Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia simera to mwro mou den poli kounietai giati??????den exei poli xwro???????exei kamia aurio tokografo?? apo aurio lene stamatane oi apergies ante kairos itane....tha erthoun ta pragmatakia pou perimenoume oles mas siga siga....pw koritsia se 15 meres bazoume petrelaio plisiazei o xeimwnas.....kai ta mwrakia mas:p:p:p:p

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

koritsia simera to mwro mou den poli kounietai giati??????den exei poli xwro???????exei kamia aurio tokografo?? apo aurio lene stamatane oi apergies ante kairos itane....tha erthoun ta pragmatakia pou perimenoume oles mas siga siga....pw koritsia se 15 meres bazoume petrelaio plisiazei o xeimwnas.....kai ta mwrakia mas:p:p:p:p

Εγώ δεν θα σου απαντήσω για το κούνημα γιατί ο δικός μου είναι σε δικό του μαγικό κόσμο.ή δεν τον παίρνω εγώ πάντα χαμπάρι.

Που το ακουσες για τις απεργίες?Αφού χθες το βράδυ αποφάσισαν συνέχιση.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Την έχεις πατήσει εσύ.Άρχισε απο του χρόνου να διαβάζεις την κόρη σου! :lol: :lol: :lol: :lol:

καλε ευτυχως αλλαξε ο νομος κ το 2011 θα πανε δημοτικο μονο οσα παιδια ειναι γεννημενα εως 30/9

τα υπολοιπα θα πανε το 2012!

παλι καλα γιατι ουτε καν 6 ετων θα ηταν.αρχες αυγουστου ανοιγουν εδω.καλυτερα να παει 7 ετων δημοτικο

μηπως εγω που κερδιζα χρονια και πηγα 5.5 ετων πρωτη ταξη καταλαβα τιποτα?εγινα κατι?ισα ισα ολα μου φαινοταν δυσκολα!

Holy Diver

ξανθη μη στεναχωριεσαι δεν ειναι το ιδιο κινητικα καθε μερα

και μενα σημερα ειναι πολυ ησυχος

ξαπλα βαλε και κατω απ τα ποδια ενα μαξιλαρι και περιμενε

σε μενα αυτο πιανει

χ η κόρη και χ+27 η μάνα άρα χ+27+χ=49 άρα 2χ+27=49 άρα 2χ=49-27 άρα 2χ=22 άρα χ=22:2 δηλ χ=11 άρα 11 κόρη και η μάνα 38. Έτσι λύνετα με εξίσωση. Είμαι από το κινητό-πηγα τζάμπο πήρα κάτι τελευταία πραγματα....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλε ευτυχως αλλαξε ο νομος κ το 2011 θα πανε δημοτικο μονο οσα παιδια ειναι γεννημενα εως 30/9

τα υπολοιπα θα πανε το 2012!

παλι καλα γιατι ουτε καν 6 ετων θα ηταν.αρχες αυγουστου ανοιγουν εδω.καλυτερα να παει 7 ετων δημοτικο

μηπως εγω που κερδιζα χρονια και πηγα 5.5 ετων πρωτη ταξη καταλαβα τιποτα?εγινα κατι?ισα ισα ολα μου φαινοταν δυσκολα!

Καλά και εγώ θα προτιμούσα να πάω μεγαλύτερη.Βέβαια γλίτωσα το καινούργιο σύστημα που δεν μου άρεσε καθόλου.Κάτι ήταν και αυτό.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

χ η κόρη και χ+27 η μάνα άρα χ+27+χ=49 άρα 2χ+27=49 άρα 2χ=49-27 άρα 2χ=22 άρα χ=22:2 δηλ χ=11 άρα 11 κόρη και η μάνα 38. Έτσι λύνετα με εξίσωση. Είμαι από το κινητό-πηγα τζάμπο πήρα κάτι τελευταία πραγματα....

καλεεε εισαι θεαααααααααααααααααααααααααα

Holy Diver

entaxei kounietai alla den kanei ta trella exogkomata stin koilia opos xthes kounietai poli elafra....aurio exoume kai giatro wraia tha mou fygei kai to anxos...prin stis eidiseis eipan kai kala pos autoi pou den tha doulepsoun exoun prostima kai poines kai osoi den afinoun tous allous fortigatzides na doulepsoun oti na nai einai more paei twra 15 meres entaxei eipame alla ftanei toso o upoloipos kosmos ti ftaiei les kai oi kaimenoi tha broun to dikaio tous den prokeitai alloste eipame ellada me ta ola sou!!!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...