Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλτσακια και γαντακια, 4 σαλιαρες,3 σελτεδακια κι εν αμεγαλο για το κρεβατακι με λαστιχο, πετσετα μπανιου,συστημ αενδοεπικοινωνιας,βοηθητικο στηριγμαμωρου για το μπανιο-εκεινο το μπυρνουζ επου ξαπλωνει το μωρο κι εσυ εχει ςτ αχερια ελευθερα, βουρτσα γιατο μπιμπερο,ψαλιδακι,θερμομετρο,αποστειρωμενες γαζες,σαμπουνα-αφρολουτρο μαζι της κικο,μπατονετες,κρεμα συγκαματος,ταλκσυστημα αποφραξης μυτουλα ςκαι ενδοεπικοινωνια

εισαι ετοιμη κισα

ready to fly!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχα λες?οι συσπασει ςκαι το μωρο με ρημαξαν σημερα!!!!δεν τις αναγνωριζω πλεον πολυ ευκολα!!!εχω το κουνημα,εχω το πετρωμα!αχαχαχαχ!εχω και το λοξυγγα!αχαχχαχα!οτι αλλο θυμηθω οτι χρειαζεται θα σας πω!βεβαια οι μαιες στο ιπποκρατειο λεν αμα θηλασεις δ εθες ουτε μπιμπερο ουτε πιπιλε ςκια ειναικατα των επιιθεματων θηλασμου,....δενξερω γιατι!α και λεν οτι δνε κανει γαντακι ατ ομωρο θελει να νιωθει τα χερακια του,αλλα εγω πηρα....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

AXXX koritsia ti teleio to mpanio se xalarwnei allazei i diathesi sou ekei pou kanw mpanio akouw kati san nera na trexoun mesa sto saloni kleinw tin brusi kai koritsia pataei mia broxiiiii kai kati mpoumpounita maresei poli xouxouliasma kai tileorasi to mwraki mou xypnise me to mpanio kai tin broxi anti na nanouristei xaxaxaxa....kisha kai exo eixa paei kai ta psonisa apo tzampo basika mpimpero pira tis nuk kai pipiles giati elega chicco i nuk poia endoepoikinwneia pires???giati den exw parei akoma...

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Kishaki τα πήρες τα βασικά βλέπω όλα.Ελπίζω να πάω και εγώ μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας.το θέμα μας είναι και οι απεργίες.Πρέπει να πάω να ρωτήσω και τι διάστασεις έχει η κούνια για να πάω να πάρω σεντονάκια!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

τα μωρ αγεννιουνται με νυχια!απο τη δευτερη μερ ακαι καθε 2 μερες τα κοβουν!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ενδοεπικοιμωμνια της κικο πηρα αλλα ακομη δεντη δοκιμασα.....θ ασου πω αν τη βαλω μπρος !αν υπαρζει εργοστασιο της κικο πηγαινε απευθειας εκει εχει πολυ καλες τιμες,αυτη που πηρα εγω απο τζαμπο ειχε 40 ευρω νομιζω...39 γιια την ακριβεια

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εχω και πανε ςπου ακουμπαει το μωρο πανω σου....κρατημενες απο κεινε ςπου μ εφασκιωνε η μανα μου και πετσετουλες φαγητου πηρε η μαμαμου ...πολυχρωμες,επισης η πεθερ αμου πηρ εμπουρνουζι καιθα μου παρει και βαλιτσακι με βουρτσα κτλ....παμπερς θα δοκιμασω απο την κλινικη που φερνουνποια θα ταιριαξει-ακουσ αγια τα καλυτερ απο τη λιντλ και

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ττις πανες μπορεις να τις κανεις ρολο και τις χρησιμοποιειες αντι για σφηνακι....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μισο να δω απο τη λιστ απου ειπαν οι μαιες τι χρειαζεται κα ι να σας γραψω...:

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μπιμπερο ,αποστειρωτη,βουρτσα μπιμπερο, βρεφικο θερμομετρο -οχι υδραργυρου,ψαλιδι η νυχοκοπτη βρεφικο,χτεναβουρτσ αμαλλιων, καλλυντικα νεογνου ουδετεραπουνπορεις με το αφρολουτρο να λενεσαι κι εσυ στην ευαισθηη περιοχη, πανακια =πετσετακια για μπανιο-οχι σφουγγραι, βαμβακι,αποστειρωμενε γαζες,οινοπνευμα-οχι μπεταντιν!!!!,σφηνακι η πανα που την κανουμε ρολο...μπουρνουζι,πιπιλα,αμπουλες φυσιολογικου ορου για καθαρισμο μυτηςκαι τσιμπλας,παμερς με βασει τελευταιο υπερηχο....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ξανθημου αφουκουνιεται εστω και λιγο και το νιωθεις ειναι οκ!!!μην αγχωνεσαι δενειναι καθε μερα τοσο κινητικα!

ξανθη καλα λεει το κισακι αφου κουνιεται δε πειραζει αν ειναι πολυ η λιγο.μαλλον εχει υπνηλιες σημερα:tongue:

βεβαια οι μαιες στο ιπποκρατειο λεν αμα θηλασεις δ εθες ουτε μπιμπερο ουτε πιπιλε ςκια ειναικατα των επιιθεματων θηλασμου,....δενξερω γιατι!α και λεν οτι δνε κανει γαντακι ατ ομωρο θελει να νιωθει τα χερακια του,αλλα εγω πηρα....

το μωρο που θηλαζει δε πρεπει να παρει πιπιλα τις πρωτες 40 μερες γιατι παθαινει συγχηση θηλων κ δεν αποζηταει τοσο συχνα το στηθος με αποτελεσμα κ να μη τρωει σωστα κ να μην εχει καλη παραγωγη η μητερα.

για τα επιθεματα δεν εχω ιδεα γιατι δε τα θελουν οι μαιες...

Kishaki τα πήρες τα βασικά βλέπω όλα.Ελπίζω να πάω και εγώ μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας.το θέμα μας είναι και οι απεργίες.Πρέπει να πάω να ρωτήσω και τι διάστασεις έχει η κούνια για να πάω να πάρω σεντονάκια!

κοριτσι αν εννοεις τα κρεββατακια τα μπεμπε ειναι 70χ1.40

kai ego pira gantakia alla exw akousei kai ego oti thelei na niwthei alla kai ego pira eee stin arxi etsi kai allios tha ta forame koritsia ta nuxia sto mwro apo pote mporeis na ta kopseis exo akousei meta apo ena mina isxyei???ti tha kanei manikour....xaxaxxaxa

μετα τις 40 μερες κοβεις νυχια.γενιουνται μεν με νυχια αλλα δεν ειναι σκληρα ειναι σαν πετσουλες που πεφτουν μονα τους.

Holy Diver

κισακι εισαι κομπλε

την βαλιτσα την εκανες καλεεεε?

κιεγω για στηριγμα εβαζα πανες ρολο.να ξερετε οτι πρεπει να το αλλαζε μερια ανα 2-3 ωρες για να μη κανει βαθουλωμα το κεφαλακι του αν ειναι μονο απο τη μια μερια

παμπερς συνηθως παιρνουμε για αρχη απο 2-4 κιλα το πρωτο πακετο κ μετα απο 3-6.

να υπολογιζεται μετα τις 3-4 μερες απο τη γεννηση οτι θα θελουν περιπου 7-8 πανες την ημερα.

επισης τυχαινουν κ φορες που μολις τα αλλαξεις στο καπακι θα κανουν κακα :rolleyes::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...