Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

εξαρτάται, ποια μέρα από την εμβρυομεταφορα την έκανες?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα άσε φιλενάδα είμαι όρθια από της 3 έσκασε ο θερμοσίφωνας κ πλημηρησάμε κ έγινε χάλια το πατάρι κ το μπάνιο σφουγγάριζα κ μετά πάει ο ύπνος φεύγω παω στο γιατρό

έτσι ξαφνικά?δεν είχατε καμιά προειδοποίηση?

φαντάζομαι τρομάρα που πήρατε!πάλι καλά να λές που είσασταν σπίτι!για φαντάσου να συνέβαινε τώρα που είσαι στο γιατρό!βάρκα θα ήθελες μετά για να μπείς στο σπίτι!κρίμα όμως για την ταλαιπωρία...τουλάχιστον ας είναι ευχάριστα τα νέα από το γιατρό.δεν μπορεί με τόσο σφουγγάρισμα που έριξες θα πήρε τη θέση του το μωρό!

καλημερα σας

φροσακι τι λες κοπελα μου τι κακο ειναι αυτο ποποοοοοο κοριτσι μου κουραγιο...

και μεις χτες κατι παρομοιο!χωρις λογο βουλωσε ο νεροχυτης της κουζινας.12 το βραδυ ο αντρας μου μολις σχολασε επιασε δουλεια στον νεροχυτη!ξεβιδωσε ολους τους σωληνες κ ολοι ηταν πεντακαθαροι ουτε ενα μικρο σκουπιδακι μεσα!τελικα εβαλε στο σωληνα μεσα στον τοιχο ενα συρμα 3μετρα που ειναι για να ξεβουλωνεις σωληνες ειδικο κ το εβαλε μεσα εκει και καπου φρακαρε.λεει ''λες να κωλησε κανενα φιδι???''τι ηθελε κ μου το ειπε!φιδι στον 3ο οροφο???ε τοτε μου λεει κανενα ποντικι????καλα λεω παει θα το παθω το εγγεφαλικο!δε ξερω τι ηταν παιδια αλλα το πιεζε το πιεζε κ ξαφνηκα ξεφρακαρε!

αλλα μιλαμε οτι το πατωμα της κουζινας γεμισε νερα και βρωμησε κ βοθριλα!μεχρι τις 2 τα ξημερωματα καθαριζαμε κ απολυμεναμε!τωρα βρωμαει χλωρινη!αυτα τα υδραυλικα ειναι ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!:evil:

Holy Diver

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν καταφερα μα μπω δυο μερες τωρα λογω γριπης στο κρεβατι με 39 πυρετο, ευτυχως σήμερα ειμαι καλύτερα και καταφερα να σηκωθω για να σερφάρω λίγο, πολλα τα νεα.

Δήμητρα και εγώ θέλω τσουρέκι λέω λοιπόν στις 17/10,

Φροσάκι μανικι πραγματικο, τι να πω εγω δεν θα αντεχα, γενικως σερνομαι και δεν ειναι μονο της γριπης αλλα γενικο το κακο.

Μας φερανε και τα επιπλα αλλα δεν εχω κανει τιποτα και εχω και δυο καλαθια σιδερο, και επισης μαγειρεμα και αλλα... δεν θελω να το σκεφτομαι, αντε παω να ξεκινησω θα τα πουμε μετα...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν καταφερα μα μπω δυο μερες τωρα λογω γριπης στο κρεβατι με 39 πυρετο, ευτυχως σήμερα ειμαι καλύτερα και καταφερα να σηκωθω για να σερφάρω λίγο, πολλα τα νεα.

Φροσάκι μανικι πραγματικο, τι να πω εγω δεν θα αντεχα, γενικως σερνομαι και δεν ειναι μονο της γριπης αλλα γενικο το κακο.

Μας φερανε και τα επιπλα αλλα δεν εχω κανει τιποτα και εχω και δυο καλαθια σιδερο, και επισης μαγειρεμα και αλλα... δεν θελω να το σκεφτομαι, αντε παω να ξεκινησω θα τα πουμε μετα...

Περαστικά σου..:( τι ταλαιπωρία και αυτή, να είσαι έγκυος και να έχεις και γρίπη με πυρετό 39...απαπαπαπα! Μα δεν υπάρχει κανείς να σε βοηθήσει?

MbGIp1.png

Περαστικά σου..:( τι ταλαιπωρία και αυτή, να είσαι έγκυος και να έχεις και γρίπη με πυρετό 39...απαπαπαπα! Μα δεν υπάρχει κανείς να σε βοηθήσει?

Σε ευχαριστω, δυστυχως η μητερα μου δουλευει καθε μερα απο τις 8 εως τις 5 και Σαββατο και Κυριακη παρα Κυριακη, το ιδιος και ο αντρας μου, αστα να πανε, η πεθερα μου κραταει τα παιδια του αλλου γιου και δεν μπορει, αλλα ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα και τελειωσα το ενα καλαθι σιδερο, εβαλα και το φαγητο και ξεκουραζομαι.

Αχ ΝΥΣΤΑΖΩ πολυ, και η κλωτσια παει συννεφο, ειδικα στο αριστερο πλευρο τι πραγμα ειναι αυτο ρε κοριτσια ποναω πολυ, το μωρο, ειδικα εαν δεις την κοιλια μου ειναι ολο αριστερα, δεξια δεν εχω και πρεπει λεει να κοιμαμαι και αριστερα, μα γινονται αυτα...

Θελω βοηθεια με τη βαλιτσα του μαιευτηριου για να τελειωνω και με αυτο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

περαστικά σου κούκλα.μάλλον για ίωση μου ακούγεται.χαλαρά με τις δουλειές.δεν θα πάθουν τίποτα τα ρούχα 2 μέρες παραπάνω ασιδέρωτα.μια και είσαι αρρωστούλα καλό θα ήταν να βάλεις προτεραιότητες.αυτά που μπορούν να περιμένουν ας περιμένουν!

Σε ευχαριστω, δυστυχως η μητερα μου δουλευει καθε μερα απο τις 8 εως τις 5 και Σαββατο και Κυριακη παρα Κυριακη, το ιδιος και ο αντρας μου, αστα να πανε, η πεθερα μου κραταει τα παιδια του αλλου γιου και δεν μπορει, αλλα ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα και τελειωσα το ενα καλαθι σιδερο, εβαλα και το φαγητο και ξεκουραζομαι.

Αχ ΝΥΣΤΑΖΩ πολυ, και η κλωτσια παει συννεφο, ειδικα στο αριστερο πλευρο τι πραγμα ειναι αυτο ρε κοριτσια ποναω πολυ, το μωρο, ειδικα εαν δεις την κοιλια μου ειναι ολο αριστερα, δεξια δεν εχω και πρεπει λεει να κοιμαμαι και αριστερα, μα γινονται αυτα...

Θελω βοηθεια με τη βαλιτσα του μαιευτηριου για να τελειωνω και με αυτο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πρέπει να ψάξεις αν έχεις όρεξη λίγο πιο παλιά, πριν κανένα μήνα αν δεν κάνω λάθος, είχαμε πει αναλυτικά τι χρειαζόμαστε στο νοσοκομείο, είχαν βοηθήσει η Βασιλικούλα και η Δημητρούλα! Θα προσπαθήσω να βρω τις λίστες να τις βάλω εδώ να τις δείς!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να ψάξεις αν έχεις όρεξη λίγο πιο παλιά, πριν κανένα μήνα αν δεν κάνω λάθος, είχαμε πει αναλυτικά τι χρειαζόμαστε στο νοσοκομείο, είχαν βοηθήσει η Βασιλικούλα και η Δημητρούλα! Θα προσπαθήσω να βρω τις λίστες να τις βάλω εδώ να τις δείς!

τελεια, ευχαριστω θα ψαξω και εγω να εισαι καλα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

περαστικά σου κούκλα.μάλλον για ίωση μου ακούγεται.χαλαρά με τις δουλειές.δεν θα πάθουν τίποτα τα ρούχα 2 μέρες παραπάνω ασιδέρωτα.μια και είσαι αρρωστούλα καλό θα ήταν να βάλεις προτεραιότητες.αυτά που μπορούν να περιμένουν ας περιμένουν!

ευχαριστω βασιλικη μου, το ξερω εχεις δικιο αλλα τα βλεπω ολα αυτα και με πιανει πανικος, ασε που πρεπει τουλαχιστον να σιδερωσω τα ρουχα του αντρα μου, εσυ εισαι καλα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

εγω σωθηκα με το στεγνωτηριο ππυ μου πηρε ο αντρας μου παντως.σιδερωνω μονο σεντονια και κανενα ρουχο που μπορει θα βγει τσαλακωμενο

βγαινουν ολα αφρατα μυρωδατα στεγνα και αν τα διπλωσεις ζεστα δε θελουν καν σιδερο .μιλαμε τρομερη εφευρεση.τι εχανα τοσα χρονια!σιγα μη καθομουν να σιδερωνω ρουχα για 5 ατομα!2 πλυντηρια τη μερα βαζω!οταν ερθει κ η μπεμπα θα γινουν 3!απαπααα σωθηκα σας λεω.παρτε κ εσεις!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...