Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μην μας αφήσεις! Αν είναι να σε κάνω να γελάς κιόλας!! :lol: Ο μπέμπης σου τι κάνει? Εμένα τα διάβασες?? Σηκώνεται τη νύχτα όρθιος στην κούνια και κάνει το βρυκόλακα!!! Σου τα έκανε εσένα αυτά ή είναι φρόνιμο παιδί?? Αν τριτώσει το κακό θα τον σκοτώσω! :lol:

xa xa xa! Πλάκα κάνεις...Ακόμα τα κάνει. :twisted:Σήμερα είμαι με 2 ώρες ύπνο. δεν πάει άλλο. Αποφάσισα να εφαρμόσω το "κοιμήσου παιδί μου"...Μέθοδος που πιάνει, λένε. Ο δικός μου, "μιλούσε" χθες το βράδυ. Τώρα τι μου έλεγε, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα τον σούβλιζα...(νέες μανούλες, μην διαβάζετε..Ακατάλληλο!!!!):D

H Aγγελική τι έγινε; Έχεις νέο της;;;;;

καλως σας βρηκα !!!αχ ..ποσο βαριεμαι στο γραφειο

Βάλε και εμένα στο club!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φτου έγραφα και τα έσβησα!!! Πάμε πάλι!

Ακόμα σου τα κάνει?? Παναγίτσα μου βόηθα!!! Αν και το 2ο είναι αγόρι και του μοιάσει την πατήσαμε!! Πολύ δύσκολο μωρό φιλενάδα! Μέχρι τον 3ο είπα ότι θα πεθάνω! Τώρα τελευταία είχε στρώσει κοιμόταν σερί, με το φαγητό οκ, λίγη γκρινίτσα μόνο μετά από εμβόλιο ή από τα δοντάκια είχαμε... Κοιμόταν και μόνος του, τώρα τον πάμε κοιμισμένο στην κούνια! Ή αγκαλίτσα για λίγο, αλλιώς κλαίει και σηκώνεται όρθιος κι ας είναι νυσταγμένος αφού παραπατάει και τρίβει τα μάτια του να τα βγάλει από τη νύστα ο καημένος αλλά εκεί να σηκώνεται!

Αχ άσε τις νέες μανούλες να ζήσουν την εγκυμοσύνη με το συννεφάκι...ότι τα μωρά είναι σαν τη διαφήμιση της νεστλέ.. Έχουν καιρό ακόμα!!

Με την Αγγελική δεν ξέρω τι έγινε.... Μήπως γράφει στις μανούλες του Δεκέμβρη? Ελπίζω να είναι όλα καλα! Θα μπω να δω...

Διαφημίσεις

ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΩ: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...!!

Νεκταρία, άστα. Μέχρι 9μηνών κοιμόταν μια χαρα.10 με 10 το πρωί. Μόλις άρχισα διαδικασίες αποθηλασμου...με πέθανε. Ολονυχτίες. Να κοιμάται στην αγκαλιά μου και μόλις τον βάζω στην κούνια, ΟΡΘΙΟΣ. "Ελα καλό μου νάνι". Τίποτα το σκατούλι. Εκεί, με κοιτά και γελά. Μιλάει και τραγουδάει. Και άντε καλά όσο δεν δούλευα. Τώρα;;; Τώρα τραγουδάω εγώ!Μη σου πώ ότι χορεύω κιόλας!!!!

κατερινιω11 μια χαρά!!ΠΣΚ θα το κάνεις ε; Μπράβο!!!:cool:

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΩ: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...!!

Νεκταρία, άστα. Μέχρι 9μηνών κοιμόταν μια χαρα.10 με 10 το πρωί. Μόλις άρχισα διαδικασίες αποθηλασμου...με πέθανε. Ολονυχτίες. Να κοιμάται στην αγκαλιά μου και μόλις τον βάζω στην κούνια, ΟΡΘΙΟΣ. "Ελα καλό μου νάνι". Τίποτα το σκατούλι. Εκεί, με κοιτά και γελά. Μιλάει και τραγουδάει. Και άντε καλά όσο δεν δούλευα. Τώρα;;; Τώρα τραγουδάω εγώ!Μη σου πώ ότι χορεύω κιόλας!!!!

κατερινιω11 μια χαρά!!ΠΣΚ θα το κάνεις ε; Μπράβο!!!:cool:

Όφου Παναγία μου! Κι εμένα μόλις τον βάλω στην κούνια γίνεται χαμός! Μακάρι να γελούσε ο δικός μου πάντως...! Τώρα είναι η μάνα μου μέσα, άκουσα μια τσιρίδα....και....μόλις βγήκε μαζί με τον μπέμπη αφού δεν κοιμάται... Σε κανένα τέταρτο θα ξαναδοκιμάσουμε... Όχι τπτ άλλο αλλά έχουμε και γιατρό το απόγευμα... και φυσικά εμβόλιο! Τι χαρά!!! :lol: Μαζεύω αποθέματα υπομονής...

Α!!! Αυτό το 10 με 10 μακρινό όνειρο!!! Εμένα 12 ώρες κοιμάται από μωρό-μωρό όλο το 24ωρο! Όχι μόνο για βράδυ! Αφού άκουγα ότι υπάρχουν μωρά που τρώνε και κοιμούνται και δεν το πίστευα! Και τώρα κοιμάται 10.30 το βράδυ αλλά μέχρι τις 7.30 έχει ξυπνήσει και 2-3 ώρες μες στη μέρα..

Μετά που θα θηλάζεις κιόλας.... να δεις μουουου!!!

Εξαιρετικά αφιερωμένο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=eQPJmI3jJAQ

:lol: :lol: :lol:

Μετά από το σοκαρισμένο πρήξιμο μου, ο άντρας μου υποσχέθηκε ότι θα μαζέψει λεφτά να μου κάνει δώρο μια ανόρθωση:tongue:

Μετά από το σοκαρισμένο πρήξιμο μου, ο άντρας μου υποσχέθηκε ότι θα μαζέψει λεφτά να μου κάνει δώρο μια ανόρθωση:tongue:

Mόλις τώρα διάβαζα το προτελευταίο μνμ στο καφέ μας Αυγούστου 2009 κι είναι αντίστοιχο με το δικό σου! :lol: :lol: :lol: Να μην παραπονιέμαι καθόλου για το δικό μου που δεν έχω δλδ! Με το θηλασμό κάτι έγινε (βέβαια φαντάσου ακόμα και τότε φορούσα κουπ Β!!! :lol: ) αλλά τώρα πάλι όπως πριν. Σουτιέν δε χρειάζομαι καν! Mήπως να μου δώσεις λίγο από το δικό σου να είμαστε κι οι δυο ευχαριστημένες?? :lol:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Να σας πω και τα δικά μας τα νέα... Το μωράκι είναι κοντά 1 ολόκληρο εκατοστό, μεγάλωσε αρκετά, η καρδούλα του χτυπάει δυνατά, το είδαμε κιόλας, άρχισε να σχηματίζεται τελείως, αλλά η αποκόλληση αποκόλληση.. Με έχει ερωτευτεί φαίνεται και δεν με αποχωρίζεται με τίποτε.. Έτσι για ακόμα 15 μέρες θα παραμείνω στο σπίτι και αύριο έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο του ΙΚΑ για να με περάσει Επιτροπή.. Επόμενο ραντεβού 10 Μαϊου στο γιατρό με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που μου έδωσε ο γιατρός να κάνω και με το καλό ύστερα από μια βδομάδα, γύρω στις 17 - 18 θα κάνουμε και την αυχενική.

Για το θέμα τροφοβλάστη το συζητήσαμε και μου είπε ο γιατρός ότι θα κάνω πρώτα την αυχενική και αναλόγως αποτελεσμάτων αν χρειαστεί θα κάνουμε αμνιοπαρακέντηση..

Τέλος πάντων, ένα βήμα τη φορά..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπέρα! Δομνίνα το μωράκι μεγαλώνει μια χαρά οπότε και όλα θα πάνε καλά. Θα σου βγουν και οι εξετάσεις σου τέλειες και θα ηρεμήσεις! Έχω και εγώ αρκετό καιρο να πάω στον γιατρό και περιμένω να έρθει η δευτέρα για επίσκεψη.Σήμερα έχω κατι πονάκια άλλα ελπιζω να είναι κάτι φυσιολογικό.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Να σας πω και τα δικά μας τα νέα... Το μωράκι είναι κοντά 1 ολόκληρο εκατοστό, μεγάλωσε αρκετά, η καρδούλα του χτυπάει δυνατά, το είδαμε κιόλας, άρχισε να σχηματίζεται τελείως, αλλά η αποκόλληση αποκόλληση.. Με έχει ερωτευτεί φαίνεται και δεν με αποχωρίζεται με τίποτε.. Έτσι για ακόμα 15 μέρες θα παραμείνω στο σπίτι και αύριο έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο του ΙΚΑ για να με περάσει Επιτροπή.. Επόμενο ραντεβού 10 Μαϊου στο γιατρό με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που μου έδωσε ο γιατρός να κάνω και με το καλό ύστερα από μια βδομάδα, γύρω στις 17 - 18 θα κάνουμε και την αυχενική.

Για το θέμα τροφοβλάστη το συζητήσαμε και μου είπε ο γιατρός ότι θα κάνω πρώτα την αυχενική και αναλόγως αποτελεσμάτων αν χρειαστεί θα κάνουμε αμνιοπαρακέντηση..

Τέλος πάντων, ένα βήμα τη φορά..

Σας φιλώ!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Δομνίνα μου τι τέλεια! Πήγε το σποράκι σου κιόλας ένα εκατοστό! Φαντάσου ότι όταν το συνέλαβες ήταν σαν αυτή την τελίτσα στο τέλος της πρότασης! Και ότι στις 17-18 θα είναι 5 εκατοστά και θα το βλέπεις πλέον ολοκάθαρο ανθρωπάκι και μάλιστα θα κουνιέται!

Για την αποκόλληση, όλα καλά θα πάνε, σκέψου ότι δεν είδες καθόλου υγρά κι έκατσες και κάθεσαι τόσες μέρες στο σπίτι. Να σου πω λοιπόν τι πιστεύω? Ο γιατρός σου είναι υπερπροστατευτικός και θέλει να σιγουρευτεί ότι το σποράκι σου δε θα πάθει τπτ απολύτως!

Όσο για τη δική μου... σκέφτομαι ακούγοντας την περίπτωσή σου ότι πολύ πιθανόν να υφίσταται και η δικιά μου αλλά με τόσο κακό υπέρηχο που έχει το νοσοκομείο δεν μπορεί να το δει ο γιατρός μου. Καλού-κακού λοιπόν, προσέχουμε για να έχουμε...

Πάντως να σκέφτεσαι θετικά κι ότι ακόμα και με περιπτώσεις αποκόλλησης με σοβαρές αιμορραγίες γεννήθηκαν υγιέστατα μωράκια! Μια τέτοια περίπτωση είναι κι ο 26χρονος παίδαρος αδερφός μου! Η μαμά μου στο 2ο μήνα έπαθε αποκόλληση με μεγάλη αιμορραγία, έκατσε κανένα μήνα στο κρεβάτι με προλουτόν ενέσεις και μετά σηκώθηκε και πήγε και στη δουλειά κιόλας. Νοσηλεύτρια με νυχτερινά και πολλή-πολλή δουλειά κι ορθοστασία και πάνω-κάτω.

Όλα καλά θα πάνε!!! ;)

Νεκταρία μου καλή σου μέρα!

Όντως το μωράκι μου από μια τελεία που δεν φαινόταν καν με γυμνό μάτι έχει γίνει τώρα 1 ολόκληρο εκατοστό! Σωστό θαύμα..

Επειδή εγώ το μωράκι μου το έκανα με εξωσωματική έχει απόλυτο δίκιο να είναι υπερπροστατευτικός.. Χαρακτηριστικά μου είπε χθες "έκανες τόσο δρόμο για να φτάσεις μέχρι αυτό το σημείο.. είσαι διατεθειμένη να το ρισκάρεις; και αν παρ' ελπίδα κάτι πάει στραβά, ποιος σου εγγυάται ότι μετά θα μπορείς να κάνεις άλλο;"

Έτσι πολύ απλά το βούλωσα και θα παραμείνω σπίτι για ακόμα 15 μέρες.. Εννοείται πως με τίποτε δεν θέλω να βλάψω το μωρό μου και θα κάνω ότι χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά και να γίνει "καλό" παιδί..

Ο γιατρός σου μόνο στο Νοσοκομείο είναι; αν θες να σου φύγει η αγωνία και η απορία γιατί δεν κάνεις έναν υπέρηχο σε ιατρείο εκτός του Νοσοκομείου; Εγώ δεν είχα ούτε έχω ενοχλήσεις, ούτε αιμορραγία και αυτό φυσικά από μόνο του είναι πολύ ενθαρρυντικό..

Τώρα μετράμε αντίστροφα για τις 10 Μαϊου..

Εδώ όλες μαζί παρεούλα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...