Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

εξαρτάται, ποια μέρα από την εμβρυομεταφορα την έκανες?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μάλιστα...μπορεί να μου έχει τύχει και να μην το έχω καταλάβει!!:confused:

Ελένη και εγώ νομίζω οτι δεν τις καταλαβαινω τις συσπάσεις.Φοβαμαι οτι θα γεννλαω και δεν θα το πάρω χαμπαρι!

Σήμερα πονάω χαμηλά στην κοιλιά και δεν ξέρω τι είναι τώρα αυτός ο πόνος!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη και εγώ νομίζω οτι δεν τις καταλαβαινω τις συσπάσεις.Φοβαμαι οτι θα γεννλαω και δεν θα το πάρω χαμπαρι!

Και εγώ έχω πόνο χαμηλά στην κοιλιά σήμερα αλλά ίσως να είναι απο την κούραση γιατί κουράστηκα πολύ σήμερα!

MbGIp1.png

Και εγώ έχω πόνο χαμηλά στην κοιλιά σήμερα αλλά ίσως να είναι απο την κούραση γιατί κουράστηκα πολύ σήμερα!

και εγω ποναω χαμηλα στην κοιλια και δεν μπορω να καταλαβω γιατι, επισης δεν καταλαβαινω τις συσπάσεις τι κακο κι αυτο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Βλέπω είμαστε πολλές οι άσχετες! Πήρατε τον γιατρό σας? Λέω να μην τον πάρω ακόμα να δω πως θα πάει και το βράδυ!

Ασχετο σημερα βάλαμε το χαλί και την κουρτίνα στο δωμάτιο και μέχρι το σάββατο μας είπανε οτι θα έρθουν τα πράγματα.Επιτέλους!

Ελένη περιμένουμε φωτογραφίες.Ψάξε να βρεις πως ανεβαίνουν! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κοριτσια οι πρωταρες συνηθως δε καταλαβαινουν τις συσπασεις γιατι δεν ειναι τοσο εντονες οσο στα επομενα παιδια.κ εγω δεν καταλαβαινα στο πρωτο τιποτα.οποτε ηρεμια!

Holy Diver

Διαφημίσεις

κουλα ηρεμισε καλε.οτι να ναι ειναι οι μετρησεις τελικα.εμενα πριν 15 μερες υποτιθεται ηταν συμφωνα με τον γυναικολογο μου 2200(34 εβδ τοτε)

και χτες...15 μερες μετα...αλλος γυναικολογος στο νοσοκομειο μου την εβγαλε 3550:rolleyes: οτι να ναι λεμε...

σφινακι μη παιρνεις και εισικα μαξιλαρια κ χαζομαρες...μια κουβερτουλα φιλς ρολο η μια πανουλα ρολο αρκει.το νεογεννητο δε γυρναει καν.δεν μπορει να την ξεδιπλωσει.

απλα το βαζεις για να το στερεωνει στα πλαγια

Holy Diver

αν πονατε σαν περιοδο αυτο ειναι συσπαση που συνηθως συνοδευεται με πετρωμα κοιλιας.δηλαδη η κοιλια γινεται παντου σκληρη και μουδιαζει.δεν ειναι απαραιτητο ομως.απλα να χρονομοτρατε καθε ποτε ερχεται ο επομενος πονος η το επομενο πετρωμα.

Holy Diver

μη στεναχωριεσαι ο πονος της γεννας ειναι αλλιως...ειναι σα να εχεις δυσμηνοροια(δε ξερω αν ειχες ποτε) μαζι με πονο διαροιας:tongue:κ ταυτοχρονα νομιζεις οτι θα κανεις κακα σου:rolleyes:

Holy Diver

γεια σας φουσκωτουλες τι κανετε τι κανουν τ αγελουδια σας . εγω σημερρα προχωρουσα και ενιωθα τον μικρο παρα πολυ χαμηλα περπαρουσα κ πονουσα σαν ν εφευγε σημερα. οσο για τις συσπασεις τις ενιωσα στον 5 μηνα μετα απο εκει δεν ξανα ενιωσα συσπασεις η κοιλιτσα μ ειναι μικρη κ δεν εχει χωρο ο μικρος ν κλωτσησει μ ποδαρακι ολο με χερακι :D:grin:

Διαφημίσεις

μια δεξια μια αριστερα οπου να ναι οχι συνεχεια ομως αραια πολυ σε φυσιολογικο πλαισιο φαγουρισματος δεν εοιν;ι ειναι ολοι την ωρα συνεχομενο γ ν ανησυχω απλα δεν μπορωψ ν κατλαβω απο τι προκαλειτε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...