Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια!Είμαι δεύτερη μέρα χωρίς ύπνο,γιατί έχω τρομερό μπούκωμα και το απλό physiomer δεν με βοηθάει καθόλου.Τα νεύρα μου έχουν σπάσει, είμαι δύο 24ωρα με συνολικά 6 ώρες ύπνου.Πηρα το γιατρό κ μου είπε ότι μπορώ να βάλω οτριβιν τελικά,ενώ θυμάμαι στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη μου είχε πει να το αποφύγω.Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έρθει το βράδυ και να κοιμηθώ, είμαι κομμάτια!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμφωνώ απολύτως με αυτά που λέτε. Είναι η καταλληλότερη τροφή για τα μωρά μας το δικό μας γάλα.

Κι εγώ έχω σκοπό να θηλάσω αποκλειστικά, να πάρω το βιβλίο της Πατσούρου (μπορείς να μου πεις τίτλο;) και αν δυσκολευτώ να πάρω συμβουλευτικά και σύμβουλο γαλουχίας έστω και μια φορά για να μου πει τι πρέπει να κάνω. Μια γνωστή μου πήρε σύμβουλο γαλουχίας και ενώ αντιμετώπιζε τρομερό πρόβλημα με το μωρό, με τη σύμβουλο βοηθήθηκε πολύ και όλα πήγαν τέλεια..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα τσούπρες. Πήγα κομμωτήριο χθες (αν και είχα λίγες τύψεις) και ανανέωσα τις ανταύγειες μου και έφυγε επιτέλους η μαύρη ρίζα.

Με γειά!!!!!!!

Πήρες το οκ απο τον γιατρό σου;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Με γειά!!!!!!!

Πήρες το οκ απο τον γιατρό σου;;

Να 'σαι καλά Κατερινάκι. Εννοείται πως πήρα το ok. Αν και από ότι έχω καταλάβει, εξαρτάται από τον κάθε γιατρό αν σου απαγορεύσει κάτι ή όχι.

Διαφημίσεις

Αυτό είναι αλήθεια! Εμένα μου είπαν ΝΑΙ στις ανταυγιες αλλά μετά το 1 τρίμηνο!

Γι΄αυτό σε ρώτησα.

Η ψυχολογία παίζει σπουδαίο ρόλο. Εγώ στον 8ο έκοψα τα μαλλιά μου από μακρια σε κοντά, κάτι που δεν θα το έκανα σε καμία άλλη περίπτωση.Από τότε φυσικά δεν τα ξαναμάκρινα!!!:-D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Εγώ στον 8ο έκοψα τα μαλλιά μου από μακρια σε κοντά, κάτι που δεν θα το έκανα σε καμία άλλη περίπτωση.Από τότε φυσικά δεν τα ξαναμάκρινα!!!:-D

Καλημέρα κοριτσάκια!

Κατερίνα μου εχει κολλήσει απο τότε που έμαθα για την εγκυμοσύνη να τα κόψω!Βέβαια φοβάμαι μήπως το αποτέλεσμα δεν μου αρέσει και πέσει η ψυχολογία στο πάτωμα! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα!! Ξαναμακραίνουν καλέ τα μαλλιά κι ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη και πιο γρήγορα. Κι εγώ θα πάω να τα κόψω. Τα είχα κόψει μετά τη γέννα όταν άρχισε η τρομερή και φοβερή τριχόπτωση...μπας και γλιτώσω το μαλλί. Το μόνο που κατάφερα ήταν να μαζεύω πιο κοντές τρίχες από παντού! :lol: Να φροντίσετε τον εαυτό σας! Είναι πολύ αναζωογονητικό! ;) Εγώ μετά τη γέννα περίπου στο 5μηνο πήγα σε ένα σπα και ίσως το επαναλάβω με πρόγραμμα για εγκύους αργότερα! Μια στο τόσο να κάνετε ένα δωράκι στον εαυτό σας γιατί μετά θα τα κάνετε όλα στο μωρό!!! :lol:

Καλημέρα!! Ξαναμακραίνουν καλέ τα μαλλιά κι ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη και πιο γρήγορα. Κι εγώ θα πάω να τα κόψω. Τα είχα κόψει μετά τη γέννα όταν άρχισε η τρομερή και φοβερή τριχόπτωση...μπας και γλιτώσω το μαλλί. Το μόνο που κατάφερα ήταν να μαζεύω πιο κοντές τρίχες από παντού! :lol: Να φροντίσετε τον εαυτό σας! Είναι πολύ αναζωογονητικό! ;) Εγώ μετά τη γέννα περίπου στο 5μηνο πήγα σε ένα σπα και ίσως το επαναλάβω με πρόγραμμα για εγκύους αργότερα! Μια στο τόσο να κάνετε ένα δωράκι στον εαυτό σας γιατί μετά θα τα κάνετε όλα στο μωρό!!! :lol:

Τι διαβάζω καλέ και φρίκαρα; Πόσο πέφτουν δηλαδή τα μαλλιά μετά τη γέννα; Μια ζωή μακριά τα είχα και δεν σκοπεύω να τα κόψω! Το καλοκαίρι αν δεν φτάνουν μέχρι τη μέση μου, δεν αισθάνομαι όμορφα! Ναι, είμαι λίιιιιγο μαζόχα.

Τι διαβάζω καλέ και φρίκαρα; Πόσο πέφτουν δηλαδή τα μαλλιά μετά τη γέννα; Μια ζωή μακριά τα είχα και δεν σκοπεύω να τα κόψω! Το καλοκαίρι αν δεν φτάνουν μέχρι τη μέση μου, δεν αισθάνομαι όμορφα! Ναι, είμαι λίιιιιγο μαζόχα.

Τα δικά μου πάλι πέφταν κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δυνάμωσαν με το θηλασμό!! Πράγματι όμως η τρίχα δεν μεγάλωνε(κυρίως των ποδιών) όλους αυτούς τους 9 μήνες!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Τα δικά μου πάλι πέφταν κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δυνάμωσαν με το θηλασμό!! Πράγματι όμως η τρίχα δεν μεγάλωνε(κυρίως των ποδιών) όλους αυτούς τους 9 μήνες!!!

Κακούργες!!! :?Μ' αναγκάσατε και το 'ριξα στο φαγητό για παρηγοριά! Τον τσάκισα τον πύραυλο 4x4!:cool:

Oι μανούλες Αυγούστου πάντως παραπονιόμασταν ότι θα καραφλιάσουμε! Μιλάμε κάθε που λουζόμουν έφευγαν τούφες ολόκληρες κάθε φορά που τα μάζευα με το χέρι μου. Από 30+ τρίχες κάθε φορά αν έκανα κι από 5-6 φορές την κίνηση να τα μαζέψω μου μέναν στα χέρια κάθε φορά οι τούφες! Είχα φρικάρει τελείως κι έπινα και σίδηρο σε όλη τη διάρκεια του θηλασμού. Όταν αποθήλασα δεν είδα τραγική αλλαγή αλλά με το που έμεινα έγκυος επιτέλους σταμάτησε να τρώει ο μπέμπης τρίχες, να βουλώνει ο νιπτήρας, να μαυρίζει το πάτωμα και να μαζεύω από το πλυντήριο στο τέλος της πλύσης σβολαράκια από τριχες που είχαν πλυθεί και στιφτεί! :lol: Mες στο πρόγραμμα είναι αυτό! Μην τα κόψεις, πάντως...καλύτερα μαζεύονται οι τρίχες όταν είναι μακριές! :lol:

Κακούργες!!! :?Μ' αναγκάσατε και το 'ριξα στο φαγητό για παρηγοριά! Τον τσάκισα τον πύραυλο 4x4!:cool:

Koτζάμ συνταγή έδωσα στο πάρεντς βρε κι εσύ τρως τις βλακείες από έξω?? Πάρε: http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1537684&postcount=17

Koτζάμ συνταγή έδωσα στο πάρεντς βρε κι εσύ τρως τις βλακείες από έξω?? Πάρε: http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1537684&postcount=17

Δεν την είδα βρε Νεκταρία, μη βαράς!!! :tongue:Εύκολη είναι πάντως. Θα τη δοκιμάσω από βδομάδα και θα σου πω.:wink:

Η ψυχή μου έφυγε σήμερα... Χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω κανένα κοριτσάκι και φυσικά χωρίς να θέλω να αγχώσω καμία μέλλουσα μανούλα ή κάποιο κοριτσάκι που βρίσκεται στην προσπάθεια να αποκτήσει παιδάκι, θα ήθελα απλώς να ενημερώσω ότι σήμερα η ψυχούλα που βρισκόταν μέσα μου αποφάσισε πως είναι καλύτερα να πετάξει μακριά μου... Έτσι απλά, χωρίς λόγο και χωρίς αιτία, χωρίς κάποιο σημάδι, απλά το ένστικτό μου έκανα σήμερα υπέρηχο για να διαπιστώσω πως η καρδούλα από το μπεμπέκι μου είχε σταματήσει να χτυπάει...

Αύριο, έχω ραντεβού στο μαιευτήριο για το "αναπόφευκτο"...

Δεν θα με χάσετε όμως...

Θα είμαι μαζί σας γιατί σας έχω ανάγκη...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...