να τρεχω χαχαχα

ετσι εκανα οταν γεννησα το γιο μου.ενιωσα οτι μου φυγε εναβαρος τεραστιο.μιση ωρα μετα τη γεννα ανεοκατεβαινα τα σκαλια γρηγορα γρηγοα για να παω στο καφε του νοσοκομειου η στο κυλικειο.μονο κ μονο για να νιωσω οτι κινουμαι ελευθερα!εκανα μπανιο σαν τρελη τι τελεια που ηταν.αυτα ειναι τα καλα οταν γεννας φυσιολογικα.ειναι τελεια η αισθηση μετα οτι ''ξεμπερδεψες'':rolleyes:

Holy Diver

κουλα ηρεμισε καλε.οτι να ναι ειναι οι μετρησεις τελικα.εμενα πριν 15 μερες υποτιθεται ηταν συμφωνα με τον γυναικολογο μου 2200(34 εβδ τοτε)

και χτες...15 μερες μετα...αλλος γυναικολογος στο νοσοκομειο μου την εβγαλε 3550:rolleyes: οτι να ναι λεμε...

σφινακι μη παιρνεις και εισικα μαξιλαρια κ χαζομαρες...μια κουβερτουλα φιλς ρολο η μια πανουλα ρολο αρκει.το νεογεννητο δε γυρναει καν.δεν μπορει να την ξεδιπλωσει.

απλα το βαζεις για να το στερεωνει στα πλαγια

Καλημέρα κι από εμένα! Δεν γεννάω το Νοέμβρη, γέννησα ήδη τον Ιούνη, αλλά εσάς μπαίνω και σας διαβάζω πότε πότε, έχετε πλάκα!!!:mrgreen:

Θέλω να συμφωνήσω με τη Δήμητρα για το σφηνάκι. Ειλικρινά ήταν η πιο άχρηστη αγορά που έκανα πριν γεννήσω. Τα μωρά ούτε καν κουνιούνται στην αρχή, όπου τα βάζεις εκεί τα βρίσκεις. Άσε που η δικιά μου δυσανασχετούσε κιόλας μόλις την έβαζα στο σφηνάκι. Οπότε μην πάρετε γιατί θα πάει υπέρ πίστεως.

Με την πωλήτρια στα Λητώ όμως τσαντίζομαι που μου είπε πως είναι απαραίτητο και μου το πούλησε 40 ευρουδάκια στην νέα και ΑΣΧΕΤΗ μέλλουσα μαμά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα! Δεν γεννάω το Νοέμβρη, γέννησα ήδη τον Ιούνη, αλλά εσάς μπαίνω και σας διαβάζω πότε πότε, έχετε πλάκα!!!:mrgreen:

Θέλω να συμφωνήσω με τη Δήμητρα για το σφηνάκι. Ειλικρινά ήταν η πιο άχρηστη αγορά που έκανα πριν γεννήσω. Τα μωρά ούτε καν κουνιούνται στην αρχή, όπου τα βάζεις εκεί τα βρίσκεις. Άσε που η δικιά μου δυσανασχετούσε κιόλας μόλις την έβαζα στο σφηνάκι. Οπότε μην πάρετε γιατί θα πάει υπέρ πίστεως.

Με την πωλήτρια στα Λητώ όμως τσαντίζομαι που μου είπε πως είναι απαραίτητο και μου το πούλησε 40 ευρουδάκια στην νέα και ΑΣΧΕΤΗ μέλλουσα μαμά.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια, καλημέρα my_beba να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Μια φλις κουβερτούλα είναι οτι πρέπει για να στηρήξει την πλατούλα του μωρού...τα υπόλοιπα απλά τα έχουν βγάλει για να πουλάνε!!!!!

MbGIp1.png

elenikaram καλημέρα! Τελικά κι εγώ κατέληξα να της βάζω στην πλατούλα μια πικέ κουβερτούλα τυλιγμένη ρολό και ήταν μια χαρά.

Καλά πόσες μ@λ@κίΕς αγοράσαμε τελικά τσάμπα και βερεσέ δεν λέγεται..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...