Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κιεγω ρουχα δενπηρ αολοι λεν θ ασου φερουν....λες να μεινει γυμνο το μωρο?αχαχαχα!αυτα παν κατω χρειαζονται κουκλες....αν θυμηθω κατι η αν εχει καπιοα αντιρρηση η δημητρα η οποια αλλη μαμαμας μας πει!

μια χαρα τα ειπες ολα μην ανυσηχεις :tongue:

seltedakia pira gia kalathouna mono giati stin arxi tha koimatai ekei etsi kai allios...apo afroloutro pira proderm kai krema sygkamatos penaten einai poli kali lene....

μακρια απο πενατεν και γενικα οτι εχει σχεση με πενατεν.τιγκα στο χημικο ειναι.το μωρο μετα απο καθε αλλαγμα θελει αμυγδαλελαιο στο ποπακι κ στα γεν.οργανα.ταλκ και τετοια εννοειται οχι..!

φροσω...με γεια το αβαταρ!!!πιτσα ε????αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ εγω σοκολατε ςπαρηγγειλα στο αιευτηριο....εστω εκεινη τη μερ ανα φαω γιατι το σακχαρο πεφτει μετα το θηλασμο....αρα λογικα δε θα εχω προβλημα ....

καλε πως θα φας σοκολατες μετα τη γεννααααα θα κανει κολικους και υπερδιεργεση το μωρο καλεεεεεεε:tongue:

δενξερωγιατι!εγω πηρα τζονσον που κλολλανε....κρεμε συγκαματο ςπηρα sudocrem moy eipe mai koipela einai kalh,len oti thw bazoyme mono an pauei sygkama to mvro kai oxi prolh[tikaαφρολουτρο ειχ απαρει -γιαναπλενει τ ακρανη ο καλοςμου -προδερμ 2 σ ε1 και τωρ απηρα ενα μεγαλο της κικο

η σουντοκρεμ ειναι οντως πολυ καλη αλλα ΜΟΝΟ σε περιπτωση που συγκαει οπως ειπες.γενικα δεν χρησημοποιουμε κρεμες μετα απο καθε αλλαγη η μετα απο καθε φορα που κανουν κακα.μονο λαδακι.

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δημητρα....γιατι ρε συ,κατευθειαν θηλαζεις????μετα τη γεννα γιατι ναμη φαω????σοκολατες????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

kalitera na pareis brakes kai ego tetoia tha parw asta na pane alla einai pio statheri i serbieta loxeias ekei etsi mou eipan kai kalitera giati stin arxi ti na slou kanei to kanoniko braki periodou....pare merika megala mono gia to nosokomeio stin arxi meta einai ok meta ta alla ego etsi tha kano braka braka ixixiix ti na pw ti allo tha baloume den xerwwww

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

μου χαλας το ονειρο και γιαυτη τη στιγμη που θ ασκιζω την ιον και θ απασαλειυομαι ζω!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχαχα καταλαβα....και μετα τα κανουμε μαρσιππο οπως λεεικαι μια φιλη.το κουφετακι δημητρα!!!με ειπε μετ ΤΙς ΒΡΑΚΕ ςΝΑ ΤΙ ςΚΑΝΩ ΜΑΡΣΙΠΠΟ!!!Η ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΩ ΤΟ ΤΥΡΙ ΕΚΕΙ!ΑΧΑΧΑΧΑ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

επισης ειπαν οτι τομωρο μετα τηγεννα χανει 10% του βαρους του,,,μη σα ςπουν οτι φταιει το γαλα σας η τετοιε ςπαπαριες,ειναι φυσιολογιο και ν απαλεψετε να θηλασετε οσο μπορειτε!

δημητρα ελπιζωναμπαινει ςμετα γιατι ολα καλα ακουγονται λλα ποιον θ απρηζουμε???αχαχχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

δημητρα....γιατι ρε συ,κατευθειαν θηλαζεις????μετα τη γεννα γιατι ναμη φαω????σοκολατες????

καλε εννοειται θηλαζεις αμεσως εσυ τι λες?????

μου χαλας το ονειρο και γιαυτη τη στιγμη που θ ασκιζω την ιον και θ απασαλειυομαι ζω!!!!!

αχαχαχαχα καλα οκ ενα μικρο κομματακι φαε αμαν:tongue:

Holy Diver

επισης ειπαν οτι τομωρο μετα τηγεννα χανει 10% του βαρους του,,,μη σα ςπουν οτι φταιει το γαλα σας η τετοιε ςπαπαριες,ειναι φυσιολογιο και ν απαλεψετε να θηλασετε οσο μπορειτε!

δημητρα ελπιζωναμπαινει ςμετα γιατι ολα καλα ακουγονται λλα ποιον θ απρηζουμε???αχαχχα

ναι οντως χανει το 10% σε ολα τα μωρα συμβαινει!

θα μπαινω καλε εννοειται!!!δε θα με ξεφορτωθειτεεεεε:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

μονο τη δειρα του γιωτη sweet & balance μου ειπε η διαβητολογος οτι ειναιτεσταρισμενη,εχει σοκολατα,μιλφειγ,κρεμ καραμελε,τσιζκεικ,κεικ ,παγωτο 0&0 κτλ,,,δηλαδη σοκολατα,κρεπα ποτε δεν τρωςουτε γλυκα του κουταλιου,κεικ,παστα,τυλιχτα,σιροπιαστα...? ????ηρωας εισαι!και γκρινιαζω εγωμετα που το κανω 2 μηνεςρε συ πολυ πικρα!!!απο κιλκ απως πας γενικα οχι τωρα στην εγκυμοσυνη?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τι μικρο κομματακι,εγω σ εολου ςπαρηγγειλα παο 1 μισοκιλη σοκολατα ιον γαλακτος πλακα με κανεις ?????????

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλα το βρηκα,θ ατο θηλασω και θ απασαλειφτω μετα!!!!αλαλ ονειρα εκανα και μκου τα διελυσες!!!!κακουργα δολοφονισσα!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...