Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

εξαρτάται, ποια μέρα από την εμβρυομεταφορα την έκανες?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κορίτσια

Πήγα γιατρό την Δευτέρα η μπέμπα είναι 2400 ο γιατρός είπε είναι καλή εμένα μου φάνηκε λίγο μικρή τι λέτε εσείς? Φυσικα μου είπε ότι κάθε βδομάδα τώρα θα βάζει από 100-200 γρ. Δεν ξέρω ελπίζω.

Μας έφεραν και το κρεβατάκι και το έχω ετοιμάσει με τα προστατευτικά και όλα σε ροζ χρώματα. Τώρα μου εμειναν λίγα πράγματα για την διακόσμηση του. Τα έπιπλα σαλονιού ακόμα να έρθουν και έχω αγχωθεί ! Επίσης έκλεισα ραντεβού για βάψιμο, κοψιμο και χτένισμα μαλλιών 15/10 και στις 14/10 θα έχω κοπέλα να μου καθαρίσει όλο το σπίτι !!! :wink: Μετά τις 16/10 λέω να φτιάξω τα κεραστικά που προμηθεύτικα όλα τα υλικά και τυλίγματα και κορδέλλες !

Τρίτη πάλυ θα πάω γιατρό

Βασιλική σε ευχαριστώ πολύ σου έστειλα και εγώ 2 πμ. :wink:

Επίσης ήθελα μια βοήθεια με τα ονόματα δεν έχω καταλήξει αλλά έχω κάποια υποψήφια. Μπορείτε να μου πείτε ποιο σας αρέσει από τα παρακάτω ??

1. Διώνη

2. Υβονη

3. Κυβέλη

4. Κλαίλια

5. Κύνθια

Κούλλα καλορίζικα τα πραγματάκια σας! Τα κοριτσάκια δεν είναι πάντα λίγο πιο ελαφριά απο τα αγοράκια? Μου φαίνεται μια χαρά η μπουμπού σου!

εμένα απο τα ονόματα που διάλεξες μου αρέσει το Διώνη και το Κλαίλια! Πιο πολύ το δεύτερο! :)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

δεν ειναι απαραιτητο να ειναι παντα πιο ελαφρυα τα κοριτσια.η κορη μου γεννηθηκε πιο βαρια απο τον γιο μου. απλα τα αγορια εχουν πιο μεγαλο κεφαλι σε σχεση με τα κοριτσια:tongue: ειναι πιο κεφαλες:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Χριστινακι σε ευχαριστουμε και χθες παραλίγο να την αγοράσω τελικα πήρα της fisher price γιατί στον γιο μου χρησιμοποιούσα avent και δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένη τώρα είπα να αλλάξω !

Βλέπω ότι το Κλαίλια έχει περισσότερες προτίμήσεις και εγώ που σε πρώτη θέση είχα το Κυβέλη :?

Βασικά τα σκεφτόμουν με την εξής σειρά

1. Κυβέλη

2. Υβόνη

3. Κλαίλια

4. Κύνθια

5. Διώνη

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Χριστινακι σε ευχαριστουμε και χθες παραλίγο να την αγοράσω τελικα πήρα της fisher price γιατί στον γιο μου χρησιμοποιούσα avent και δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένη τώρα είπα να αλλάξω !

Εμάς μας έφεραν μια δώρο!όλα τα γνωστά μου μικρά αυτή χρησιμοποιούν! Θα φάει πέταμα να είμαι ήσυχη.Γενικά για τα chicco δεν ακούγονται και τα καλύτερα πλέον...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλησπέρα!

Κούλλα μου εγώ ψηφίζω Υβόνη!καλορίζικα τα πράγματα!καλή επιτυχία και με τα αμυγδαλωτά!εγώ λέω να ράψω το μαξιλάρι θηλασμού,τώρα για τα υπόλοιπα ιδέα δεν έχω τι να σου πώ.το 2400 μη σε ανησυχεί όλα αυτά σχετικά είναι.σκέψου οτι της Δήμητρας της είπαν πάνω από 3 κιλά οτι είναι.μη το βάζεις υπόψιν σου,οτι θέλουν λένε!

Ελένη μου αφού περάσεις τις φωτό στον υπολογιστή,θα πατήσεις πάνω στον συνδετήρα και μετά πάνω στο browse.αφού στην ανεβάσει μετά ξαναπάς στον συνδετήρα και επιλέγεις την φωτό που μόλις ανέβασες!δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος πιο έυκολος αλλά εγώ έτσι τις ανεβάζω...

φρόσω αφού είναι όλα οκ με το μωρό,αυτό έχει σημασία!υπάρχει χρόνος ακόμα για να γυρίσει!περπάτααααα!!!!!

εγώ όλο το απόγευμα έχω συσπάσεις,νομίζω είναι ακανόνιστες δηλ.30-10-5-3-25λεπτά και ούτω καθεξής.δεν πονάω πολύ,αλλά από εκεί που δεν είχα καθόλου με πιάσανε μαζεμένες...τι να πώ!

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας ρωτήσω σήμερα που πήγα mothercare πήρα και μαξιλάρι θηλασμου μου είπαν ότι βολεύει και πολύ εσείς τι λέτε πήρατε?

Και εγω έχω πάρει ενα μαξιλάρι θηλασμου και με βολεύει πολυ στον υπνο επισης ξερω απο φιλες οτι βολευει πολυ και στο θηλασμο.

Και εμενα το κλαίλια μου αρέσει πολύ και μετα το υβόνη.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Το Υβόνη μου θυμίζει όνομα για σκυλίτσα!:tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχα!!! Βασιλική σε ευχαριστώ πολύ για τον κατατοπισμό, θα προσπαθήσω αύριο! Πως είναι οι συσπάσεις καλέ, για πες μου να το έχω και αυτό υπ'όψην μου! Τι γίνετε και τι νιώθεις????

MbGIp1.png

Kοριτσια το εδειξε χθες στο Λαζοπουλο και σημερα ολοι μιλανε γι αυτο

Αφου δεν μου σπασαν τα νερα βλεποντας το δεν θα μου σπασουν ποτε..

Αντε καλο γελιο :tongue::tongue::tongue:

τέλειος είναι!και εγώ το είδα λίγο χθές αλλά δεν το πρόλαβα όλο!σε ευχαριστούμε fire!

Το Υβόνη μου θυμίζει όνομα για σκυλίτσα!:tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχα!!! Βασιλική σε ευχαριστώ πολύ για τον κατατοπισμό, θα προσπαθήσω αύριο! Πως είναι οι συσπάσεις καλέ, για πες μου να το έχω και αυτό υπ'όψην μου! Τι γίνετε και τι νιώθεις????

ακου σκυλίτσα!χα,χα!ολόκληρη γκομενάρα με αυτό το όνομα έχει ο Ρέμος!λίγη του πέφτει?

βασικά νιώθεις ένα πέτρωμα σε όλη την κοιλιά που κρατάει για κάποια δευτερόλεπτα και μετά χαλαρώνει κάπως.δεν έιναι τοπικό όπως π.χ. οταν γυρίζει το μωρό και πετάγεται σαν μπαλίτσα είναι σε όλη την κοιλιά και όπου και να την ακουμπήσεις είναι σκληρή.παρόλο που δεν συνοδεύεται με πόνο δεν μπορώ να πώ οτι είναι και ευχάριστο,μάλλον αδιάφορο προς το δυσάρεστο θα έλεγα πως είναι...

ακου σκυλίτσα!χα,χα!ολόκληρη γκομενάρα με αυτό το όνομα έχει ο Ρέμος!λίγη του πέφτει?

βασικά νιώθεις ένα πέτρωμα σε όλη την κοιλιά που κρατάει για κάποια δευτερόλεπτα και μετά χαλαρώνει κάπως.δεν έιναι τοπικό όπως π.χ. οταν γυρίζει το μωρό και πετάγεται σαν μπαλίτσα είναι σε όλη την κοιλιά και όπου και να την ακουμπήσεις είναι σκληρή.παρόλο που δεν συνοδεύεται με πόνο δεν μπορώ να πώ οτι είναι και ευχάριστο,μάλλον αδιάφορο προς το δυσάρεστο θα έλεγα πως είναι...

Μάλιστα...μπορεί να μου έχει τύχει και να μην το έχω καταλάβει!!:confused:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...