Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκταρία μου καλή σου μέρα!

Όντως το μωράκι μου από μια τελεία που δεν φαινόταν καν με γυμνό μάτι έχει γίνει τώρα 1 ολόκληρο εκατοστό! Σωστό θαύμα..

Επειδή εγώ το μωράκι μου το έκανα με εξωσωματική έχει απόλυτο δίκιο να είναι υπερπροστατευτικός.. Χαρακτηριστικά μου είπε χθες "έκανες τόσο δρόμο για να φτάσεις μέχρι αυτό το σημείο.. είσαι διατεθειμένη να το ρισκάρεις; και αν παρ' ελπίδα κάτι πάει στραβά, ποιος σου εγγυάται ότι μετά θα μπορείς να κάνεις άλλο;"

Έτσι πολύ απλά το βούλωσα και θα παραμείνω σπίτι για ακόμα 15 μέρες.. Εννοείται πως με τίποτε δεν θέλω να βλάψω το μωρό μου και θα κάνω ότι χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά και να γίνει "καλό" παιδί..

Ο γιατρός σου μόνο στο Νοσοκομείο είναι; αν θες να σου φύγει η αγωνία και η απορία γιατί δεν κάνεις έναν υπέρηχο σε ιατρείο εκτός του Νοσοκομείου; Εγώ δεν είχα ούτε έχω ενοχλήσεις, ούτε αιμορραγία και αυτό φυσικά από μόνο του είναι πολύ ενθαρρυντικό..

Τώρα μετράμε αντίστροφα για τις 10 Μαϊου..

Εδώ όλες μαζί παρεούλα..

Με αυτό το σκεπτικό το ανέφερα κι εγώ ότι είναι υπερπροστατευτικός. Και αυτή η φίλη μου που σου λέω το 1ο το έκανε με εξωσωματική, το 2ο τώρα το συνέλαβε χωρίς ιατρική παρέμβαση ;) και ο γιατρός της είναι το ίδιο προστατευτικός και στις 2 εγκυμοσύνες! Από εξετάσεις κι ιστορίες ένα σωρό.

10 Μαΐου κι εγώ! Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κι εγώ να παω έξω σε μία κλινική που έχω εδώ δίπλα στο σπίτι μου και κάνω όλες τις λοιπές εξετάσεις από την 1η μου εγκυμοσύνη κιόλας... Επειδή την Πρωτομαγιά θέλουμε να πάμε ένα οδικό ταξιδάκι με τον άντρα μου θα ήθελα να ξέρω αν είμαι τελείως καλά. Από την άλλη το πιστεύεις ότι αν και 2η εγκυμοσύνη φοβάμαι λίγο όταν πηγαίνω για υπερήχους...? Μην τυχόν και έχει πάθει κάτι το μωρό... Και θα μου πεις και πάλι αν είναι δε θα το μάθω ούτως ή άλλως? Έχει διαφορά να το μάθω νωρίτερα ή αργότερα? Εμ έλα σου ντε κόλλημα από την 1η εγκυμοσύνη! Και μετά λένε ότι στο 2ο έχεις λιγότερο άγχος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν κοριτσάρες μου, η αυχενική πήγε καλά απ' ότι είπε ο γιατρός μου. Το μωράκι μου είναι 5,66 εκατοστά (μπαμπάτσικο μας βγήκε ή μου φαίνεται;) χωροπηδούσε, κατάπινε αυχενικό υγρό και ανοιγόκλεινε το στόμα του. Η πίεση ήταν καλή (13,6) και δεν μου έδωσε χάπια. Αν συνεχίσω κάτω από 14 δεν πρόκειται να μου δώσει.:cool:

Προβληματίζομαι όμως γιατί δεν με έστειλε να κάνω το PAPP-A λέγοντας πως είναι περιττό. Επίσης η μέτρηση που μας είπε για τον αυχένα είναι 0,32 με όριο 0,35. Από όσα έχω διαβάσει όμως εδώ, το όριο λένε πως είναι 2,5. :?Τον ρώτησα αλλά επέμενε πως αυτό που λέει ισχύει φυσικά. Να ανησυχώ ή όχι;

Tώρα κοιμήθηκε ο μικρός. Μελίνα η αυχενική σε συνδυασμό με το παπ-α δίνει το αποτέλεσμα για την πιθανότητα χρωμοσωμικής ανωμαλίας... Πολύ παράξενο μου φαίνεται! Η μέτρηση τώρα ίσως να διαφέρει από γιατρό σε γιατρό, ίσως να μετράει διαφορετικά αλλά η εξέταση αίματος είναι απαραίτητη νομίζω! Πάρε άμεσα μια 2η γνώμη! Έστω τηλεφώνησε σε άλλους γιατρούς να ρωτήσεις. Πάντως η εξέταση αίματος πρέπει να γίνει την ίδια ή το αργότερο το πρωί της επόμενης ημέρας για να είναι ακριβή τα αποτελέσματα. Εγώ στη θέση σου αύριο θα έπαιρνα σβάρνα τον τηλεφωνικό κατάλογο να ρωτάω τους γυναικολόγους!

Διαφημίσεις

Ναι, θέλουν το χαρτί με τη μέτρηση του αυχένα και του μήκους του εμβρύου. Και σου κάνουν κι ερωτήσεις για την ηλικία σου, βάρος, αν είναι η 1η εγκυμοσύνη την ΤΕΡ σου και τέτοια. Με το χαρτί της μέτρησης και με τις τιμές όπου μετρούν χοριακή και μια άλλη ορμόνη βγαίνει το αποτέλεσμα και παίρνεις από το μικροβιολογικό το χαρτί που σου γράφει τα ποσοστά. Αν θες ρώτα στο μικροβιολογικό τι χρειάζεται και το πολύ-πολύ αν δεν έχεις χαρτί ή που πας σε άλλον για μέτρηση ή που λες την μέτρηση αλλά και το όριο σύμφωνα με το γιατρό σου. Γιατί εμένα η μέτρηση ήταν 1,4 με όριο 2,5 θαρρώ.

Εγώ πάντως θα το έψαχνα... Παράξενο μου φαίνεται ρε παιδί μου...αφού όλες οι κοπέλες που έχω ακούσει κάνουν και εξετάσεις αίματος για να βγει το αποτέλεσμα... Και στην 1η μου εγκυμοσύνη και στην αυχενική κι αργότερα στο Α τεστ που είναι παρόμοια εξέταση έκανα πρώτα υπέρηχο κι έπειτα την ίδια μέρα εξέταση αίματος.

Αχά! Βρήκα αυτό!

http://www.mednet.gr/archives/2000-5/463.html

Διάβασε στο γκρι πλαίσιο...τελικά δεν είναι απαραίτητο να γίνουν και τα δύο αλλά συνδυασμένα έχεις πιο αξιόπιστο και ακριβές αποτέλεσμα. Εμένα είναι φίλος ο γιατρός και γενικά στο νοσοκομείο πολύ ψείρες και κάνουν και τα 2 για σιγουριά. Κι έπειτα κάνουν και το Α τεστ. Στη θέση σου θα ήθελα και το κάτι παραπάνω. Είναι και η ηλικία χωρίς να θέλω να πω κάτι έτσι?? Μην παρεξηγηθώ...

Απλά έχω και φίλη 24 χρονών που της βγήκε κακό το παπ-α... Τελικά ήταν οκ το μωρό αλλά το έψαξαν πολύ το θέμα για να είναι σίγουρη. Έκανε και άμνιο.

Εντάξει, Νεκταρία μου. Ο άντρας μου πήρε τον γιατρό τηλέφωνο για διευκρίνηση και είπε ότι το 0,32 ήταν σε μέτρηση ΜοΜ που αντιστοιχεί σε 1,42 mm. :DΟυφ, ξαλάφρωσα. :DΓιατί δεν μας το εξήγησε όταν ήμασταν εκεί δεν μπορώ να καταλάβω. Καλά κάναμε και τον ξυπνήσαμε. :tongue:Όσο για την ηλικία, όταν φτάσεις στα χρόνια μου θα καταλάβεις.:mrgreen: Πολλά φιλάκια.

Διαφημίσεις

Μια χαρά μέτρηση!!Μπράβο!! Και στον μπέμπη μου και τώρα την ίδια είχα.

Για την ηλικία εκ των υστέρων είδα ότι είσαι 32... Σε μπέρδεψα με τη Δομνίνα! Και γιαυτό το ανέφερα...σόρυ! ;) Κοντοζυγώνει καλέ! Περνάνε τα χρόνια σαν το νερό και λέει κι η παροιμία "Εκεί που είσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι θα'ρθεις!" Και τώρα με το μωρό βλέπω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Αλλά το καλό είναι ότι με τα μωράκια ξαναγινόμαστε κι εμείς παιδιά κι όσο και να είμαστε ξανανιώνουμε! Κάνε το μωρό και θα το δεις όταν θα κυλιέσαι στα πατώματα και θα παίζετε μαζί κυβάκια και μπαλίτσες! :lol:

Πολλά φιλάκια!!! Καλή σου νύχτα!

καλησπέρα. Τι κάνετε; Είστε όλες καλά;;;;;

Βρε amela τρόμαξες ε; Όλα καλά τώρα έτσι; Πόσο χρονών είσαι; Η αλήθεια είναι ότι μετά τα 30 ανησυχείς αρκετα. Θέλεις να είσαι σίγουρη!

Νεκταρία μου δίνεις τέλειες συμβουλές! ΜΠΡΑΒΟ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

3 κι ο κούκος είμαστε βρε Κατερινάκι μου! Από ότι φαίνεται το Φλεβάρη δεν ζευγαρώνουνε πολλοί! Ήθελα να ήξερα η 14η Φλεβάρη δεν είχε επιτυχία φέτος??!! :lol:

Εγώ τα ίδια κοπέλα μου! Έχω και μωρό και το καφέ Αυγούστου αλλιώς θα έμπαινα και συχνότερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...