Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια!Είμαι δεύτερη μέρα χωρίς ύπνο,γιατί έχω τρομερό μπούκωμα και το απλό physiomer δεν με βοηθάει καθόλου.Τα νεύρα μου έχουν σπάσει, είμαι δύο 24ωρα με συνολικά 6 ώρες ύπνου.Πηρα το γιατρό κ μου είπε ότι μπορώ να βάλω οτριβιν τελικά,ενώ θυμάμαι στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη μου είχε πει να το αποφύγω.Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έρθει το βράδυ και να κοιμηθώ, είμαι κομμάτια!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολύ καλημέρα στα κοριτσάκια τα όμορφα. Προεδράρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοπελάρα μου. Ό,τι επιθυμείς.

Να ζήσεις Νεκταριούλα

Με παιδάκια πολλά

Μανούλα να ξαναγίνεις

Χωρίς περιττά κιλά:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια! Νεκταρία πολύχρονη και πάντα πολύ πολύ ευτυχισμένη! με το καλό τα αποτελέσματα!

Χθες πήγα στον γιατρό και είδα επιτέλους ένα ανθρωπάκι που κουνιόταν συνέχεια! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Ευχαριστώ για τις ευχές μέσα από την καρδιά μου!!!! Κι εύχομαι γερά κι όμορφα μωράκια στην αγκαλίτσα σας! Μελίνα πέθανα στο γέλιο με το τραγουδάκι σου! Ο δε τελευταίος στίχος.... από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί αλλά πρέπει να βάλω κι εγώ το χεράκι μου βέβαια γιατί ήδη έχω την κοιλιά που είχα στον 6ο!!!!

Εν τω μεταξύ ξύνω το κεφάλι μου να θυμηθώ...πότε είχα αναφέρει ότι έχω σήμερα γενέθλια??? :lol: :lol: Και το θυμάσασταν βρε θηρία!!! Εδώ το ξέχασε η μάνα μου!!! :lol: :lol:

Ή αργότερα ή το απόγευμα θα πάω για τα αποτελέσματα! Θα μπω να σας ενημερώσω!

nikx τρομερό συναίσθημα ε??? Να βλέπεις το μωράκι παιδάκι κανονικό! Και να ξέρεις ότι είναι όσο το μικρό σου δαχτυλάκι!! ;)

Διαφημίσεις

nikx τρομερό συναίσθημα ε??? Να βλέπεις το μωράκι παιδάκι κανονικό! Και να ξέρεις ότι είναι όσο το μικρό σου δαχτυλάκι!! ;)

Πραγματικά Νεκταρία τρομερό συναίσθημα! Δεν το περίμενα οτι θα αισθανόμουν τόσο όμορφα!απο χθες μόνο αυτή την εικόνα έχω στο μυαλό μου! και φυσικά το χαμόγελο έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά! :) Περιμένω να περάσουν οι μέρες να παμε για αυχενική τώρα και ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Μάθατε φύλο ή θα περιμένετε κι άλλο?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Σε λίγο καιρό που θα το νιώσεις κιόλας, εκεί να δεις πλάκα! Εγώ το ένιωσα 18 εβδομάδων! Ένα μικρό χτύπημα κάτω χαμηλά. Και το επόμενο πρωί όπως ήμουν ξάπλα έδωσε ένα δυνατό κλωτσιδάκι και κουνήθηκε η κοιλιά μου! Ούρλιαζα σαν τρελή από τη χαρά μου στον άντρα μου ότι κλώτσησε το μωρό!!! Κι ευτυχώς μόλις ήρθε αυτός έκανε το ίδιο και χέστηκε κι ο μπαμπάς μας από τη χαρά του!! :lol: :lol: Σας περιμένουν μεγάλες στιγμές! Απολαύστε τις! Η γλύκα της 1ης φοράς δεν συγκρίνεται με τπτ φαντάζομαι!

Όσο για το φύλο...πέρυσι το έμαθα στην 20η εβδομάδα! Ο γιατρός μου δε λέει... Μόνο αν σιγουρευτεί! Εγώ θαρρώ ότι είδα κατιτίς προχθές στον υπέρηχο! Μάλλον για αγορομάνα με βλέπω! :lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ!

Πολύχρονη, ευτυχισμένη και ότι επιθυμείς για σένα προσωπικά και για την οικογένειά σου.. Με το καλό να πάρεις τα αποτελέσματά σου και να είναι υπέροχα!

Nikx απ' ότι βλέπω έχουμε μια βδομάδα ακριβώς διαφορά.. Δηλαδή κι εγώ την άλλη βδομάδα που θα πάω θα δω ένα ολόκληρο ανθρωπάκι;;;; Βέβαια την κουτσουκέλα μου την έκανα και θα πάω για έξτρα υπέρηχο την Πέμπτη αλλά όχι στο γιατρό μου.. Βλέπετε με το θέμα της αποκόλλησης έχω το άγχος μου και θέλω να βεβαιωθώ ότι όλα πάνε καλά..

Δεν πιστεύω να με θεωρείτε τρελλή!!!

Κατά τ' άλλα όπως τα ξέρετε.. τίποτε δεν έχει αλλάξει.. μετράμε τις μέρες και ελπίζουμε να μεγαλώνουμε σωστά και να γινόμαστε μεγάλα και καλά παιδιά... Από συμπτώματα ακόμα τίποτε δεν με έχει επισκεφθεί αλλά αυτό καλό μου ακούγεται!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου σε ευχαριστώ πολύ! Eύχομαι από την καρδιά μου ότι ποθείς! Κι ένα γερό και καλό μωρό που λες κι εσύ! ;) Το άγχος δικαιολογείται! Κι εγώ κάπως έτσι ήμουν πέρυσι! Που είχα και σούπερ εγκυμοσύνη...

Αν μπορούσα θα αγόραζα έναν υπέρηχο να τον βάλω στο δωμάτιό μου, πώς κάθε πρωί ζυγιζόμαστε? Εγώ θα έριχνα έναν υπερηχούλη!! :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Nikx απ' ότι βλέπω έχουμε μια βδομάδα ακριβώς διαφορά.. Δηλαδή κι εγώ την άλλη βδομάδα που θα πάω θα δω ένα ολόκληρο ανθρωπάκι;;;; Βέβαια την κουτσουκέλα μου την έκανα και θα πάω για έξτρα υπέρηχο την Πέμπτη αλλά όχι στο γιατρό μου.. Βλέπετε με το θέμα της αποκόλλησης έχω το άγχος μου και θέλω να βεβαιωθώ ότι όλα πάνε καλά..

Δεν πιστεύω να με θεωρείτε τρελλή!!!

Μάλλον όλες εδω μέσα αν μπορούσαμε να είχαμε ένα μηχάνημα στο σπίτι θα αισθανόμασταν υπέροχα! Λες να είμαστε όλες τρελές? :wink: Δομνίνα ειναι φανταστικό! κουνούσε συνέχεια χεράκια-ποδαράκια! και είναι μονο 26mm!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

νεκ ...πολυ χρονη απο εδω!!! τι κανετε κοριτσια??/

εγω μια χαρα ..εκτος απο κατι πρωινες ανακατοσουρες και λιγη φαγουρα στη κοιλιτσα

τελειωσαμε ολες με την αυχενικη ..

εγω ειχα μετρηση 1,00 στην αυχενικη ..βγηκε και το Παπ-α ..ολα μια χαρα , ουτε 20 χρονων μου ειπε ο γιατρος ...

μαλλον ειδαμε και κατι σε τσουτσου ..αλλα δεν ειναι σιγουρο , θα δειξει !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ!! ΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ!Αν επιβεβαιωθείς, σε ζηλεύω. Ευχαρίστως θα έκανα και δεύτερο αγόρι!!!

Χαίρομαι που όλες είστε καλά!!!

nikx είδες τι ωραίο που είναι να βλέπεις τπ μωρό σου; Και πράγματι, όταν το ακούσετε θα τα δείτε όλα!!!!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!

ΦΙΛΙΑ

cEyXp3.png

q61sp3.png

νεκ ...πολυ χρονη απο εδω!!! τι κανετε κοριτσια??/

εγω μια χαρα ..εκτος απο κατι πρωινες ανακατοσουρες και λιγη φαγουρα στη κοιλιτσα

τελειωσαμε ολες με την αυχενικη ..

εγω ειχα μετρηση 1,00 στην αυχενικη ..βγηκε και το Παπ-α ..ολα μια χαρα , ουτε 20 χρονων μου ειπε ο γιατρος ...

μαλλον ειδαμε και κατι σε τσουτσου ..αλλα δεν ειναι σιγουρο , θα δειξει !!

:lol: :lol: Eτοιμάσου φιλενάδα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ!! ΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ!Αν επιβεβαιωθείς, σε ζηλεύω. Ευχαρίστως θα έκανα και δεύτερο αγόρι!!!

Χαίρομαι που όλες είστε καλά!!!

nikx είδες τι ωραίο που είναι να βλέπεις τπ μωρό σου; Και πράγματι, όταν το ακούσετε θα τα δείτε όλα!!!!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!

ΦΙΛΙΑ

Κοριτσάκι μου μέσα από την ψυχή μου σε ευχαριστώ κι εύχομαι όλες σου οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν και να χαίρεσαι το κουκλάκι σου! Κι εμένα δε με νοιάζει ότι κι αν είναι , ακόμα κι αδερφή που λέει ο λόγος! Γεροί να είμαστε και θα κάνουμε και την κόρη πού θα πάει! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...