Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

εξαρτάται, ποια μέρα από την εμβρυομεταφορα την έκανες?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mprabo elenitsaaaa!ξυπνησα 5,30 εβαλα πλυντηριο το μαζεψα απλωσα κι εβαλαααλλο και μετ παηγα εκαναν τα νυχακια μου!!!ενα διακριτικο μι ακα ι θα πρεπει ν ατ αξεβαψω οταν βγουν,πηρα 2 κολαν γιατι εβγαλα χειμωνιατικα και καποιε ςμπλουζεςμπυ μπαινουν αλλ ατ ατζην μπυ μπααααααα,και ενα ζευγαρι μποτες τις ειχ αβαλει τστο ματι!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τι εγινε ρε κοριτσι ατα υδραυλικα σας?πωπω μεγαλη πικρα ιεναικουραγιο ρε σεις!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ψηνω σαργους,βραζω πατατα και καροτακι κι ετριψα λαχανο ασπρο,μαυο καικαροτο σαλατα!μιαμμμμμμμμμμμμμμμ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μεγεια τα νυχια κισακι!κ γω σημερα εβαψα το μαλλι .οχι σε κομμωτηριο φυσικα γιατι με τον αλεξανδρο δεν ειμαι για τετοια.θα τα ειχε ρημαξει ολα εκει μεσα...:evil: απο τοτε που εκανα την κορη μου κ ως τωρα εχω παει 4-5 φορες σε κομμωτηριο:evil: (αν εξερουσμε 3 φορες στην ελλαδα.μια στον γαμο μου κ βαφτισια της κορης μου,αλλη μια στου γιου μου τα βαφτισια κ μια στον γαμο του αδερφου μου που καναναι κ βαφτισια της κορης τους μαζι.αλλα τοτε μου κρατουσε το παιδι/τα παιδια η μανα μου!)

χαρητε το κομωτηριο οσο ειναι καιρος αν δεν εχετε που να αφησετε το παιδι.αλλιως θα αποτελεσει μια παλια αναμνηση:evil:

φιλακια!

Holy Diver

Κορίτσια πολύ ευχαρίστως να δείτε φωτο αλλά δεν ξέρω πως θα τις ανεβάσω!!!!! Κανένα ασανσέρ δεν υπάρχει????:tongue: Εμείς σήμερα θα φάμε κοτόπουλο στο φούρνο με ρυζάκι!

MbGIp1.png

γυρισα απο τα ψωνια στο τζαμπο ο γιατρος με εστειλε στον διαβητολογο να μου δωσει διατροφη γιατι ηταν λιγο τσιμπιμενο το ζαχαρο κ με ζαλισε η μανα μου ολη την ωρα ολα βαινουν καλως το μωρο δεν εχει γυρισει ακομη με τα ποδια προς τα κατω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

γυρισα απο τα ψωνια στο τζαμπο ο γιατρος με εστειλε στον διαβητολογο να μου δωσει διατροφη γιατι ηταν λιγο τσιμπιμενο το ζαχαρο κ με ζαλισε η μανα μου ολη την ωρα ολα βαινουν καλως το μωρο δεν εχει γυρισει ακομη με τα ποδια προς τα κατω

Αφού είναι όλα καλά μην στεναχωριέσαι για τίποτα...το οτι είναι με τα πόδια δεν πειράζει, έχεις μέρες ακόμα για αν γυρίσει αλλά και αν δεν γυρίσει δεν πειράζει ρε Φροσσάκι το πολύ-πολύ να πας με καισσαρική η οποία έχει και τα θετικά της! Κατ'αρχήν θα πας μεραντεβού να γεννήσεις και είναι πολύ καλό αυτό γιατί δεν θα έχεις την αγωνία τόσο πολύ.Εγώ στις 25 του μήνα θα πάω στον γιατρούλη μου και θα μου βγάλει και το εισητήριο για το νοσοκομείο:wink:! Ορίστε αν δεν έχεις μπεί ακόμα να γεννήσεις θα σου πω που ακριβώς είμαι να έρθεις να με βρείς!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια

Πήγα γιατρό την Δευτέρα η μπέμπα είναι 2400 ο γιατρός είπε είναι καλή εμένα μου φάνηκε λίγο μικρή τι λέτε εσείς? Φυσικα μου είπε ότι κάθε βδομάδα τώρα θα βάζει από 100-200 γρ. Δεν ξέρω ελπίζω.

Μας έφεραν και το κρεβατάκι και το έχω ετοιμάσει με τα προστατευτικά και όλα σε ροζ χρώματα. Τώρα μου εμειναν λίγα πράγματα για την διακόσμηση του. Τα έπιπλα σαλονιού ακόμα να έρθουν και έχω αγχωθεί ! Επίσης έκλεισα ραντεβού για βάψιμο, κοψιμο και χτένισμα μαλλιών 15/10 και στις 14/10 θα έχω κοπέλα να μου καθαρίσει όλο το σπίτι !!! :wink: Μετά τις 16/10 λέω να φτιάξω τα κεραστικά που προμηθεύτικα όλα τα υλικά και τυλίγματα και κορδέλλες !

Τρίτη πάλυ θα πάω γιατρό

Βασιλική σε ευχαριστώ πολύ σου έστειλα και εγώ 2 πμ. :wink:

Επίσης ήθελα μια βοήθεια με τα ονόματα δεν έχω καταλήξει αλλά έχω κάποια υποψήφια. Μπορείτε να μου πείτε ποιο σας αρέσει από τα παρακάτω ??

1. Διώνη

2. Υβονη

3. Κυβέλη

4. Κλαίλια

5. Κύνθια

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Ξεχασα να σας ρωτήσω σήμερα που πήγα mothercare πήρα και μαξιλάρι θηλασμου μου είπαν ότι βολεύει και πολύ εσείς τι λέτε πήρατε?

Επίσης κάτι άλλο που μου πρότειναν είναι ο καθρέυτης παρακολούθησης που μπαίνει στο αυτοκίνητο για αυτό ποια είναι η γνώμη σας ???

Σφηνάκια τα απαγόρευσαν τώρα οι παιδίατροι συστήνουν όμως το άλλο μαξιλάρι που είναι λεπτο και χοντραίνει απάνω δεν ξέρω πως ακριβώς το λένε δεν πήρα θα θέλουμε ????

Επίσης έχω ακούσει και για ένα μπλουζάκι μετά την γέννα Post Pregnancy tummy and waist shaper για αυτό έχει καμιά σας ιδέα ??? Πήρα ένα αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλεια.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...