Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Μου είπε παρασκευή αλλά για να σου είμαι ειλικρινής λέμε με τον άντρα μου να πάμε κ αύριο να δούμε αν ανέβηκε καθόλου σε σχέση με σήμερα… 

Καλημέρα κορίτσι μου! Πήγατε για χοριακη σήμερα τελικά;

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο χριστος και η παναγια!απαπααα σε καμια μαμα αυτο να μη τυχει!

τι να ειμαι καλα καλε στο ειπα γιατι το ηξερα.αν ημουν κ γω πρωταρα θα σου ελεγα οτι δεν ειναι τιποτα:rolleyes:

παλι καλα που το προλαβες να λες κ θα γεννησεις ενα υγειεστατο μπεμπακι!μπουμπουκα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σαι καλα,καληνυχτα κουκλες!!!!!!!!!τα λεμε μορνινγκ μορνινγκ γουιθ δε λιτλ εγκ=πρωι πρωι με την αυγουλα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

koritsia paw gia ypno an kataferw na koimithw grigora aurio 9 i wra to prwi exw giatro tokografo ante na doume na pane ola kala!!!tha sas pw nea otan epistrepsw sto spiti kalinuxta kai kali xekourasi aaaa popiiiiiii kai esy ama thimamai kala exeis doplerr aurio kala apotelesmata!!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι τι πρεπει να νιωσουμε δηλαδη εκτος απο το σπασινμο το νερο για να ανησυχουμε????????????

συσπασεις .δηλαδη

πετρωμα-μουδιασμα κοιλιας μερικες φορες με πονους περιοδου η μεσης

1. αν γινονται ολο κ πιο δυνατα

2. αν εχεις πανω απο 4-5 φορες την ωρα

3. αν ειναι καθορισμενου χρονου.πχ καθε 10 λεπτα η καθε 20.

αν δεις πρασινα υγρα

αν εχεις να νιωσεις πολλες ωρες το μωρο

αν δεις ασπρη βλενα να βγαινει απο τον κολπο

Holy Diver

Καλημέρα κορίτσια, καλημέρα και στην μαμά για πρώτη φορά! Είμαστε πολλές πρωτάρες εδώ! :tongue: Θέλεις να μας μιλήσεις λίγο για σένα και την εγκυμοσύνη σου? Τι ΠΗΤ έχεις? Αγοράκι η κοριτσάκι?

MbGIp1.png

καλε τι ωρες ειναι αυτες?απαπα ....ευχαριστιθητε υπνο τωρα που μπορειτε καλεεε

μετα θα κοιμαστε 3 ωρες το 24ωρο κ αυτες σπαστες. αντε ριξτε το στον υπνο οσο προλαβενετεεε:tongue:

Holy Diver

καλε τι ωρες ειναι αυτες?απαπα ....ευχαριστιθητε υπνο τωρα που μπορειτε καλεεε

μετα θα κοιμαστε 3 ωρες το 24ωρο κ αυτες σπαστες. αντε ριξτε το στον υπνο οσο προλαβενετεεε:tongue:

Έλα βρε Δήμητρα κάνουμε προετοιμασία απο τώρα!!!!:tongue:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα και παλι κοριτσια, χτες ειχα οντως αιυπνιες! 26/11 περιμενω την κορουλα μου. Προσφατη παντρεμενη και μετα απο 12 χρονια απολαμβανω την ξεκουραση μου απο την δουλεια. Δεν το πιστευω οτι δεν θα δουλευω για τοσους μηνες!

με το καλο το μωρακι σου κοριτσακι!εγω σε 3 μερες μπαινω στον 9ο:shock:

δε περνανε οι μερες ειδικα αν μπεις στον ενατο κ μετα νομιζεις οτι θα εισαι για ολη σου τη ζωη με την κοιλια τουρλα

Holy Diver

Με το καλο σου ευχομαι Δημητρα, μεχρι στιγμης δεν εχω και τοση μεγαλη κοιλια ενω ηταν αρκετα τα κιλα μου απο την αρχη. Εχω παρει 11 μεχρι τωρα και ελπιζω να μην παρω και πολλα ακομα!!!

βασικα σε καθε επομενο παιδι ειναι κ πιο μεγαλη η κοιλια.εγω τωρα στο τριτο εχω να μια κοιλαρα και δε μαρεσει καθολου σαν βιτιοφορο αισθανομαι.

επισης ξεκινησα λιγα κιλα(48 ) και εχω γινει σαν ντουλαπα.εβαλα 16 κιλα.:evil: εχω να ζυγιστω 6 μερες .δεν ανεβαινω στη ζυγαρια πλεον γιατι θα παθω καταθλιψη.για να μη πω για τις καουρες που εχω απο το πρωι ως το βραδυ.εχω δοκιμασει τα παντα.και δε φευγουν με τιποτα.μου κοβεται η ανασα απο το καψιμο που ανεβαινει στον θωρακα κ μετα στον ισοφαγο.μερικες φορες συνοδευεται κ με παλινδρομιση και ειναι ακομα πιο απαισιο.

Holy Diver

geia sou dimitra, kouragio me ta kila. ego pira 20 k exo akoma 1,5 mina..gia tis kaoures ithela na sou po k go oli mera etsi imoun, ospou dokimasa ena giaourtaki..dokimase to den exeis na xaseis tipota. emena mou to eipan k koroideua, alla mesa sthn apelpisia mou leo as fao ena k kateutheian drosistikan ta mesa mou..euxomai na piasei k se sena..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...