Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξεχασα να σας πω οτι ο κυριακος επειδη πατησε τα 50 θα μας δωσει το ΟΑΕΔ 200 ευρω το μηνα εγω του ειπα να τα μαζεψουμε κ να παμε στην αμερικη αλλα ουτε να τα ακουσει δεν θελει εχει λεει ο θεος θα βρουμε δουλεια

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, άσχετο αλλά θέλω να το πω!! έφαγα πριν 20 λεπτά μακαρόνια με κιμά και φούσκωσα, πρίστικα μιλάμε και τώρα ξαναπεινάω!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Το φαγητό που τρώω δεν πηγαίνει στο στομάχι μου προφανώς!!!!!!:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

MbGIp1.png

ξεχασα να σας πω οτι ο κυριακος επειδη πατησε τα 50 θα μας δωσει το ΟΑΕΔ 200 ευρω το μηνα εγω του ειπα να τα μαζεψουμε κ να παμε στην αμερικη αλλα ουτε να τα ακουσει δεν θελει εχει λεει ο θεος θα βρουμε δουλεια

καλεεε ξερεις τι μπορεις να παρεις με 200ευρω το μηνα?απαπαπα ειναι τα εξοδα ενος χρονου:rolleyes: πιστευω θα θελει κ παλι φορολογικη δηλωση ε?

Κορίτσια, άσχετο αλλά θέλω να το πω!! έφαγα πριν 20 λεπτά μακαρόνια με κιμά και φούσκωσα, πρίστικα μιλάμε και τώρα ξαναπεινάω!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Το φαγητό που τρώω δεν πηγαίνει στο στομάχι μου προφανώς!!!!!!:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

με τα μακαρονια το παθαινω κ εγω.πριζομαι κ μιση ωρα μετα νιωθω το απολυτο κενο!

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλεεε ξερεις τι μπορεις να παρεις με 200ευρω το μηνα?απαπαπα ειναι τα εξοδα ενος χρονου:rolleyes: πιστευω θα θελει κ παλι φορολογικη δηλωση ε?

με τα μακαρονια το παθαινω κ εγω.πριζομαι κ μιση ωρα μετα νιωθω το απολυτο κενο!

χαχαχα ναι βρε θελει 0 φορολογικη δηλωση για να παρεις τα 200 ευρβω το μηνα

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

και γω με ολα το παθαινω αλλα ειδικα με τα μακαρονια χαχαχαχα

ειδικα οταν επαιρνα προγεστερονη μεχρι 13 εβδ...τι ηταν αυτοοοοο

να τρωω και να πειναω!!!3 μηνες εζησα ΚΑΤΟΧΗ!αφου εκλαιγα απο τα νευρα μου

ελεγα επειτιδες γινεται δε μπορει!πριν 5 λεπτα ημουν πρισμενη δε μπορουσα να παρω ανασα!κ μεχρι να παω τουαλετα να πληθω εχω ξαναπεινασει κ νιωθω οτι εχω να φαω 3 μερες????

ειναι η μοναδικη εγκυμοσυνη που εχω περασει τοσο απιστευτη πεινα σε σημειο λιμοκτονιας!και πιο το αποτελεσμα?16 κιλαααααααααααααααααααααα

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλε αφου το σαββατο ημουν ξαπλωμενη στο κρεββατι μου αριστερα κ ηρθε ο πισσουλης μου κ ακουμπησε το κεφαλι του στην κοιλια μου κ γουργουριζε εφαγε μια αναποδη το γατι απο το μωρο που δεν ηξερε απο που του ηρθε χεχεχεχεχε πολυ πλακα

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

καλε κοριτσια με πηρε μια φιλη τηλ που το παιδι της παει δημοτικο κ δε μπορουν να λυσουν ενα προβλημα στα μαθηματικα.εγω μαθηματικα δε σκαμπαζω μια

ακουστε

η ελενη και η μητερα της εχουν αρθροισμα ηλικιας 49!

η μητερα ειναι 27 χρονια μεγαλυτερη!ποσο χρονων ειναι η μανα και ποσο η κορη???εεεε???εχω φαει κολλημα τωρααα βοηθεια!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...