Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να στ εκαλα κουκλες!δημητρα κι εγω δνε τοπιστευω μαλλον αλλη κλιμακα εχουν εκει!τι ναπω....!

εγω λεω οτι ο γιατρος στο νοσοκομειο δεν ειχε πιει καφε!:rolleyes: αν ειναι τωρα 3550 δηλαδη αν επιανα τις 40 εβδ ποσο θα εβγαινε?4.5 κιλα?ΕΛΕΟΣ!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

αχαχα εγω λεω καλυτερα το βαρο του μωρου της δημητρας να βαλουμεεγω λεω 8 κιλα εσεις????αχαχαχαχ!!!!στο μηχανημα ουτε μι ασυσπαση δεν εκανα,τωρα πια ολο συσπασει ςειναι!μ α κυριωςτο βραδυ μεπιανουν!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!Ε όχι ρε Ελένη έτσι θα την βγάλει η πολύτεκνη? :tongue:

και πολύ της είναι!εμείς θα πονάμε ολόκληρες ώρες και αυτή σε 10 λεπτά θα τη έχει έτοιμη την μπουμπού!με την ώρα πάει το στοίχημα!χαχα!

αχαχα εγω λεω καλυτερα το βαρο του μωρου της δημητρας να βαλουμεεγω λεω 8 κιλα εσεις????αχαχαχαχ!!!!στο μηχανημα ουτε μι ασυσπαση δεν εκανα,τωρα πια ολο συσπασει ςειναι!μ α κυριωςτο βραδυ μεπιανουν!

χαχα άκου 8!με έκανες και γέλασα!

μάλλον είναι νυκτόβιο το τερατάκι!από τα μπαράκια θα την μαζεύεις!

18-20 Βασιλικη!!!!! Δεν μπορώ να βάλω μια μέρα άσε να έχω περισσότερες πιθανότητες!!!!!!!!:tongue::D

αντε καλά,θα κάνουμε μια εξαιρεση για σένα άλλα θα πάρεις μόνο το μισό τσουρέκι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...