Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μου τα έχει πεί η θεία μου που μένει Γερμανία στο Μπίλεφεντ, περίπου 15 χρόνια τώρα αν δεν κάνω λάθος!!!! ''Με ταίζει η Γερμανία'' είπε! Εδώ στην Ελλάδα είμαστε πίσω απο τον ήλιο Δήμητρα! Η μάνα μου είναι Σερραία πατριώτισσά σου! Ακούς Φρόσω??? Μάζευέτα για Γερμανία!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

υποκλινομαι και συμφωνω απολυτα γκαρντασι! εγω μια εγκυο τη θεωρω σεξυ.....οπως μπορει ν αειναι μια εγκυος....οκαλος μου με φωναζει sexy mamaaaaaaaaaaaa

τωρα το ειδα κισα

και μενα ακριβως ετσι με ..προσφωνει

Βαζει και το YOU μπροστα:tongue:

Μου τα έχει πεί η θεία μου που μένει Γερμανία στο Μπίλεφεντ, περίπου 15 χρόνια τώρα αν δεν κάνω λάθος!!!! ''Με ταίζει η Γερμανία'' είπε! Εδώ στην Ελλάδα είμαστε πίσω απο τον ήλιο Δήμητρα! Η μάνα μου είναι Σερραία πατριώτισσά σου! Ακούς Φρόσω??? Μάζευέτα για Γερμανία!

οπως τα λεει η θεια σου ειναι .ξερεις ποσοι θα κοιμοταν στα παγκακια??δεν εχω δει αστεγο 6 χρονια εδω.οκ υπαρχουν σιγουρα αλλα μονο στις μεγαλες πολεις οπως πχ βερολινο ,αμβουργο αλλα καμια σχεση με της ελλαδας .μιλαμε για μηδαμινο ποσοστο σε σχεση με την ελλαδα.εδω 6 χρονια δεν εχω δει ουτε εναν να κοιμαται σε παγκακι.επισης ολοι οι ηλικιωμενοι εχουν ατομο που το πληρωνει το κρατος για να τους φροντιζει.αν οι ιδιοι δεν εχουν κανεναν.τους κανει τα ψωνια τους παει βολτα τους παει σε γιατρους κανονιζει τα χαπια τους και τους καθαριζει το σπιτι 2 φορες τη βδομαδα.εχω μια θεια που κανει τετοια δουλεια,

και κατι σημαντικο.αν δειτε αδεσποτο ζωο στη γερμανια να μου τρυπισετε τη μυτη.

Holy Diver

α ελενη η θεια σου διπλα μενει καλε.σε 5 λεπτα ειμαστε μπιλεφεντ με το αυτοκινητο.πες της οτι μενω στο Gütersloh :tongue:

Ααααααααα καλά...άμα μιλήσω μαζί της θα της το πω οκ! Πριν 2 χρόνια την είδα τελευταία φορά που ήρθε καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα! Δεν φεύγει απο εκεί και καλά κάνει!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

ουτε εγω φευγω.εδω θα παλουκωθω κ μαρεσει κιολας.τουλαχιστον δε με δουλευουν μεσα στα μουτρα.ακου φορολογικη δηλωση για 40 ευρω το διμηνο .ουτε για 70 σεντς τη μερα δηλαδη θελουν κ φορολογικη δηλωση.οι δικες τους φορολογικες δηλωσεις που εχουν κατακλεψει τον κοσμο κ τα ταμεια που ειναι?με τις βιλες τα εξοχικα κ τα κοτερα?και κοιτανε να φανε κ τον ανεργο?φτου ντροπη τους και το σαλιο μου πιο πολυ αξια εχει απο δαυτους...

Holy Diver

προσωπικα εμας δε μας εχουν αντιμετωπισει ρατσιστικα ποτε.ετυχε ομως 3-4φορες που μας νομισαν για τουρκους και μας ρωτησαν με υφος ''τουρκοι ειστε?'' και μολις ειπαμε ελληνες αστραψε το ματι τους.δε ξερω γιατι αλλα παρολα τα ρεζιλικια μας πανε πολυ σαν λαο.φυσικα δεν εχουμε δωσει κ δικαιωματα εδω οι ελληνες σαν αλλοδαποι.πχ αν καναμε οπως οι αλβανοι στην ελλαδα τοτε σιγουρα θα ηταν αλλιως!

Holy Diver

προσωπικα εμας δε μας εχουν αντιμετωπισει ρατσιστικα ποτε.ετυχε ομως 3-4φορες που μας νομισαν για τουρκους και μας ρωτησαν με υφος ''τουρκοι ειστε?'' και μολις ειπαμε ελληνες αστραψε το ματι τους.δε ξερω γιατι αλλα παρολα τα ρεζιλικια μας πανε πολυ σαν λαο.φυσικα δεν εχουμε δωσει κ δικαιωματα εδω οι ελληνες σαν αλλοδαποι.πχ αν καναμε οπως οι αλβανοι στην ελλαδα τοτε σιγουρα θα ηταν αλλιως!

πολυ χαιρομαι γι αυτο!

το ιδιο μας βλεπουν και στην Ολλανδια οπου εχω συγγενεις εγω.

Μας βλεπουν με συμπαθεια..

Διαφημίσεις

Όπως στα λέω είναι Δήμητρα.....40 ευρώ το δίμηνο παρακαλώ.....ωραία πρόνοια! Με 40 ευρώ δεν βγάζεις ούτε τα πάμπερς 1 εβδομάδας! Με τους κλέφτες που μπλέξαμε εδώ και με 40 ευρώ εδώ δεν πέρνεις τίποτα!

MbGIp1.png

Καλά σαν τους Αλβανούς, δεν υπάρχει πουθενά να κάνουν τέτοια πράγματα, να σκοτώνουν έναν άνθρωπο για να του πάρουν την τυρόπιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα σορρυ που γελαω ρε συ αλλα ειναι για γελια και για κλαμματα!οντως ετσι ειναι!

Όπως στα λέω είναι Δήμητρα.....40 ευρώ το δίμηνο παρακαλώ.....ωραία πρόνοια! Με 40 ευρώ δεν βγάζεις ούτε τα πάμπερς 1 εβδομάδας! Με τους κλέφτες που μπλέξαμε εδώ και με 40 ευρώ εδώ δεν πέρνεις τίποτα!

κ να φανταστεις οτι εδω 40 ευρω ειναι τα παμπερς του μηνα.αν ειναι δυνατον.αλλα τα βαλανε στο ειδος πολυτελειας απο οτι ακουσα σε λληνικο καναλι ετσι?τα παμπερς ειναι πολυτελεια συμφωνα με τους ελληνες υπουργους!!!

Holy Diver

χαχαχα σορρυ που γελαω ρε συ αλλα ειναι για γελια και για κλαμματα!οντως ετσι ειναι!

κ να φανταστεις οτι εδω 40 ευρω ειναι τα παμπερς του μηνα.αν ειναι δυνατον.αλλα τα βαλανε στο ειδος πολυτελειας απο οτι ακουσα σε λληνικο καναλι ετσι?τα παμπερς ειναι πολυτελεια συμφωνα με τους ελληνες υπουργους!!!

ναι γιατι εδω αν εισαι φτωχος μπορεις να τα φασκιωνεις με ενα κομματι υφασμα και οταν το χεζουν να το πλενεις και να το ξαναπλενεις

Αρα το παμπερ φυσικα και ειναι πολυτελεια,τι να λεμε τωρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...