Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

εξαρτάται, ποια μέρα από την εμβρυομεταφορα την έκανες?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

οντως κοριτσαρες και εγω το παρατηρησα οταν παω να σηκωθω η κοιλια μο γινεται σαν ενα μεγαλο αυγο μακροστενο . αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι αλλα τωρα πτ σκεφτομαι μπορει οντως ν ειναι η πλατη

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 16/11/2010

12. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

13. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

14. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

15. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

16. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

17.katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

18.mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

19.XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

οντως κοριτσαρες και εγω το παρατηρησα οταν παω να σηκωθω η κοιλια μο γινεται σαν ενα μεγαλο αυγο μακροστενο . αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι αλλα τωρα πτ σκεφτομαι μπορει οντως ν ειναι η πλατη

Εγώ σήμερα το παρατήρησα Πόπη και μου έκανε εντύπωση! Όντως είναι σαν μακρόστενο αυγό μεγάλο, εσύ βρήκες τον κατάλληλο χαρακτηρισμό, εγώ δεν μπορούσα να το εξηγήσω!:P Και έτσι μοιάζει με πλάτη!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

ουτε εγω μπορουσα να καταλαβω τι στο καλο ειναι βασικα δεν εδινα σημασια λεω μαλλον εειδη σηκωνετε . αλλα μια που το εχει παρατηρηση κ αλλος εδω μπενω στα βαθια και σκεφτομαι ππιο γρηγορα. αλλες φορες πιανω την κοιλια κ ο μικρος ειναι λες και πως ειναι ο κυκλος ενα τετοιο πραγμα.

και κατι αλλο 30 του μηνος που ειχα ραντεβου ρωτησα για καρδιογραφημα που κανουν ελπιζω ν τ λεω σωστα ποτε το κανουν κ μ ειπε 40 εβδομαδων . ισχυει ???

δεν το πιστεύω οτι ξύπνησα πρώτη σήμερα!αν και νυστάζω ακόμα δεν νομίζω οτι θα καταφέρω να ξανακοιμηθώ...

όπως και να έχει πολλές πολλές καλημέρες σε εσάς και τα μπεμπάκια σας!!!!

Καλημέρα άσε φιλενάδα είμαι όρθια από της 3 έσκασε ο θερμοσίφωνας κ πλημηρησάμε κ έγινε χάλια το πατάρι κ το μπάνιο σφουγγάριζα κ μετά πάει ο ύπνος φεύγω παω στο γιατρό

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Καλημέρα άσε φιλενάδα είμαι όρθια από της 3 έσκασε ο θερμοσίφωνας κ πλημηρησάμε κ έγινε χάλια το πατάρι κ το μπάνιο σφουγγάριζα κ μετά πάει ο ύπνος φεύγω παω στο γιατρό

Τι μανίκι ήταν αυτό βρε Φροσάκι...κουράγιο, να ξεκουραστείς λίγο σήμερα! Απο τις 3 ποποποπο!!!! Άντε στο γιατρό και περιμένουμε τα νέα σου!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...