Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε μπορουσα ρε παιδι μου,ηθελα τουλαχιστον ξεροντας το φυλο να μπορω να φανταστω το νινι μου να σκεφτομαι πως θα ειναι να κανονησω το ονομα κλπ

ασχετα που κ στα 3 παιδια επεσα μεσα στο φυλο απο 2 μηνων.ηξερα μεσα μου τι ειχα.και το ελεγα κ στον αντρα μου.οπως επισης επεσα περιπου κοντα κ στην ημερομινια τοκετου.στην μεγαλη ελεγα οτι θα γεννησω 12/10 (ΠΗΤ 15/10) κ γεννησα 10/10

στον μικρο ελεγα 23/01 (ΠΗΤ 2/2) Κ γεννησα 22/1

τωρα λεω 18/10 λες να πεσω μεσα 100% αυτη τη φορα?:tongue::rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δε μπορουσα ρε παιδι μου,ηθελα τουλαχιστον ξεροντας το φυλο να μπορω να φανταστω το νινι μου να σκεφτομαι πως θα ειναι να κανονησω το ονομα κλπ

ασχετα που κ στα 3 παιδια επεσα μεσα στο φυλο απο 2 μηνων.ηξερα μεσα μου τι ειχα.και το ελεγα κ στον αντρα μου.οπως επισης επεσα περιπου κοντα κ στην ημερομινια τοκετου.στην μεγαλη ελεγα οτι θα γεννησω 12/10 (ΠΗΤ 15/10) κ γεννησα 10/10

στον μικρο ελεγα 23/01 (ΠΗΤ 2/2) Κ γεννησα 22/1

τωρα λεω 18/10 λες να πεσω μεσα 100% αυτη τη φορα?:tongue::rolleyes:

Και εγώ έπεσα μέσα στο φύλο.Οταν έμαθα ότι είμαι έγκυος έλεγα οτι θελω κοριτσάκι για να μπορώ να το ντύνω και να το χτενίζω! :) Στις αρχές του δεύτερου όμως λειτούργησε το ένστικτο και άρχισα να λέω σε ολούς τους δικούς μου οτι περιμένω αγόρι.Ο αντρας μου έχει κρατήσει το χαρτί που του είχα δώσει και το δήλωνα. Έχω δει και πως ήταν το μωρό μου. Για την ημερομηνία γέννας είδα ότι έσπασαν τα νερά 28/10.εκείνη την ημέρα θα είμαι ακριβως 37 βδομάδες. Δεν πιστευω να πέσω μέσα και σε αυτο αλλά ποτέ δνε ξέρεις...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Δημητρα, ξεκινησες με πολυ λιγα κιλα, εγω ξεκινησα στα 75 (Εχω παρει 15 κιλα απο τοτε που γνωρισα τον αντρα μου εαν σου λεει κατι αυτο!!) και τωρα ειμαι στα 86 και σταθερη εδω και πολυ καιρο. Ελπιζω να μην παρω παραπανω απο 6-7 κιλα ακομα αλλα λενε οτι τους τελευταιους 2 μηνες τα παιρνεις ολα!

Διαφημίσεις

μια χαρα εφαγα-βαριεμαι να αμαζεψω την κουζινα -και να τακτοποισψω τομπανιο τ απραγματακαι το υμωρου και τηνντουλαπαμας!!!!και βαριεμαι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

''''Οι επιστήμονες δεν έχουν κατανοήσει ακόμα για ποιο λόγο η διατροφή μιας μητέρας επηρεάζει αν το παιδί της θα γεννηθεί αγόρι ή κορίτσι. Είναι όμως σίγουροι ότι «όσο περισσότερο τρώει μια γυναίκα τόσο πιθανότερο είναι να γεννήσει αγόρι». Ειδικά το τακτικό πρωινό με δημητριακά φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο.'''

:shock:

εγω παντως στο πρωτο παιδι ετρωγα ακαταπαυστα μερα νυχτα.και λιπαρα κ τηγανητα κ γλυκα κ απολα τα καλα:rolleyes: γιαυτο ειχα παρει κ 25 κιλα:tongue: αλλα βγηκε κοριτσι!

αντιθετα στο δευτερο που εκανα κρατει κ προσεχα κ πηρα μονο 9 κιλα βγηκε αγορι :rolleyes:

στο τριτο τι να πω.οτι προσεχα μεχρι πριν απο ενα μηνα λυσσαγα στην πεινα κ ενιωθα το στομαχι μου αδειο .οτι μετορυσα τις θερμιδες κ με 1500 θερμιδες που καταναλωνα την ημερα εχω γινει σαν βοδι?γιαυτο εδω κ ενα μηνα τρωω οτι βρω μπροστα μου πλεον.εχω απογοητευτει.τι να πειναω κ παχαινω η να τρωω κ να παχαινω.αφου το αποτελεσμα ειναι ιδιο.προτιμω τουλαχιστον να τρωω:-P

Holy Diver

Υποτίθετε ότι το φύλο το καθορίζει ο άντρας.Τώρα πως προκύπτει να το καθορίζει το φαί είναι άλλο θέμα.Πάντως αν ισχύει τότε σε μένα έχει πέσει μέσα! :rolleyes: Όσα σουβλάκια, πιτόγυρα και πίτσες δεν έτρωγα τον προηγούμενο καιρό τα έχω φάει τώρα. Ναι ο γιατρός είχε πει να προσέχω αλλά είναι βράδυα που δεν μπορώ να τους αντισταθώ... :)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

χαχα μο αχαρα δημητρουλά!!!κατερινα γεννα ρ ε συ 25/11 στη γιορτη σου τουλαχιστον!καλωσορισε ςκαινουρια κοπελιτσα!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοριτσια ψαχνω το κινεζικο ημερολογιο αλλ αγια αγορι δεν...πρεπει να περιμενω πολλ αχρονια!αχαχαχαχ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τι ναπω ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!!δενκοβονται οι λιμουζινες και τ αταξιδιακαι τα τζαμπα ψωνια υπουργων,κοβονται τα εμβολια...οκ!ζητω οι επιδημιες!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...